Horoscop: Cât eşti de nefericită, în funcţie de zodie

Situaţiile limită, stările în care ne simţim nefericite fac parte din viaţa noastră, important este să ştim cum să le gestionăm, astfel încât să trecem peste ele, să evoluăm. Află de la astre cât de predispusă eşti la nefericire şi cum poţi deveni cea mai fericită femeie din lume.
MAI MULT DESPRE: fericire, zodie, horoscop, nefericire
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FocSy pe 17 Sep 2011, 02:03
    Despre Scorpion

    ASa este...inving multe.... dar si de inghitit inghit destule...:|

    1
    0

  • crina pe 28 Apr 2011, 21:40
    fericirea era linga mine

    e corect spus la zodia gemeni...shi anume ceea ce e zis ca daca asculti pe cei din jur departe nu ajungi....asha shi eu....am avut fericirea linga mine shi daca nu ascultam toate prostiile spuse de cei care ma invidiau o aveam shi acuma cea fericire....dar asha.........stau shi ma gindesc cum sa kapat inapoi acea fericire

    2
    0

  • monythebest pe 20 Apr 2011, 21:36
    fericirea nu exista!!!

    pt mine fericirea e doar cateva zambete la o ocazie sau ceva de genu... in schimb nefericirea e un lucru obisnuit pt mine chiar imi scrie bn pt k sunt varsator.

    1
    0

  • doynel pe 9 Apr 2011, 01:03
    nefericita

    cred ca toata viata am sa fiu nefericita...prin simplu fapt ca nu pot sa gasesc ceea ce imi doresc cu adevarat.am familie,un barbat care ma iubeste ...si tot nefericita sunt!

    1
    1

  • AnaMandy pe 31 Mar 2011, 11:34
    nu e chiar asa

    Eu sunt fecioara si caut perfectiunea, nu imi impun asta ci chiar e o trasatura de caracter, da, ma face nefericita pt ca logic, nu o gasesc, nu exista perfectiune.Dar de ce trebuie sa insemne perfectiunea automat plictiseala, dupa parerea mea tocmai ca perfectiune inseamna sa nu fie plictiseala, daca e plictiseala inseamna ca nu mai e perfect.Si constienta fiind de naravul meu, m-am si lasat dusa de val tolerand (altor sau altei persoane) anumite defecte spunandu-mi cum ati scris voi, ca trebuie sa renunt la ideea cu perfectiunea pt a fi fericita, si ghici ce? Mi-am luat teapa , pana la urma acele defecte ale persoanei respective de care eram constienta si pe care le-am tolerat, s-au intors impotriva mea, rau.Atunci cum e bine oare ...?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod