horoscop 2020 leu

Horoscop 2020. Leu: Un an lipsit de evenimente importante pe plan sentimental, însă intens în ceea ce privește cariera

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020. Leu: Dragoste

Anul 2020 va fi un an în care vei învața multe lucruri în ceea ce privește dragostea. Fie că ești singură sau nu, lecțiile ți se vor preda și, de acolo, totul depinde doar de tine. Cumva, tot ce vei trăi în această perioadă te va pregăti pentru ce va urma. Vei reuși să te îmbunătățești ca om și să îi oferi celui de lângă tine ceea ce merită, dar fără să uiți de propria-ți fericire. Nu vor exista evenimente notabile, riscul de divorț, despărțire sau căsătorie fiind foarte scăzut. Vei fi foarte atentă la cuplurile din jurul tău și receptivă la sfaturile pe care le primești de la persoanele cu mai multă experiență de viață decât tine, toate acestea îmbunătățindu-ți viața de cuplu.

Horoscop 2020.
Leu: Bani

Nu-ți vei face un scop din a câștiga mai mulți bani anul acesta, însă datorită abilităților tale profesionale, vei reuși să îți îmbunătățești simțitor situația financiară. Succesul îl vei cunoaște în ultimele luni din 2020, dar pe tot parcursul anului vei primi semnale că te îndrepți în direcția bună. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi prudent, să eviți pe cât posibil afacerile, tranzacțiile și investițiile mari. Indiferent de domeniul în care activezi și de munca pe care o prestezi, ambiția și energia de care dai dovadă te vor pune într-o lumină favorabilă.

Ca un ultim sfat, alege munca de una singură în defavoarea celei de echipă, altfel vor exista certuri cu privire la beneficii.

 

Horoscop 2020. Leu: Carieră

Vei avea multă treabă în acest an și vei fi destul de solicitată atât fizic, cât și psihic. Deși ai parte de un 2020 intens din punct de vedere profesional, toate eforturile depuse vor fi răsplătite pe măsură. Fără îndoială, vor exista numeroase semne care te vor impulsiona să tragi tare cu munca. Pe lângă rezultatele pe care le vei obține, ambiția va fi cea care te va ajuta să te remarci.

Cu toate acestea, anumite persoane din jurul tău ar putea să încerce să îți pună piedici, să te denigreze sau să se folosească de tine, toate acestea din cauza invidiei. Fii cu ochii în patru! 

Horoscop 2020. Leu: Sănătate

Unele probleme de sănătate mai vechi ar putea reveni în peisaj anul acesta. Chiar dacă la momentul respectiv ai considerat că ai scăpat de ele, e posibil ca tratamentul pe care l-ai urmat să nu fi fost cel corect sau să fi existat erori de administrare. De această dată, cere opinia mai multor specialiști și încearcă să urmezi acest sfat și de acum înainte. Cel mai probabil este vorba despre dureri sau probleme ale oaselor, în mare parte cauzate de stilul de viață sedentar.

De asemenea, câteva sesiuni de recuperare fizică îți vor fi de mare ajutor. Ultimele luni ale anului te vor găsi mai energică, semn că perioada de refacere s-a cam încheiat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Silviu pe 28 Dec 2019, 20:53
    Cand as putea sa fac investitii consistente

    Buna seara in ceea ce priveste subiectul meu v-asi ruga sa-mi precizati perioade ale anului care urmeaza cand ar trebuii sa fac investitii pentru a evita pierderile si insuccesele. Va multumesc

    0
    0

  • Pirvulescu Raluca pe 21 Dec 2019, 22:14
    Ce mi rezerva anul 2020

    Ce mi rezerva anul 2020 sagetator

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod