Horoscop. Ce fel de soţie vei fi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară nu va putea să îşi ţină gelozia sub control şi i se va reproşa destul de des că devine sufocantă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei fi o soţie stresantă, şi întotdeauna vei încerca să îţi faci timp şi pentru tine, dar să îi oferi şi partenerului spaţiu intim.

Eşti veselă şi tolerantă, şi vei face tot posibilul să treci peste greutăţile din cuplu cu zâmbetul pe buze. Firea ta optimistă îl va încuraja şi pe iubitul tău să fie la fel.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Căsnicia nu este prioritatea ta, dar atunci când vei face acest pas, vei fi convinsă că nu îţi va lipsi nimic.

Este foarte important pentru tine să fii independentă şi să nu depinzi de cel de lângă tine. Încearcă totuşi să nu îi invadezi spaţiul intim, dacă nu ai motive serioase să o faci!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi o soţie foarte vorbăreaţă, iar din această cauză e posibil ca partenerul tău să obosească.

Nu suporţi cearta şi vei face orice să o aplanezi, şi de data aceasta, comunicarea este cea mai bună soluţie. Nu vei accepta să se ridice tonul la tine, pentru că nici tu nu o faci, şi îi impui viitorului soţ să te respecte înainte de a face pasul cel mare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi doreşti o familie frumoasă încă de mică, iar ţelul tău în viaţă este să existe iubire veşnică între tine şi partener.

Vrei mulţi copii şi ai un instinct protector exagerat faţă de persoanele dragi ţie. Din această cauză, soţul tău se poate simţi uneori prea dădăcit şi îţi va reproşa că nu eşti mama lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când te vei căsători, cu siguranţă o vei face pentru că eşti convinsă că ai găsit persoana potrivită.

Nu vei face niciodată compromisuri ca relaţia să meargă, de aceea faci o selecţie serioasă înainte de marele pas. Vei da dovadă de multă înţelepciune şi vei fi un adevărat suport pentru soţul tău atunci când are nevoie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi place stabilitatea, iar căsnicia ta nu trebuie să fie una cu prea multe schimbări.

Îţi impui anumite reguli încă de la început şi te vei dovedi a fi destul de cicălitoare cu soţul tău pe parcursul căsătoriei voastre dacă acesta nu este aşa cum îţi doreşti. Obsesia ta de a controla totul şi gelozia îl vor sufoca de cele mai multe ori.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să ai o căsnicie ideală şi lipsită de conflicte, şi pentru asta eşti în stare să treci peste multe cu vederea.

Ai grijă totuşi să nu tolerezi chiar totul, pentru că partenerul tău se poate obişnui aşa şi poţi transmite un oarecare dezinteres faţă de el. Mai mult decât atât, nu îţi irosi viaţa pentru celălalt, dar nici pentru ţeluri absurde!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi o soţie foarte dificilă, pentru că nu poţi lăsa de la tine, iar pretenţiile pe care le ai sunt foarte mari.

Intri într-o căsnicie cu gândul de a-ţi schimba partenerul după bunul plac, dar nu toate nativele acestei zodii au norocul de a da peste o persoană atât de maleabilă. Te chinui prea mult să fii perfectă doar în ideea de a-l transforma şi pe celalalt în tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi o soţie care caută mereu să aducă ceva nou în relaţie, de aceea ai toate şansele ca iubirea dintre tine şi partener să dureze o veşnicie.

Îţi place să ai o familie activă, şi cauţi un soţ cu aceleaşi preocupări îndrăzneţe ca şi tine. Dacă ai făcut alegerea greşită şi ajungi să intri în monotonie, atunci cu siguranţă îţi vei căuta pe altcineva.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei fi o soţie dedicată, însă vei lupta întotdeauna pentru independenţă.

Chiar dacă faci unele lucruri doar pentru propria persoană, vei avea grijă mereu să împarţi ceea ce ai cu partenerul de viaţă. Te vei descurca de minune în rolul de mamă, şi nu vei ignora nevoile iubitului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi o soţie foarte responsabilă şi cu picioarele pe pământ, şi vei avea grijă întotdeauna să nu întreci limita.

Trebuie să ai motive serioase ca să faci gesturi necugetate, ceri respect pentru că îl oferi la rândul tău şi nu accepţi să fii tratată cu superioritate de către partenerul tău de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi o soţie visătoare care nu va ştii cum să reacţioneze atunci când va avea probleme în cuplu.

De cele mai multe ori, ai nevoie să fii ghidată de partenerul tău de viaţă şi ajutată să realizezi că nu totul este roz în viaţă. Dacă ai ghinionul să dai peste o persoană care îşi pierde repede răbdarea, cu siguranţă atât el, cât mai ales tu, vei vrea să fugi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod