Horoscop. Ce crede despre iubire, în funcţie de zodia lui

Nativul din Peşti priveşte dragostea ca pe o salvare de la toate necazurile pe care i le pregăteşte viaţa.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru acest nativ, iubirea trebuie să se materializeze, altfel va considera că sentimentele nu au fost adevărate.
 
Căsătoria şi copiii pot defini acest termen în viziunea lui şi nu este deloc un lucru rău. Înseamnă respect şi principalul motiv de bucurie, înaintea sănătăţii sau a carierei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îşi priveşte partenera ca pe un bun asupra căruia are tot dreptul atât timp cât are o relaţie cu el.
 
Pentru el iubirea nu are nicio treabă cu libertarea, ci din contră, el trebuie să ştie orice pas pe care îl faci. Este o persoană dificilă şi destul de posesivă, aşa că ai grijă cum îl şlefuieşti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător înţelege prin iubire...libertate.
 
Pentru el acest sentiment este compus din două aspecte: sex şi înţelegere, şi nu îl priveşte deloc ca pe un angajament. Vrea ca persoana de lângă el să nu încerce să îi schimbe stilul de viaţă odată cu apariţia ei, ci să se adapteze şi integreze perfect în el!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn priveşte iubirea ca pe un gest de sinceritate maximă.
 
Nu suportă ca persoana iubită să îi ascundă ceva, chiar dacă este vorba de lucruri total neimportante. Vrea o familie atunci când iubeşte şi vrea să simtă siguranţa că iubita lui nu îl va trăda niciodată. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru acest nativ, iubirea înseamnă să îi dăruieşti celuilalt tot ce ai mai bun fără să aştepţi nimic la schimb.
 
De cele mai multe ori, acesta este naiv şi va ajunge să sufere din cauza faptului că îşi priveşte iubita ca pe singurul lui motiv de a trăi. În acelaşi timp are nevoie de libertate şi dacă i se oferă toată nu îşi pune deloc semne de întrebare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Iubirea pentru acest nativ înseamnă ceva de vis, un vis care poate să îi aducă fericirea supremă.
 
Este foarte romantic şi consideră că totul trebuie să fie într-o armonie perfectă, iar neplăcerile pe care le va întâmpina vor părea mult mai uşoare atunci când ai lângă tine pe cineva care îţi arată mereu afecţiune.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec priveşte iubirea ca pe o competiţie şi o simte doar atunci când persoana pe care vrea să o cucerească cedează greu în faţa lui.
 
Atât timp cât viaţa alături de persoana respectivă este fără incidente, acest nativ îşi pierde din sentimente. Pentru Berbec, dragostea şi sexul înseamnă acelaşi lucru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru acest nativ iubirea înseamnă o îmbinare perfectă între cei doi parteneri implicaţi, de aceea este foarte important ca ei să se completeze unul pe celălalt.
 
Amorul cu siguranţă nu trebuie să lipsească, şi nu să fie oricum, ci foarte pasional. Priveşte totul cu un romantism exagerat de cele mai multe ori.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru nativul din Gemeni, iubirea înseamnă altceva de fiecare dată, de aceea fuge din calea relaţiilor plictisitoare.
 
Vrea mereu noutate şi aşteaptă să fie surprins destul de des, altfel caută pe altcineva care îi poate oferi acest lucru. Acesta priveşte dragostea ca pe o poveste care te ţine cu sufletul la gură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru acest nativ, iubirea înseamnă acceptare, de aceea aşteaptă de la iubita lui să îl tolereze cu bune şi cu rele şi să nu încerce să îl schimbe.
 
Priveşte o relaţie de dragoste ca fiind cel mai sacru lucru de pe pământ, unde nu există falsitate şi nici minciună. Vrea să o poată consuma în linişte, cu multe dovezi de iubire şi fără incidente.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pe acest nativ iubirea trebuie să îl împlinească, să îl facă fericit şi să îi umple golurile.
 
Leul consideră că dragostea înseamnă protecţie, atât din partea lui, cât şi din partea partenerei lui de viaţă. Nu concepe ca în relaţia lui să existe egoism şi nici trădare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru acest nativ, dragostea înseamnă evoluţie, aşa că nu va accepta niciodată o parteneră care îl trage în jos.
 
Pe de altă parte reprezintă şi sacrificiu şi compromis, pentru că firea lui perfecţionistă îl va împiedica mereu să se mulţumească cu ceea ce are. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana maria pe 6 Oct 2015, 08:36
    leu

    iubita leului trebuie sa fie o vedeta- nu concepe egoism si tradare din partea partenerei probabil din partea lui e permis.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod