Horoscop. Cât eşti de obsedată de control, în funcţie de zodia ta

Nativa din Capricorn este foarte orgolioasă şi nu stă prea mult în jurul persoanelor care nu sunt dispuse să facă ce dictează ea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi place să joci rolul de lider şi să poţi să îi controlezi pe toţi cei din jurul tău, dar mai ales pe cei de la locul de muncă.
 
Nu suporţi ca altcineva să îţi spună ce să faci indiferent dacă are sau nu dreptate. Preferi să greşeşti şi să înveţi din asta, această umilinţă îţi pare mult mai mică decât să te laşi influenţată de alţii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te situezi în topul celor mai obsedate reprezentante ale zodiacului şi eşti mândră de asta!
 
Vrei să deţii controlul absolut asupra partenerului de viaţă, să le dictezi paşii celor din jurul tău şi ca bonus, eşti obsedată de curăţenie şi stresată în permanenţă de ordine şi de organizare. Eşti o persoană dificilă, iar cine te acceptă aşa înseamnă că te iubeşte cu adevărat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte orgolioasă şi în funcţie de persoana cu care ai de-a face îţi schimbi atitudinea.
 
Sunt persoane în faţa cărora nu poţi să te impui, însă faţă de altele pari cea mai dură femeie din lume. Eşti obsedată de poziţia ta în societate, însă nu îţi baţi capul în a-i schimba pe alţii. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu siguranţă eşti obsedată de control şi vrei să ştii tot ce face partenerul tău de viaţă.
 
Ai o idee exactă despre cum vrei să trăieşti şi nu te abaţi de la ea nici în ruptul capului. Dacă trebuie să luaţi o decizie, mai mult ca sigur tu vei avea ultimul cuvânt, iar cei din jur trebuie să accepte vrând-nevrând. Firea ta nesatisfăcută în permanenţă îi va îndepărta pe mulţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai obsesii de niciun fel şi eşti mai relaxată ca alte reprezenante ale zodiacului.
 
Iei viaţa şi persoanele din jurul tău aşa cum sunt ele şi nu îţi baţi capul sau să îţi pierzi timpul încercând să îi schimbi. Pentru tine alte lucruri sunt importante, şi ce este cel mai important este faptul că scoţi din orice ceva bun!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativa din Capricorn îşi doreşte să controleze şi să manipuleze pe toată lumea, şi nu acceptă ca ea să se ia după alţii, nu alţii după ea.
 
Nu cedează niciodată în faţa nimănui, însă nu o interesează să îi schimbe pe cei din jurul ei, ci mai degrabă alege să plece din calea lor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se poate spune despre tine că eşti obsedată de control, însă eşti obsedată de ideea de sinceritate.
 
Nu suporţi să trăieşti în minciună şi ai face orice pentru a-i schimba pe cei din jurul tău. Dacă iubitul tău sau prietenii nu îţi spun verde în faţă, atunci cu siguranţă te vei îndepărta de ei.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Manipulezi foarte uşor oamenii din jurul tău, însă de cele mai multe ori fără să îţi propui acest lucru.
 
Îţi place să faci pe şefa indiferent dacă vezi că eşti ascultată sau nu, într-un fel hrănindu-ţi astfel orgoliul. Îţi impui punctul de vedere mai ales în faţa celor apropiaţi faţă de care crezi că îţi poţi permite orice.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativa din Berbec este o fire relaxată şi nu are obsesii în ceea ce priveşte lucrurile banale.
 
O stresează în schimb trecerea timpului şi nu vrea să piardă niciun minut din viaţa ei fără să profite sau fără să facă să fie ceva frumos. De multe ori nu reuşeşte să le cuprindă pe toate, iar atunci intră în panică şi se deprimă total!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt obsedaţi de rutină şi nu le place să fie scoşi din mediul lor sau să trebuiască să se adapteze schimbărilor imprevizibile.
 
Vor să controleze acest lucru şi fac tot posibilul ca totul să rămână intact, chiar şi cu riscul de a deveni monoton.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu eşti deloc obsedată de control şi nu îţi pasă prea mult de ceea ce fac cei din jurul tău, ci mai degrabă te axezi pe tine.
 
Se poate spune că respecţi fiecare om în parte exact aşa cum ar trebui şi te adaptezi uşor fiecăruia atât timp cât ideea îţi surâde. Nici partenerului de viaţă nu îi impui reguli şi nu vrei să îl schimbi, ci iubeşti oamenii aşa cum sunt ei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti obsedată de familie şi vei face tot ce îţi stă în putere pentru a o avea şi pentru a o controla.
 
Îţi place stabilitatea şi urăşti schimbările imprevizibile pe care nu le poţi împiedica înainte de a pune stăpânire pe viaţa ta. Faţă de restul lumii însă eşti total indiferentă şi îţi accepţi semenii cu bune şi cu rele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod