Horoscop: Ce îţi aduce noroc în noul an chinezesc

Potrivit zodiacului Chinezesc, 2011 este anul Iepurelui de Metal. Noul an începe pe 3 februarie 2011 şi se încheie pe 22 ianuarie 2012.
Potrivit zodiacului Chinezesc, 2011 este anul Iepurelui de Metal. Noul an începe pe 3 februarie 2011 şi se încheie pe 22 ianuarie 2012.

În anii Iepurelui, viaţa intră pe un făgaş calm. 2010 a fost un al tigrului de metal, un an agitat şi plin de evenimente conflictuale, situaţii tensionate şi multă agitaţie, dar iepurele de metal va aduce un an cu totul diferit faţă de cel care tocmai s-a încheiat.

2011 va fi un an în care calmul şi liniştea se vor instala confortabil.
În centrul preocupărilor va fi familia, educaţia şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă la nivel global.


De asemenea, iepurele se află într-o strânsă legătură cu natura, ceea ce înseamnă că problemele referitoare la protecţia mediului vor fi în centrul atenţiei în întreaga lume.

Cultura şi arta vor înflori în adevăratul sens al cuvântului în anul iepurelui.
Artiştii vor realiza opere extraordinare şi vor beneficia de aprecierea publicului larg. Tot ceea ce ţine de pace şi negociere va fi pe prima pagină în acest an.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc în acest an?


În primul rând, economii. Iepurele favorizează acumulările şi economisirea (de bani, bunuri, resurse), dar şi investiţiile pe termen lung.

De asemenea, favorizează proiectele menite să înfrumuseţeze, fie că este vorba de renovarea sau redecorarea casei, dar şi cele personale, precum schimbări radicale de look sau chiar operaţii estetice.

Anul iepurelui este favorabil familiei şi relaţiilor din cadrul acesteia, fiind un an ideal pentru căsătorii sau venirea pe lume a unui copil.


De asemenea, acum este un perfect pentru negocieri, fie că vorbim de afaceri, carieră sau rezolvarea unor dispute mai vechi.

Click aici pentru a descoperi predicţiile din 2011 pentru toate cele 12 semne ale zodiacului chinezesc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod