Horoscop: Calităţi pe care le consideră irezistibile la o femeie, în funcţie de zodie

Descoperă ce trăsături de caracter ale femeilor li se par absolut irezistibile bărbaţilor, în funcţie de zodie. Află dacă poţi fii femeia ideală pentru el!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatului din Săgetător i se pare irezistibil la o femeie capacitatea de a acţiona cu clam, relaxare şi chiar cu simţul umorului în unele situaţii de criză. Îl impresionează femeile care se descurca cumva, de fiecare dată când este vorba de un moment tensionat şi o fac fără ajutorul nimănui.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Bărbatul din zodia capricornului este atras iremediabil de femeile puternice, care reuşesc singure să realizeze chestiuni măreţe, la care el visează. De aceea, aceşti nativi se îndrăgostesc adesea de şefii lor de sex feminin.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nimic nu-l atrage mai mult pe bărbatul din vărsător decât originalitatea unei femei şi capacitatea ei de a fi întotdeauna altfel decât restul lumii. Îi plac la nebunie femeile care ies în evidenţă, care sunt altfel, sunt speciale şi au curajul de a se manifesta exact aşa cum le dictează inima, fără să ţină cont de ceea ce spun alţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pe bărbatul din zodia peşti îl impresionează femeile care par să aibă al şaselea simţ. Acel gen de femei care îi înţeleg pe toţi, care ştiu întotdeauna cum să se comporte ca să nu rănească pe nimeni şi spun tot felul de lucruri înţelepte ce reuşesc să aducă optimismul celor trişti. Este o misiune grea să fii pe placul unui bărbat din peşti, dar nu imposibil!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbec este impresionat de capacitatea unei femei de a fi puternică, curajoasă, şi în acelaşi timp sexy şi mai ales feminină. Adoră femeile care luptă pentru ceea ce îşi doresc fără pic de teamă, dar fără să-şi piardă din delicateţe şi sensibilitate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din zodia taur este impresionat de femeile care au un simţ practic foarte bine dezvoltat, care reuşesc să rămână cu picioarele pe pământ indiferent de situaţie. Îi place să simtă că are alături o persoană pe care se poate baza întotdeauna, de aceea îşi va căuta o parteneră de viaţă care se înscrie în aceste caracteristici.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Optimismul este cea mai importantă calitate pe care un bărbat din zodia gemeni o caută la o femeie. Iar inteligenţa este absolut esenţială. Viaţa lui ar fi un coşmar dacă ar trebui să-şi petreacă zilele alături de o femeie tristă, mereu îngrijorată, care pune numai răul înainte.

Rac

Pragmatismul, dar şi dragostea pentru cămin şi familie se numără printre caracteristicile pe care bărbaţii din zodia rac le găsesc irezistibile la o femeie. Au foarte mare nevoie de stabilitate, pentru că ei înşişi sunt destul de emoţionali şi sensibili.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din zodia leului este foarte atras de frumuseţea fizică, de atitudinea regală şi inaccesibilă a unei femei. Iubeşte tot ceea ce este greu accesibil, preţios şi adesea fix ceea ce i se refuză, prin urmare o femeie care este foarte greu de cucerit va intra imediat pe primul loc în lista sa de dorinţe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pragmatismul este primul lucru pe care îl observă un bărbat din zodia fecioară la o femeie de care se îndrăgosteşte. Acest lucru este foarte important pentru el, având în vedere că este o zodie de pământ pentru care tot ceea ce este material are o importanţă deosebită. Prin urmare, dacă vrei să-i fii pe plac, rămâi serioasă, stabilă, cu picioarele pe pământ.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia balanţă este guvernat de planeta Venus, ceea ce înseamnă că este atras iremediabil de tot ceea ce este frumos. Iar aici intră, evident, şi femeile foarte frumoase, romantice, delicate. Iar o femeie care este şi frumoasă şi are şi o atitudine calmă, echilibrată, îl va cuceri instant!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scorpion găseşte irezistibil de atrăgătoare femeile curajoase şi puternice. Iar cele care ştiu ce vor şi nu se dau la o parte să obţină ceea ce visează îi aprind pur si simplu imaginaţia. Să nu mai vorbim de un pic de mister, care pentru aceşti nativi este precum cireaşa de pe tort!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod