Horoscop. Cât de uşor se lasă manipulat de cei din jur, în funcţie de zodia lui

Nativul din Scorpion nu acceptă ideile altora decât atunci când acestea coincid cu ale lui şi alege întotdeauna ce e mai bine pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din această zodie se lasă influenţat din când în când de persoanele dragi lui, tocmai pentru că ştie că acestea nu i-ar vrea răul niciodată.
 
De cele mai multe ori nu îşi dă seama că este manipulat şi ajunge să creadă că este doar gândirea lui, nu a altora. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din această zodie se lasă foarte uşor manipulat de către oricine din jurul lui.
 
E suficient să îi spui o singură dată ceva pentru a-l face să aibă dubii cu privire la diverse situaţii. Nu te poţi baza pe cuvântul lui pentru că oricine îi poate schimba planurile în ultimul moment sau îl poate face să fie contra ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din această zodie nu se lasă manipulat decât atunci când ideile celor din jur coincid cu ale lui.
 
Ştie întodeauna să aleagă ce mai bun de la toată lumea şi poţi sta liniştită cu privire la acest aspect. Nu îţi vei bate capul luptându-te cu asta, ci din contră vei fi mulţumită de modul în care gestionează lucrurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest nativ nu suportă să fie comandat şi observă imediat atunci când cineva vrea să îi schimbe modul de gândire.
 
Este ferm indiferent de persoana pe care o are în faţă şi ţine la independenţa lui mai mult decât la orice. Este foarte orgolios şi preferă să înveţe din propriile greşeli, decât din ale altora.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Acest nativ se lasă foarte uşor manipulat şi acest lucru vă va crea multe greutăţi în relaţie.
 
Vei fi nevoită să lupţi contra tuturor, chiar dacă acest lucru ar putea fi evitat foarte uşor de către partenerul tău. Capricornul este foarte schimbător şi are o personalitate deloc bine conturată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te poţi baza pe acest nativ oricând şi cu siguranţă ce spune rămâne bătut în cuie.
 
Nimeni nu va reuşi să îi schimbe părerea, iar acest lucru te va mulţumi. Nu crede însă că îl poţi păcăli, acesta este foarte atent la detalii şi imediat observă dacă este ceva în neregulă,  fără să îi spună cineva acest lucru.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este foarte naiv şi crede tot ce aude în jur, fără măcar să mai conteze ce crede el de fapt.
 
Vei fi nevoită să duci multă muncă de lămurire pentru a-l face să fie mai stăpân pe el, iar uneori o să ai senzaţia că ai obosit să te lupţi cu morile de vânt.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din această zodie se va lăsa manipulat de persoanele apropiate lui şi nu va mai conta nimic altceva în afară de ce spun ele.
 
Chiar dacă iniţal are o altă părere, şi-o va schimba fără să stea pe gânduri. Cu siguranţă îţi va crea neplăceri atunci când cineva din familia lui vrea să vă pună beţe în roată. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ este foarte ferm când vine vorba de propriile convingeri, de aceea nu va accepta niciodată ca cineva să îl manipuleze sau măcar să încerce acest lucru.
 
Fie că este vorba de un lucru bun ori rău, Taurul crede doar în ce simte sau gândeşte. Este raţional şi îşi construieşte viaţa doar aşa cum îşi doreşte el!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest nativ este destul de sceptic şi pune mereu la îndoială ceea ce spun ceilalţi.
 
Dacă cineva vrea să îi bage o anumită idee în cap, cu siguranţă va verifica informaţia până la cel mai mic detaliu. Ascultă tot ce aude, însă nu se va lipi nimic de el!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Părinţii acestui nativ sunt capabili să îi schimbe la orice oră modul de gândire, aşa că vei avea de furcă cu asta.
 
Întotdeauna va fi o a treia persoană între voi care îşi va da cu părerea şi de fiecare dată Racul nu te va crede pe tine. Este foarte uşor influenţabil şi va pierde multe din această cauză.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acest nativ este foarte sigur pe el, dar şi extrem de orgolios.
 
Nu acceptă nici măcar sfaturile bune care i se oferă, aşa că nici nu se pune problema ca acesta să fie manipulat. Urăşte persoanele care încearcă să îi schimbe modul de gândire şi încearcă să le îndepărteze pe cât posibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod