Horoscop 2016. Cum stai cu sănătatea anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Nativa din Berbec trebuie să aibă mai multă grijă de organismul său şi să nu mai stea până în ultima clipă pentru a lua măsuri.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca anul acesta să porneşti cu stângul şi să nu ştii ce soluţie să găseşti mai repede.

Trebuie să fii cât poţi de calmă dacă vrei să nu îngreunezi situaţia. Cel mai probabil vei întâmpina unele probleme legate de sistemul reproducător, iar multele controale medicale şi tratamente îţi vor slăbi organismul. Treci prin multe transformări neplăcute, însă acest lucru nu va mai conta dacă ţelul tău de a avea un copil este atins.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca o răceală netratată să îţi cauzeze probleme în acest an.

Din păcate va dura destul de mult timp până se va ajunge la o concluzie şi până vei ştii exact despre ce este vorba. Încearcă să mergi mai des la medic pentru a putea preveni pe viitor aceste neplăceri. Cei dragi întotdeauna te sfătuiesc, însă ai considerat că nu este necesar să îi bagi în seamă. Nu sunt excluse nici alergiile sau intoxicaţiile alimentare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta vei fi destul de sensibilă la tot ce se întâmplă în jurul tău, iar organsimul se va apăra cum ştie el mai bine.

Uneori vei intra în panică şi nu vei ştii încotro să o iei, însă tot ce trebuie să faci este să fii calmă şi să mergi la medic. Trebuie să devii o persoană mult mai igienică decât eşti acum şi să nu tratezi cu superficialitate nici măcar un banal drum cu transportul în comun. Nu trebuie să exagerezi, însă dezinfectează-te mai des!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să îţi începi anul mai hotărâtă să ai grijă de organismul tău şi să nu mai stai până în ultima clipă pentru a lua măsuri.

În prima jumătate a anului e posibil să apară unele probleme de sănătate din cauza neglijenţei tale faţă de acest aspect al vieţii tale. Vei fi nevoită să te tratezi, iar drumurile dese la doctor şi banii daţi pe tratament te vor aduce cu picioarele pe pământ. Spre sfârşitul anului te vei simţi mult mai bine şi cu mai multă energie, însă tot trebuie să previi anumite afecţiuni dacă nu vrei să fii iar luată pe nepregătite. Totul depinde doar de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă anul trecut nu te-a preocupat acest aspect al vieţii tale, acum este cazul să iei atitudine.

Nu vei întâmpina probleme serioase în decursul acestor luni, însă precauţia nu strică niciodată. Nu este cazul să devii obsedată, dar o mică schimbare este perfectă. Trebuie să lucrezi mai mult la încrederea în tine şi să faci acele lucruri care te pot ajuta. Te enervezi prea uşor şi nimic nu pare că e pe placul tău, de aceea durerile de cap nu te vor ocoli. Este foarte important să tratezi la timp neregulile cu care te confrunţi, cât de minore ar fi acele afecţiuni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta vor ieşi la iveală boli de care nici nu ai ştiut că suferi şi nu va fi deloc o situaţie prea uşoară pentru tine.

Din fericire, nu totul este atât de negru cum pare şi te poţi însănătoşi dacă ai răbdare cu tine şi cu organismul tău. Nici psihic nu o duci prea bine, multele griji şi probleme te vor măcina şi îţi vor agrava starea de rău. Dacă te ştii o persoană preocupată de acest aspect al vieţii tale, atunci în această perioadă nu există riscul apariţiei neplăcerilor, însă trebuie să continui în aceeaşi linie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă până acum impresia despre tine a fost că eşti o fire bolnăvicioasă şi mereu te-ai plâns de câte ceva, anul acesta îţi vei da seama ce înseamnă cu adevărat problemele.

Viaţa are grijă să îţi dea o lecţie, însă după acest episod cu siguranţă vei ştii să apreciezi mai mult ceea ce ai. Riscul de accidentări este foarte mare şi nu este exclus să ţi se întâmple ceva fără ca tu să poţi face ceva pentru a preveni. Încearcă să îţi tratezi bolile cât mai natural şi doar la recomandarea medicului, dar o atenţie deosebită trebuie canalizată şi către sport şi alimentaţie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina mari probleme pe acest plan în 2016, însă nu vei fi ferită în totalitate de neplăceri legate de sănătate.

Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihic. Cedezi nervos foarte uşor şi nu mai ai răbdare cu cei din jurul tău, lucru care te poate afecta pe viitor chiar dacă acum tratezi subiectul cu indiferenţă. Dacă ai un job sedentar, atunci e posibil să întâmpini probleme cu coloana şi chiar cu kilogramele în plus. Anul acesta se recomandă analize amănunţite ale sistemului reproducător, mai ales dacă ai în plan să concepi un copil!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul acesta, fie tu, fie cineva drag ţie va avea parte de un necaz, şi cel mai probabil ţine de sănătatea persoanei respective.

E posibil să existe o zi din acest an în care te vei vedea nevoită să mergi de urgenţă la medic din cauza faptului că laşi starea ta de sănătate să se agraveze până în ultimul moment. Încearcă să nu mănânci mai mult doar pentru că eşti stresată, altfel vei întâmpina şi alte boli pe care nu şi le-ar dori nimeni. Faţă de alte zodii, anul acesta vine cu rezolvări rapide pentru tine şi te poţi număra printre cei care o duc modest din toate punctele de vedere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul acesta trebuie să fii mult mai prudentă decât anul trecut când ai fost total ocolită de orice problemă de sănătate.

Trebuie să ai mai multă grijă cu excesele şi să te ocupi de aspectul tău fizic mai ales dacă ai tendinţa de îngrăşare. Tu eşti singura care se poate educa, aşa că priveşte spre viitor şi vezi cum ai vrea să fii. Dacă nu îţi tratezi la timp afecţiunile care apar pe parcursul acestor luni, există riscul ca totul să se agraveze şi să fie foarte greu de vindecat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele pe care le vei întâmpina în acest an nu vor fi cu mult diferite faţă de cele de anul precedent, aşa că nimic nu o să te ia prin surprindere.

Din fericire pentru tine, afecţiunile de care suferi pot fi ţinute sub control şi poate chiar vindecate definitiv. Ritmul agitat pe care îl ai te determină să duci o viaţă total dezorganizată, iar din această cauză te poţi alege cu kilograme în plus, probleme cu rinichii sau dureri de spate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îţi vei începe anul în forţă din păcate, aşa că dacă vrei să schimbi asta, trebuie să iei atitudine.

Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi să nu te deprimi din orice eşec pe care îl ai. Menţine-te ocupată în cea mai mare parte a acestui an şi fă mai mult sport. Trebuie să fii mai responsabilă, şi dacă nu te gândeşti la tine, atunci fă-o pentru cei dragi ţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod