horoscop 2020 sagetator

Horoscop 2020. Săgetător: Un an în care prevenția joacă un rol foarte important în dragoste

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020: Dragoste

În acest an ar trebui să acorzi mai multă atenție vieții tale sentimentale. Chiar dacă între tine și partenerul de viață nu există probleme majore, este important să te axezi pe prevenție. Vor apărea confruntări sporadice, însă diferențele de opinie sau de personalitate ajută la dezvoltarea voastră ca și cuplu. Dacă reușiți să puneți punct discuțiilor atunci când trebuie, înseamnă că veți reuși și să găsiți soluții favorabile pentru amândoi. În cazul în care ești singură, ultimele luni ale anului îți pot scoate în față o persoană destul de interesantă, față de care vei simți o atracție imediată.

Dar, în ciuda dorinței tale de a te așeza la casa ta, această relație nu poate fi decât una pasageră. Astrele te sfătuiesc să lași totul în voia Universului, fără să îți faci scenarii și speranțe deșarte!

Horoscop 2020: Bani

Banii vor fi principala ta preocupate în 2020. Se poate să fii tentată să cheltuiești fără măsură în acest început de an, creând astfel o gaură considerabilă în buget. Un eveniment neprevăzut de la începutul verii te va face să îți schimbi optica vrând, nevrând. Fie se încheie un parteneriat de succes, se desface un contract profesional aparent stabil sau afacerea în care ești implicată nu mai funcționează, cu siguranță va trebui să te reorientezi rapid.

Va urma o perioadă lungă de restricții, în care stilul tău de viață va fi total schimbat. Renunți la confort și te axezi pe economii și pe găsit soluții pentru a reveni pe linia de plutire. Abia la finalul anului vei primi primele semnale că lucrurile se îndreaptă spre direcția bună în ceea ce privește revenirea ta financiară.

 

Horoscop 2020: Carieră

Anul 2020 vine cu surprize mai puțin plăcute în ceea ce privește viața ta profesională. Din dorința de a deveni populară la locul de muncă, e posibil să spui sau faci lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea.

Dacă cei din jur descoperă că ai denaturat adevărul și nu ai fost sinceră cu ei, atunci e posibil să își piardă încrederea în tine. Relațiile sunt foarte importante, mai ales pentru că munca în echipă este cea ca te poate ajuta să evoluezi în carieră, cel puțin pe parcursul acestei perioade. Nu sunt excluse concedierile sau eșuările în afacerile noi, de aceea este foarte important să ai întotdeauna un plan de rezervă. Nu îți poți permite să rămâi fără nicio sursă de venit, în special dacă ai o familie de întreținut!

Horoscop 2020: Sănătate

Sănătatea nu va fi un punct de interes pentru tine în 2020, pentru că, din fericire, problemele te vor ocoli în această perioadă.

Chiar dacă vezi că te simți bine, astrele te sfătuiesc să nu renunți la obiceiurile sănătoase din viața ta, cum ar fi sportul și dieta corespunzătoare. Pe parcursul perioadelor mai stresante, evită să te refugiezi în fast-food și nu deveni sedentară! De asemenea, este important să nu permiți hopurilor pe care le întâlnești în cale să te consume pe interior. Un psihic bun te ajută să reușești ce ți-ai propus.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod