horoscop 2020 pesti

Horoscop 2020. Pești: Un an intens pe plan sentimental, cu schimbări dramatice

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Horoscop 2020 Pești: Dragoste

2020 vine cu mari provocări pentru tine pe plan sentimental. Chiar dacă în primele luni ale anului nici nu bănuiești ce urmează să se întâmple și crezi că lucrurile sunt sub control, situația se va schimba dramatic din iulie încolo. Se anunță dezamăgiri, infidelități, minciuni și despărțiri, în special în cazul cuplurilor de lungă durată. Va fi o perioadă grea, dar vei lua deciziile corecte. Astrele te sfătuiesc să îi elimini din viața ta pe cei care te trag în jos, care te fac să suferi și alături de care nu poți evolua în direcția dorită.

Cu toate acestea, este foarte important să nu te închizi în tine, ci să lași deschisă poarta spre inima ta. Chiar dacă e perfect normal să îți pierzi încrederea în oameni, la fel de normal este să îți și revii după un timp rezonabil. Indiferent dacă erai singură dinainte sau ai devenit celibatară pe parcursul anului acesta, cu siguranță ai nevoie de liniște pentru a-ți da seama ce vrei pe mai departe.

Horoscop 2020 Pești: Bani

Situația ta financiară nu se va schimba prea mult, cel puțin în prima jumătate a anului. Vei simți o oarecare stabilitate pe acest plan și ai putea fi tentată să faci unele investiții sau negocieri riscante. Unele parteneriate s-ar putea să nu fie în favoarea ta.

Așadar, analizează cu atenție înainte de a lua o decizie. Dacă nu ai garanția că ieși pe profit, nu are rost să te complici. Astrele te sfătuiesc să eviți cheltuielile majore în ultimele luni ale lui 2020. Cu toate acestea, dacă totuși vrei mai mult de la tine și nu suporți să stai pe loc, lunile de vară sunt favorabile pentru interviuri, cursuri de perfecționare și activități extra-job. Activează-ți ambiția și dacă nu te lași întoarsă din drum de obstacolele întâlnite, cu siguranță vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Poate că nu banii sunt cei mai importanți pentru tine, dar vrei să nu rămâi blocată profesional.

 

Horoscop 2020 Pești: Carieră

Ai planuri mari pentru 2020 în ceea ce privește viața ta profesională.

Unele dintre ele ar putea fi nerealiste, așa că astrele te sfătuiesc să regândești strategia. Nu ține cu dinții de ceea ce ți-ai propus, e important să te adaptezi din mers. Unele proiecte ar putea ajunge în cu totul altă parte decât unde sperai, dar asta nu înseamnă eșec. Munca în echipă este favorizată în ultimele luni ale anului, așadar e necesar să menții o relație bună cu partenerii, colegii și șefii tăi. De asemenea, tot ce este nou și te scoate din zona de confort te provoacă să fii mai bună și mai ambițioasă. Vei cunoaște o altă latură a ta și îți va plăcea sentimentul.

Horoscop 2020 Pești: Sănătate

Sănătatea nu îți va crea neplăceri în 2020. Problemele cu care te vei confrunta nu vor fi grave si nu îți vor da bătăi de cap.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu stai prea bine din punct de vedere emoțional. Sensibilitatea exagerată îți face rău, întunecându-ți judecata. Trebuie să rămâi pozitivă indiferent de provocările vieții! Natura te poate ajuta mai mult decât ai crede, dar și momentele petrecute doar tu cu tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod