Horoscop 2016. Cum stai cu banii anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Nativa din Capricorn are toate şansele ca în această perioadă să primească o moştenire, iar stilul său de viaţă se va schimba radical.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Anul acesta ai şansa de a primi o moştenire, iar stilul tău de viaţă se va schimba radical.

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îi tratezi de sus pe cei din jurul tău doar pentru că ai avut această şansă. Este foarte important să ajuţi şi tu la rândul tău pe cei care au nevoie, prin împrumuturi sau chiar fără să mai aştepţi nimic la schimb. Va fi un an perfect pentru tine, însă trebuie să ai grijă să nu fi luată de val!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să îţi gestionezi atent veniturile din acest an şi să încerci să acoperi tot fără să fii nevoită să te împrumuţi.

Dacă îţi urmezi visul şi nu te abaţi de la munca ta, atunci cu siguranţă vei fi răsplătită şi vei fi mulţumită cu ceea ce ai. Cu cât eşti mai discretă, cu atât ai şansa de a primi o ofertă avantajoasă. Nu sunt excluse nici călătoriile în interes de serviciu, acestea te vor ajuta să cunoşti oameni cu un puternic impact asupra viitorului tău profesional.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta va fi unul norocos pentru tine, însă trebuie să fii cu ochii în patru.

Nu rata oportunităţile care îţi apar în cale şi nu te lăsa afectată de problemele exterioare pe care le ai. Ai grijă să te faci plăcută, mai mulţi prieteni îţi pot deschide uşi la care nici nu sperai anul trecut. Unele planuri mai vechi pot prinde acum contur cu ajutorul unor persoane influente din sfera ta profesională.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2016 vine cu provocări pentru tine, iar banii pot fi mai mulţi dacă ştii cu cine să faci afaceri.

Nu aştepta să îţi pice totul de-a gata, aşa că fă eforturi pentru a munci cu mai mult spor. Trebuie să faci ceea ce îţi place şi atunci rezultatele vor fi spectaculoase. Favorabilă este munca în grup pentru că succesul poate veni mai rapid. Chiar dacă spre sfârşitul acestui an vei fi extenuată, nu vei regreta timpul investit. Este o perioadă bună şi pentru investiţii, însă trebuie să ai ceva pus deoparte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul acesta trebuie să te axezi mai mult pe situaţia ta financiară şi să faci tot posibilul pentru ca aceasta să se îmbunătăţească.

Ai mai multă încredere în tine şi ar trebui să te implici în proiecte îndrăzneţe. Ai muncit mult şi anul trecut, însă abia spre sfârşitul acestui an vei cunoaşte primele rezultate ale eforturilor tale. Nu este exclusă o schimbare a jobului, dacă ofertele care ţi se fac îţi par tentante şi îţi oferă şansa de avansare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta vei avea mai multe responsabilităţi, însă şi beneficiile vor fi pe măsură.

Ai şansa de a primi o mărire de salariu şi vei fi mulţumită de aceasta chiar dacă volumul de muncă se va mări considerabil. Nimic nu te poate opri să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, însă nu trebuie să te axezi doar pe asta. Cu cât vei câştiga mai mult, cu atât vei vrea să duci o viaţă mai luxoasă, lucru care poate crea tensiuni între tine şi partenerul de viaţă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca anul acesta o afacere nouă să îţi mărească considerabil bugetul, însă nu trebuie să îţi faci speranţe prematur.

Faptul că eşti foarte bătăioasă şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti îţi poate aduce mai mulţi duşmani în această perioadă. Spre sfârşitul anului vei întâmpina probleme în relaţiile cu cei din jur, lucru care te poate trage în jos şi îţi poate aduce ghinion în afaceri. Încearcă pe cât posibil să ai un renume de om care se ţine de treabă şi pentru care cuvântul e cuvânt!

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul acesta nu vei avea parte de o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare, de aceea trebuie să fii atentă la cheltuieli.

Trebuie să îţi gestionezi mai bine banii şi să încerci să îi distribui corect. E posibil ca din a doua jumătate a anului să apară unele oportunităţi de angajare, un nou job îţi poate satisface mai mult nevoile, dar şi plăcerile. Vei fi nevoită să faci eforturi mari pentru a reuşi să te menţii pe linia de plutire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă anul acesta să rămâi ancorată în realitate şi să nu ai aşteptări prea mari de la tine şi de la munca ta.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar atât timp cât ştii unde vrei să ajungi şi ai un plan de la care nu te abaţi. Vei reuşi în această perioadă să acoperi toate cheltuielile pe care le ai şi chiar să îţi rămână bani şi pentru puţin răsfăţ. Performanţele tale vor fi apreciate mai mult şi răsplătite pe măsură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă în acest an să renunţi la ajutorul financiar primit de la cei dragi şi să munceşti mai mult pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

Dă dovadă de independenţă şi încearcă să devii tu cea care oferă suport celorlalţi. Chiar dacă vei fi privită ciudat de către colegii tăi, ignoră tot şi nu te lăsa întreruptă de la treburile tale. Cu cât îţi urmezi mai conştiincios ţelurile, cu atât rezultatele pot apărea mai rapid!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu câştigi prea bine în acest an şi va trebui să faci o schimbare dacă vrei să îţi fie mai bine.

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate şi să te gândeşti la viitor mai mult decât la prezent. Dacă ai copii, cu siguranţă acest lucru te va impulsiona mai mult să munceşti şi să încerci să faci bani din orice. Viitorul tău nu este prea roz pe acest plan şi vei fi nevoită să faci multe eforturi şi compromisuri pentru a te putea descurca cu toate cheltuielile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul acesta vei descoperi căi noi prin care poţi face mai mulţi bani, însă asta înseamnă să ştii pe lângă cine trebuie să stai.

Înconjoară-te de persoane de la care ai ce învăţa şi culege ponturi utile în afaceri. Vei avea şansa de a câştiga mai mulţi bani deodată, însă nu vei fi destul de chibzuită încât să îţi păstrezi şi o rezervă. La finalul acestui an vei avea parte de o decădere şi abia vei reuşi să te menţii pe linia de plutire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod