Horoscop. Ce defecte nu îţi va accepta niciodată, în funcţie de zodia lui

Nativul din Fecioară nu va sta niciodată într-o relaţie cu o persoană cu care ar trebui să îşi piardă timpul pentru a o educa

Taur

Nu va accepta niciodată minciuna, aşa că dacă ai obiceiul să ascunzi lucruri, cu siguranţă acest nativ se va prinde şi te va părăsi imediat.
 
Preferă adevărul indiferent dacă va fi rănit, decât să trăiască mereu cu teama că cineva râde de el pe ascuns.

Gemeni

Nu va accepta niciodată să vorbeşti urât şi nici să te bagi în problemele familiei lui.
 
Chiar dacă îşi doreşte o viaţă alături de tine, nu va tolera să bagi râcă între tine şi ai lui şi nici să îi distrugi relaţiile bune pe care le avea de dinainte să te cunoască pe tine.

Rac

Nativul din Rac nu va accepta să fii violentă, nici verbal, dar mai ales fizic.
 
Nu suportă nici măcar să se gândească la această posibilitate, şi chiar şi atunci când ai păreri pro acest comportament îl vei pune pe gânduri. Relaţia pe care şi-o doreşte este una bazată pe respect şi multă diplomaţie.

Leu

Dacă eşti cicălitoare şi vrei să îl schimbi, cu siguranţă nu te va accepta lângă el.
 
Vrea să se bucure în continuare de o oarecare libertate, chiar dacă nu de cea de dinaintea ta. Ştie ce trebuie respectat, însă dacă exagerezi, va fugi cât îl ţin picioarele din calea ta.

Fecioară

Nativul din această zodie nu te-ar accepta lângă el dacă ai fi neserioasă şi nehotarâtă.
 
Nu se pune problema să nu fii ordonată, altfel nu va vrea să îşi complice existenţa stând de capul tău să te înveţe ce considerpă că ar trebui să ştii deja.

Balanță

Încearcă să ai cât mai multă grijă de tine ca femeie, nu ar suporta să aibă lângă el o parteneră băieţoasă şi neglijentă.
 
Nici dacă ai obiceiuri masculine nu te va tolera lângă el, faptul că vrei să mergi la meciuri sau dacă fumezi îl vor pune repede pe fugă.

Scorpion

Nu te va accepta lângă el dacă eşti imatură şi iresponsabilă, ci mai degrabă ar prefera să rămână singur.
 
Dacă intră într-o relaţie cu tine, cu siguranţă se aşteaptă la ceva serios, cu mari şanse de căsătorie, altfel nu te-ar trata ca pe iubita lui oficială.

Săgetător

Nu va suporta să fii cicălitoare şi să îl îndrumi la orice pas, însă apogeul va fi atunci când o faci de faţă cu alte persoane.
 
Vrea să se simtă bărbat, aşa că nu îi leza orgoliul dacă vrei să ai o relaţie de durată cu acest nativ. 

Capricorn

Nu suportă să fii tăcută sau delăsătoare, şi nu va accepta lângă el o astfel de persoană.
 
Vrea să îl inspiri, să ai mereu ţeluri măreţe şi idei bune, iar tu să fii cea care îi dă putere să meargă mai departe şi care îl încurajează să ajungă acolo unde şi-a dorit.

Vărsător

Nu va accepta să îi comanzi viaţa, dar mai ales să îi interzici lucrurile pe care adoră să le facă.
 
Dacă intră într-o relaţie cu tine, nu înseamnă că trebuie să renunţe la viaţa lui de până atunci, şi nu o va face indiferent cât de mult te-ai chinui să îl schimbi.

Pești

Acest nativ nu va accepta niciodată să aibă o parteneră care să flirteze cu alţi bărbaţi, dar nici măcar să aibă prieteni de sex opus.
 
Nu crede în aceste amiciţii, aşa că taie răul de la rădăcină şi nu tolerează nimic de acest gen. Dacă eşti dispusă să faci compromisuri, atunci veţi fi fericiţi împreună.

Berbec

Acest bărbat nu va accepta niciodată să îi dai ordine şi să te crezi mai deşteaptă decât el, chiar dacă poate chiar aşa este.
 
Fie porniţi pe picior de egalitate, iar relaţia să se bazeze pe respect, fie va fugi de tine cât îl ţin picioarele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod