Horoscop. Ce aptitudini ascunse ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară este foarte atentă la detalii şi este o perfecţionistă, aşa că rolul de designer i se potriveşte ca o mănuşă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plină de încredere în tine şi eşti o femeie capabilă, de aceea nici nu concepi să stai în umbră.
 
Cu siguranţă vrei să fii vedetă şi poţi obţine acest lucru alegând o carieră în muzică, televiziune sau dans. Indiferent de alegerea pe care o faci, ambiţia îşi va pune amprenta asupra viitorului tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai multe talente ascunse, însă cu siguranţă latura ta creativă este cea mai pronunţată şi te poate face expertă în afaceri handmade sau modă.
 
Perfecţionismul şi atenţia la detalii sunt foarte utile pentru o astfel de preocupare, însă trebuie să încerci şi să vezi dacă îţi place!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o fire foarte corectă, aşa că te-ai descurca de minune cu legile. Îţi poţi face chiar o carieră din asta, justiţia fiind pe primul loc în opţiunile tale.
 
Şi deşi te laşi foarte uşor manipulată în viaţa de zi cu zi, când vine vorba de treburi serioase eşti cea mai tranşantă persoană din lume.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti atrasă de ştiinţele oculte şi îţi place la nebunie să cunoşti psihologia oamenilor, de aceea ţi s-ar potrivi de minune o carieră în domeniu.
 
Nici la capitolul comunicare nu stai rău, iar faptul că te exprimi cu uşurinţă idiferent de subiect te poate conduce către scrierea unor cărţi sau poate chiar lucratul în presă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o fire foarte descurcăreţă şi cu o memorie fabuloasă, aşa că poţi dezvolta cu uşurinţă o carieră în domeniul economic.
 
Te pasionează cifrele şi calculele, dar ai în sânge şi o mică tendinţă de afacerist. Eşti convingătoare, iar ideea de a vinde orice te fascinează. 

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti foarte atentă la detalii şi te pricepi de minune să organizezi evenimente, vezi asta chiar prin ieşirile cu prietenii de zi cu zi ori prin petrecerile onomastice pe care le pui la punct.
 
Poţi dezvolta cu uşurinţă o carieră în acest domeniu, ba chiar ai şansa de a deveni foarte cunoscută şi respectată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti foarte autoritară, iar rolul de şef ţi se potriveşte cel mai bine. Nimic nu te poate împiedica să te faci respectată şi să te faci ascultată indiferent de persoana pe care o ai în faţă.
 
Eşti un bun exemplu pentru cei din jurul tău, iar asta constituie un plus în alegerile pe care le vei face.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o fire foarte miloasă şi te implici mereu în evenimentele de caritate.
 
Poţi chiar să lucrezi în domeniu şi cu siguranţă nu te vei plictisi niciodată. Îţi place să ajuţi oameni, iar profesiile de doctor sau asistentă te vor reprezenta cel mai bine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti foarte talentată atunci când vine vorba de artă, idiferent de ramură.
 
Poţi fi o cântăreaţă de succes sau o dansatoare pricepută, însă trebuie ca cineva să te descopere şi să te şlefuiască. Încearcă în permanenţă să te descoperi, vei fi surprinsă chiar şi tu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti foarte îndemânatică atunci când vine vorba de activităţi casnice, descoperi acest lucru cu fiecare zi ce trece.
 
Poţi fi un bucătar de succes sau poţi să duci această pasiune la extrem şi să devii un designer renumit. Faptul că îţi place atât de mult să îţi decorezi propria casă te poate împinge să o faci şi pentru alţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti foarte sociabilă, aşa că ţi s-ar potrivi de minune un job care presupune să vorbeşti mult.
 
Eşti un talent înnăscut în arta conversaţiei, aşa că poţi fi purtător de cuvânt sau poţi fi un om de bază în domeniul marketingului. Dezvoltă-ţi această pasiune şi poţi face şi bani din asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o fire sensibilă şi cu toate aceastea atunci când trebuie să oferi ajutor, nu fugi, ci te îmbărbătezi şi devii un om de bază pentru cei din jurul tău.
 
Poţi dezvolta o carieră în medicină, însă dacă nu vrei acest lucru, poţi face acte de caritate atunci când consideri că este cazul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod