Horoscop. Cât de bine îţi ascunzi emoţiile, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti îşi exteriorizează sentimentele doar atunci când cineva apropiat ei trece printr-o grea suferinţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Doar uneori nu reuşeşti să îţi ascunzi emoţiile şi cel mai probabil atunci când cineva te calcă pe coadă.
 
Nu suporţi criticile sau dacă cineva te ţine în suspans intenţionat, de aceea izbucnirile tale pot fi în cele mai multe cazuri răsunătoare. Atunci când ai emoţii încerci să te întăreşti de una sigură fără să te plângi celor din jur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Niciodată nu ţii în tine ceea ce simţi, şi chiar dacă îţi propui uneori acest lucru nu reuşeşti.
 
Vei fi abătută, tristă şi mult mai puţin vorbăreaţă decât în mod normal. Te exteriorizezi întodeauna în faţa celor pe care îi cunoşti foarte bine, iar faţă de ceilalţi laşi impresia că eşti cea mai puternică persoană din lume.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă eşti capabilă să îţi ascunzi foarte bine emoţiile, nu îţi doreşti niciodată să faci acest lucru.
 
Consideri că dacă ţii în tine vei acumula frustrări şi faci tot posibilul să îţi pui sentimentele pe tavă indiferent dacă îi deranjezi sau nu pe cei din jurul tău. Eşti destul de emotivă şi laşi să se vadă acest lucru!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi ascunzi perfect emoţiile, indiferent cât de puternice ar fi acestea.
 
Nu îţi place ca lumea să te catalogheze ca fiind o persoană slabă, de aceea faci tot posibilul să arăţi altă latură a ta. Chiar dacă te frămânţi pe interior, nimeni nu va ştii niciodată ce este în sufletul tău decât dacă permiţi tu!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nici măcar nu te chinui să îţi ascunzi emoţiile şi arăţi exact ceea ce simţi în momentul respectiv.
 
Îţi place să te porţi natural şi ţi se pare un chin inutil să încerci să arăţi o variantă falsă de-a ta. Aştepţi acelaşi lucru şi din partea celor din jur.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ţii foarte mult la aparenţe, aşa că nu vrei ca cei din jurul tău să îţi cunoască nici problemele, dar nici reuşitele.
 
Eşti o fire discretă şi chiar dacă uneori este foarte greu, reuşeşti să îţi ţii ascunse chiar şi cele mai puternice emoţii. În acest fel reuşeşti să devii mai puternică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se ştie niciodată cum vei reacţiona în faţa situaţiilor în care eşti pusă, de aceea vor fi momente când îţi vei arăta slăbiciunile, iar altele în care eşti mai puternică decât oricând.
 
Nu te poţi controla, însă comportamentul tău diferă de la caz la caz. Singurele sentimente pe care ţi le ascunzi sunt acelea în care îţi este ruşine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti imprevizibilă, aşa că nu se ştie niciodată care vor fi reacţiile tale.
 
O mulţime de factori te influenţează, însă devii sensibilă şi nu îţi poţi ascunde emoţiile atunci când vezi pe cineva care se chinuie. Când vine vorba de tine îţi ascunzi foarte bine suferinţa ori bucuria, însă dacă cineva drag trece prin clipe grele nu te poţi abţine să nu plângi sau să fii abătută.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu siguranţă nu poţi să îţi ţii ascunse sentimentele, iar firea ta este una destul de directă.
 
Dacă te superi arăţi acest lucru şi nu menajezi pe nimeni, lucru care uneori este aspru criticat. Atunci când eşti fericită va ştii toată lumea şi vei încerca să îi bucuri şi pe cei din jurul tău, niciodată nu poţi să te simţi bine de una singură!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi ascunzi cu brio sentimentele şi faci faţă unor situaţii delicate fără să te exteriorizezi.
 
Răbufneşti doar când ştii că se impune acest lucru, iar o atitudine agresivă din partea ta ar rezolva probleme grave. Atunci când eşti atacată sau ceva ce este al tău este în pericol, cu siguranţă îţi expui sentimentele şi regulile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi exteriorizezi sentimentele doar atunci când simţi că se produce o nedreptate, iar tu eşti cea care suferă.
 
De cele mai multe ori însă, vrei să ţii doar pentru tine ceea ce simţi şi să nu te deschizi în faţa altora. Reuşeşti cu brio acest lucru până în momentul în care se adună prea multe trăiri intense, iar atunci cedezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti foarte sensibilă şi emotivă, aşa că nu îţi poţi ascunde niciodată trăirile indiferent cât de mult te-ai chinui.
 
Gesturile şi vorbele te dau întotdeauna de gol, de cele mai multe ori fiind destul de explozivă. Dacă te enervezi sau eşti agitată, ar fi bine ca toţi cei din jur să se ferească din calea ta. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod