Horoscop. Cât de repede ia decizia să înceapă o relaţie cu tine, în funcţie de zodia lui

Unora le trebuie mult timp de gândire şi nu iau o hotărâre impulsivă, alţii te-ar cere în căsătorie din prima clipă. Află cum reacţionează el şi cât de mult te poţi baza pe ce spune!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ nu este deloc reţional atunci când vine vorba de viaţa lui sentimentală, iar deciziile pe care le ia sunt de cele mai multe ori luate de inimă. Îşi doreşte să nu trăiască singur, fapt pentru care îţi poate spune da de la prima întâlnire. Nu ar fi exclusă chiar nici o cerere în căsătorie, dată fiind disperarea care îl caracterizează. Dacă relaţia rezistă, atunci va conştientiza şi se va implica total.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe intenţiile imediate ale Berbecului nu trebuie să te bazezi niciodată, pentru că deşi îţi declară iubirea din prima clipă, mâine e posibil să dea înapoi şi să regrete ce a spus. Chiar dacă pare că te place foarte mult prima oară, pentru el timpul pe care nu îl petrece cu tine nu este decât un prilej de a-şi da seama că este impulsv.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur are nevoie de timp de răgaz până să simtă cu adevărat că vrea să aibă o relaţie cu tine. Pentru el e foarte important să aveţi puncte comune, iar dacă nu, să fie sigur că te poate schimba după bunul lui plac. De aceea, după minim o lună de zile se poate decide asupra viitorului vostru împreună sau nu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este foarte pretenţios şi nu ia decizii din impuls. Pentru el o relaţie adevărată se clădeşte în timp şi are nevoie de multe întâlniri pentru a-şi da seama de acest lucru. E foarte importantă şi atracţia pe care o simte din prima clipă, pentru că dacă aceasta nu există, el nu va mai vrea să audă de tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac se decide destul de repede asupra persoanei pe care o vrea sau nu în viaţa lui. Faptul că ţi-a dat întâlnire într-un mediu romantic şi se chinuie să te impresioneze, înseamnă că te vrea de la bun început. Dacă va considera că eşti ceea ce îi lipseşte, atunci îşi va dori să se mute imediat cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu stă prea mult pe gânduri şi ştie exact dacă tu eşti persoana potrivită pentru el. Chiar dacă este orgolios şi nu vrea să îţi spună, el se implică total din prima clipă. Nu îi place să piardă timpul şi nici să caute la nesfârşit, aşa că pretenţiile lui nu sunt foarte mari.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest bărbat este foarte pretenţios şi critic şi deşi se implică repede în relaţii, el nu se implică sentimental din prima clipă. Încearcă să cunoască omul mult timp, iar după aproximativ un an se poate spune că ştie dacă tu eşti sau nu perfectă pentru el. Dacă încă rezistă lângă tine după acest timp, atunci nu vei mai reuşi să scapi de el niciodată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă se implică total şi foarte rapid în relaţiile lui, dar de cele mai multe ori fără să se gândească la consecinţe. El pune ochii pe cineva şi nu se lasă până nu reuşeşte să aibă o relaţie cu acea persoană. Chiar dacă eşti la prima întâlnire cu el, fii sigură că ştie destul de multe despre tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este destul de pretenţios, şi dacă îşi doreşte o relaţie serioasă, nu se va arunca în braţele primei fete care îi apare în cale. Îi va lua luni bune până le va spune amicilor că are oficial o prietenă, şi asta se va întâmpla doar după ce te va pune într-o mulţime de situaţii prin care să te cunoască.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul simte, dar nu spune. Chiar dacă s-a îndrăgostit până peste cap de tine, acesta consideră că se umileşte dacă spune tuturor că are o prietenă. Îi este frică de eşec sau că va fi părăsit, de aceea va trebui să treacă măcar o lună pentru a afla pe ce direcţie se îndreaptă lucrurile.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornul este demodat, aşa că dacă l-ai invitat la tine acasă sau dacă l-ai sărutat de la prima întâlnire, el va considera că formaţi deja un cuplu. Se aruncă cu capul înainte şi riscă astfel să fie dezamăgit de cele mai multe ori. Investeşte sentimente din primul moment şi începe să îşi facă planuri de viitor cu tine, deşi în realitate şi ziua de mâine e incertă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din această zodie analizează totul foarte mult, iar acest lucru necesită timp. Nu se aruncă cu capul înainte şi vrea să se convingă că tu eşti cea de care are el nevoie. Este destul de sceptic, şi chiar dacă formaţi deja un cuplu, el va avea mereu o îndoială care să îi ţină locul unui plan de rezervă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod