horoscop 2020 varsator

Horoscop 2020. Vărsător: Un an în care îți faci speranțe prea mari și îți setezi obiective nerealiste

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Horoscop 2020 Vărsător: Dragoste

Anul 2020 începe timid în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată sau ești căsătorită, atmosfera dintre tine și partener va fi liniștită, fără prea mari schimbări față de ultimele luni ale anului precedent. Se poate spune că vei găsi echilibrul perfect pentru ca relația să evolueze armonios. Tu și el formați echipă unită, astfel că vă ajutați reciproc atunci când aveți nevoie și scoateți tot ce e mai bun unul din celălalt.

Tot ce se petrece pe parcursul acestor luni dovedește că v-ați maturizat emoțional. Pe de altă parte, dacă ești singură, există riscul să îți faci speranțe prea mari cu privire la o persoană pe care o placi. Cazi ușor în capcanele celor care vor să te cucerească, crezând că scopul lor coincide cu scopul tău. Șansele să îți întâlnești perechea potrivită sunt destul de mici, dar nu trebuie să renunți la căutare!

Horoscop 2020 Vărsător: Bani

În ceea ce privește banii, 2020 nu te găsește mai responsabilă. Câștigurile tale nu sunt suficiente cât să acopere stilul de viață pe care l-ai adoptat, așadar astrele te sfătuiesc să fii mult mai precaută decât până acum.

Cu alte cuvinte, ai ajuns la fundul sacului și trebuie să iei măsuri, fie să îți crești venitul, fie să tai din cheltuieli. Se vor ivi șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar vei obține rezultate bune doar dacă ești foarte atentă la munca și mișcările pe care le faci. Concluzia este că preferi să depui eforturi mărețe pentru a-ți rotunji veniturile, decât să renunți la obiceiurile tale de zi cu zi. La final de an, vei culege roadele și vei vedea progresele.

 

 

Horoscop 2020 Vărsător: Carieră

În ceea ce privește cariera, în 2020 țintești tot mai sus.

Poate te obligă circumstanțele sau e doar un scop al tău, dar cu siguranță va fi un an cu multă muncă. Nu renunța la viața ta personală în favoarea ei, altfel tot incompletă te vei simți. E necesar să găsești un echilibru între toate sectoarele vieții tale și să te mulțumești cu ceea ce ai atunci când simți că ai obosit sau observi că se strică lucrurile în alte părți. Presiunile te vor ocoli, dar asta prespune responsabilitatea de a-ți asuma consecințele deciziilor pe care le iei. Libertatea de care dispui poate fi riscantă în aceste condiții. În ulimele luni ale anului, lucrurile încep să meargă în direcția dorită.

Horoscop 2020 Vărsător: Sănătate

În 2020 te-ai putea confrunta cu o oboseală inexplicabilă, o stare de irascibilitate continuă și un nivel de energie scăzut.

Chiar dacă ești tentată să le pui pe seama stresului profesional, acestea pot avea rădăcini mai adânci. Mergi la medic atunci când simptomele devin persistente. Dacă nu ai tu grijă de sănătatea ta fizică și mentală, nimeni nu va avea. Cele mai multe complicații cu care te confrunți sunt cauzate de greșelile și indiferența cu care îți tratezi corpul și mintea. Ultimele luni ale anului te găsesc mai matură și pe drumul cel bun!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod