Horoscop. Cât de violent e atunci când se enervează, în funcţie de zodia lui

E posibil ca nativul din Vărsător să nu își poată controla reacțiile violente fizic și să te împingă cât poate de tare atunci când îl calci pe coadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță se răzbună prin tăcere atunci când se enervează, și este violent fizic doar atunci când altcineva începe bătaia.
 
Evită pe cât posibil aceste lucruri și nu le vrea în viața lui, însă nu acceptă să fie bătaia de joc a nimănui. La fel și cu vorbele urâte, nu le va folosi el niciodată primul, ci vor fi doar un răspuns la jignirile primite. El alege cel mai des să fugă din calea ta atunci când se enervează și să aștepte să se liniștească apele. Destul de rațional putem spune!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din această zodie este foarte pervers, iar atunci când se enervează nu reacționează impulsiv, ci deja începe să își facă un plan de răzbunare.
 
Este în stare să îți creeze multe greutăți în viața profesională ori socială, deși aparent nu zici că îți pregătește ceva. Își ascunde foarte bine nervii și așteaptă momentul oportun pentru a te face să plătești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din această zodie este foarte violent verbal atunci când se enervează, și îți reproșează lucruri de la începutul relației până la momentul respectiv, chiar dacă ai crezut că a trecut peste anumite lucruri.
 
Când se umple paharul îi vin toate în minte și ți le pune pe tavă alături de înjurături mai ceva ca în sălbăticie. Nu sta lângă un astfel de om care poate fi și agresiv fizic uneori!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn se schimbă total atunci când este nervos, însă devine distant și încearcă să se îndepărteze treptat de tine pentru a nu suferi.
 
Nu este nici violent fizic, nici verbal, deși uneori atât de tare te doare comportamentul lui și faptul că nu te poate ierta, încât ai spune că preferai o palmă. Desigur, rămânem la nivel de vorbe!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca acest nativ să nu se țină de la reacțiile violente fizic și să te împingă cât poate de tare atunci când îl calci pe coadă.
 
Este foarte important să îi citești reacțiile și să fugi din calea lui dacă privirea lui devine tulbure. Indiferent de ce i-ai face, nu trebuie să accepți un astfel de comportament din partea nimănui. Poate plăti și cu aceeași monedă, sau poate puțin mai mult, însă asta destul de rar!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești este destul de răzbunător și atunci când are nervi simte nevoia să facă ceva prin care să își recapete încrederea în sine.
 
Dacă ai flirtat cu cineva și află, cu siguranță nu va fi agresiv, însă va avea grijă să te înșele sau să iasă în oraș cu o altă femeie. Mereu va face ceva înzecit și uneori fără iertare, doar din dorința de răzbunare prostească.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte impulsiv și nu știe ce înseamnă să ierte, așa că trebuie să ai foarte mare grijă cu acest reprezentat al zodiacului.
 
Crede că bătaia este ruptă din rai și nu stă pe gânduri atunci când vine vorba de palme. Cu siguranță vin la pachet și cu vorbe urâte, dar indignant este faptul că reacționează așa pentru că nu își poate stăpâni furia, chiar dacă de cele mai multe ori este nejustificată. Regretele lui de după aceea nu mai au nicio valoare!
 
 
 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se enervează rar, dar bine. Nu este exclus să fie violent fizic, însă pentru a reacționa așa trebuie să fi acumulat anumite frustrări în timp și să cedeze la un moment dat.
 
Comportamentul lui nu are nicio scuză, de aceea ferește-te din calea lui dacă știi că i-ai încălcat fixurile absurde. Nu este o regulă ca toți să facă așa, însă cu siguranță multora dintre ei le place să arunce cu obiecte prin jur și să lase impresia de oameni periculoși.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este foarte rațional și nu reacționeză impulsiv la nervi.
 
Foarte rar se întâmplă ca el să atace fizic pe cineva, și atunci cel mai probabil este sub influența alcoolului. Cel mai des, reprezentantul acestei zodii devine agresiv verbal și folosește cuvinte care te vor lăsa mută de uimire. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este o fire sensibilă și destul de pașnică și poate fi considerat de multe ori naiv.
 
Indiferent ce i-ai face, acesta preferă să se închidă în el și să sufere în tăcere. Nu este răzbunător, nici violent verbal sau fizic, însă are grijă să te facă să îți dai seama că i-ai greșit. Te manipulează și se joacă cu mintea ta, terorizându-te astfel poate mai rău decât cu o palmă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acest nativ poate atinge două praguri ale agresivității, fie te atacă fizic, fie îți lucrează psihicul.
 
Poate fi un bărbat violent, mai ales atunci când trebuie să își spele imaginea în fața altor persoane și consideră că așa îți poate recăpăta statutul de rege al junglei. Dacă Leul este puțin mai educat, atunci va încerca să te manipuelze emoțional și te va lovi exact acolo unde te doare mai tare pentru a regreta că l-ai enervat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară poate atinge maximul de violență printr-un limbaj puțin deplasat.
 
Nu este agresiv fizic și niciodată nu va fi, ăpate decât în joacă, însă așteaptă-te la vorbe dure din partea lui. Cu siguranță nu îl vei mai recunoaște atunci când începe să vorbească sau să țipe, de aceea ar fi bine să îți astupi urechile pentru că își va regreta imediat vorbele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod