Horoscop: Ce ai fost într-o altă viaţă, în funcţie de zodia ta. Află răspunsul!

Descoperă care sunt influenţele vieţilor trecute asupra personalităţii tale, în funcţie de zodie, şi află cum să-ţi corectezi greşelile pentru a putea evolua spiritual.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei născuţi în zodia scorpionului au fost în alte existenţe înrădăcinaţi în concepţiile şi greşelile lor, au evitat schimbarea şi în special evoluţia. În viaţa actuală vor "arde" aceste etape, vor fii adepţii tranziţiilor radicale, totul pentru evoluţia spirituală.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Într-o altă viaţă, nativul din săgetător a neglijat latura spirituală a vieţii sale, a ignorat fericirea altora şi chiar a adus tristeţe sau durere. În prezent, luptă pentru a le oferi iluminare spirituală celor din jur, pentru a descoperi sensurile ascunse şi pentru a aduce bucurie şi veselie celor dragi.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din capricorn nu a luat în seamă responsabilităţile, nu şi-a urmat scopurile cu perseverenţă, a renunţat rapid şi nu şi-a îndeplinit obiectivele. În această viaţă, îşi continuă activităţile nefinalizate. Învaţă ce este responsabilitatea, munca susţinută şi constantă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Persoanele născute în zodia vărsătorului au neglijat în alte vieţi importanţa prietenilor, a protectorilor. Au limitat libertatea altora, au impus reguli stricte şi au împiedicat evoluţia altora. În această viaţă, luptă pentru a sparge limitările, barierele şi rectricţiile. Îşi ajută semenii şi contribuie la reînnoirea societăţii în care trăiesc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din zodia peşti au refuzat să înveţe din greşelile lor în alte vieţi, iar în prezent sunt obligaţi să reziste limitărilor, restricţiilor sau suferinţelor pe care le vor întâmpina.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul născut în zodia berbec a fost într-o altă viaţă o persoană care nu şi-a folosit energia şi puterea, care nu a acţionat pentru a obţine ceea ce şi-a dorit. De aceea, în această existenţă, impulsul de a începe, curajul de a acţiona individual şi perseverenţa de a realiza ceea ce îşi propune sunt urmări ale inacţiunii din viaţa trecută.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cei născuţi în zodia taurului trăiesc sub influenţa lumii materiale. Vor să stăpânească bunuri, să acumuleze, şi asta pentru că într-o viaţă trecută au risipit, au irosit fără măsură. De aceea, în existenţa prezentă trebuie să corecteze aceste greşeli trecute.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii din gemeni au fost într-o altă viaţă persoane care au ignorat importanţa cunoaşterii, a informaţiilor. Nu şi-au folosit resursele intelectuale la capacitate normală, iar în această existenţă trebuie să corecteze aceste greşeli. De aceea au o curiozitate nativă şi dorinţa arzătoare de a şti cât mai mult.

Rac

Cei născuţi în zodia racului au fost într-o altă existenţă persoane insensibile faţă de sentimentele altora. Şi-au desconsiderat familia, rudele şi în special mama, iar în această viaţă trebuie să repare aceste greşeli ale trecutului. În viaţa actuală îşi orientează atenţia către cei dragi, către familie şi întemeierea unui cămin pentru a-şi corecta karma.

Leu(22 iulie - 22 august)

Într-o altă existenţă, nativii din zodia leului nu şi-au folosit corect statutul, nu s-au folosit de resursele pe care le-au avut pentru a atinge un nivel înalt. Au fost delăsători şi lipsiţi de orice ambiţie de a evolua. În această viaţă trebuie să corecteze asta, şi au dorinţa puternică de a se afirma, de a-i ajuta pe cei slabi şi de a face dreptate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Persoanele născute în zodia fecioarei au neglijat în viaţa trecută propria sănătate, au fost superficiale şi nepăsătoare. În această existenţă trebuie să corecteze aceste greşeli, fiind orientate către detalii, analiză, grija faţă de sănătatea lor şi a altora.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din balanţă au comis nedreptăţi într-o altă existenţă, au trăit haotic, au desconsiderat armonia şi echilibrul. De aceea, în viaţa prezentă au dorinţa arzătoare de a susţine cauzele dreptăţi, de a instaura pacea, înţelegerea şi echilibrul.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • licia pe 15 Nov 2012, 12:59
    ce ai fost intr-o viata anterioara

    Eu cred ca avem reminiscente si in aceasta viata din cea trecuta.

    4
    1

  • Anca pe 13 Nov 2012, 02:52
    :))

    Astea-s inventii! La fiecare zodie scrie exact opusul a ceea ce descrie astrologia pentru fiecare semn.

    5
    2

  • mihaelaflorina10 pe 12 Nov 2012, 11:45
    viata anterioara

    viata anterioara am lasat sa ma conduca destinul,dargata,in aceasta viata preiau fraiele in mana si actionez

    1
    2

  • stroe pe 12 Nov 2012, 11:44
    ce vieti anteriore ai avut

    care este karma mea

    0
    3

  • stroe pe 12 Nov 2012, 11:42
    ce vieti anteriore ai avut

    nu stiu cat de spiritual am crescut in celelalte vieti dar nici acuma

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod