Horoscop 2012: Totul despre zodia Vărsător. Ce surprize au pregătit astrele?

Eforturile nativilor Vărsător de anul trecut au, în sfârşit, rezultatele scontate şi vor culege recompense bogate în anul 2012. Tot timpul anului vei munci din greu şi te vei relaxa mai puţin, din cauza unor tensiuni majore.
Eforturile nativilor Vărsător de anul trecut au, în sfârşit, rezultatele scontate şi vor culege recompense bogate în anul 2012. Tot timpul anului vei munci din greu şi te vei relaxa mai puţin, din cauza unor tensiuni majore. Vei depăşi un trecut încărcat, cu tot cu umbrele sale.
Adună roadele eforturilor de anul trecut, căci poate că nu vor mai fi ocazii multe să te izolezi anul acesta, dar vei fi capabil să transformi în avantajul tău şansele de a te întâlni cu un nou cadru personal, pe un teren fertil pentru viitor în toate domeniile. Viaţa nu-ţi va fi tumultoasă, că un rezultat al greutăţilor din trecut, şi, în ciuda faptului că te vei confrunta cu piedici, în mod precis, situaţia ce vine poate evolua liniştit în viitor. Această luptă este bine să continue.
Anul acesta îţi va aduce mai multă libertate şi mai mult spaţiu de mişcare să îţi realizezi obiectivele, fără prea multe interferenţe sau termene limită. Cu toate acestea, aminteşte-ţi să dai importanţa cuvenită aspectelor legale problemelor care te privesc numai pe tine. Cunoaşterea adunată până acum nu se va pierde niciodată. Sunt şanse să apară oportunităţi în care să îţi arăţi cunoştinţele pe care le-ai uitat de ceva vreme.
 
 
Social
Vei găsi motive pozitive pentru a aplica la tot felul de proiecte anul acesta. În ciuda inevitabilelor griji zilnice, nativul Vărsător va avea satisfacţia să vadă rezultatele proiectelor mai vechi. Aşteptarea ta a meritat, în sfârşit! Chiar dacă un proiect nu ţi se pare interesant, nu renunţă la el, s-ar putea dovedi extrem de favorabil pentru tine. S-ar putea să fie unii oameni care îţi vor cere ajutorul în unele proiecte cam dubioase.
Fereşte-te de asemenea persoane şi încearcă să afli mai multe detalii. Nu te încrede în aceia care nu îţi oferă nimic altceva decât vorbe.
Unele cunoştinţe au fost foarte mult timp un reper că să găseşti comparaţii pe care le vei folosi în situaţiile ce vor veni anul acesta. Va fi mai bine să meditezi mai mult, căutând să vezi totul în perspectivă.
 
 
Dragoste
În privinţa dragostei, în 2012 ar fi bine să nu te uiţi înapoi. Ţi se va pretinde o totală sinceritate şi puseuri de pasiune intensă. Lasă-ţi partenerul să experimenteze toate acestea şi bucura-te de glorie, mai ales că anul acesta este posibil să te căsătoreşti cu persoană pe care o iubeşti, iar această uniune se va dovedi cea mai potrivită pentru tine. Nu te gândi că în orice lucru există un pretext fals. Comunică cu partenerul tău. Cea mai mică incompatibilitate te va deranja şi îţi va crea mari probleme, de aceea controlează-ţi temperamentul.

În acest an, nativul Vărsător nu ar trebui să se arunce imediat intr-o relaţie. Acordă-ţi mai mult timp să-ţi dai seamă dacă acea persoană este potrivită pentru tine şi apoi îţi poţi asumă orice fel de angajament. întâlnirile cu prietenii, aventurile trecătoare se vor dovedi foarte benefice pentru tine. Chiar şi aşa, fii atent între iunie şi august pentru că această perioadă nu va fi favorabilă iubirii.

Pasiunea poate fi ceva pe care să te bazezi anul acesta. De fapt, se va dovedi o nevoie crescută de seducţie, tu eşti în căutarea recunoaşterii şi acest lucru va fi în inima ta din cauza scenăriilor către ceilalţi. Ceea va face bulgări de zăpadă şi va implică acţiune, mai multă spontaneitate, naturaleţe, izbucniri emoţionale sau impulsuri emoţionale puternice.
Şi pentru că o asemenea fericire nu soseşte niciodată singură, datorată în special contribuţiei lui Mercur, tu ai abilitatea să te expui complet la cele mai dificile discuţii cu partenereul tău, fără consecinţe negative. Diplomaţia este cea mai bună, este timpul să cauţi motive în acord cu partenerul tău. Nativul Vărsător singur va trece de-a lungul anului 2012 printr-o perioadă de acumulare considerabilă. Nici un camuflaj într-un cocon nu te ajuta, dacă vrei să îi dai celuilalt o şansă. Pentru cei care au deja un partener, pot apărea multe discuţii şi oportunităţi să va îmbunătăţiţi relaţia pentru a merge totul că pe roate.
 
 
Cariera
Anul 2012 poate să marcheze pentru Vărsător o nouă era în cariera sau în pregătirea profesională. Acest lucru înseamnă fie o nouă vocaţie, fie o nouă treaptă profesională. Toate eforturile pe care le-ai depus la job, anul trecut, în 2012, ţi se vor răsplăti. Te vei descoperi în noi roluri şi implicandu-te în noi proiecte. Preia iniţiativă, atunci când este necesar. Toate ideile tale creative se vor dovedi inovatoare şi utile, asigură-te că-ţi foloseşti talentele intr-o manieră pozitivă. La locul de muncă,învaţă de la cei mai bătrâni că tine, iar atunci când vei avea necazuri ţine cont de sfaturile celor experimentaţi. În ultimul trimestru al acestui an vei culege toate roadele eforturilor tale.

Naticul Vărsător va fi la înălţime, în privinţa carierei, anul acesta, de aceea vei avea parte de un mare respect în societate. Nu trebuie să îţi faci probleme în privinţa banilor pentru că situaţia va rămâne echilibrată tot timpul anului. De fapt, sunt şanse de câştiguri financiare neaşteptate.
Planurile făcute anul trecut vor fi acum realizate şi în final vor apărea rezultatele pozitive. Sunt semne de schimbare în domeniul profesiei tale, cel mai probabil în mai bine. Este aşteptată o promovare sau o recompensă. Chiar şi studenţii vor găsi că anul 2012 este satisfăcător în privinţa aşteptărilor lor.

Eşti la începutul unui nou ciclu în zona profesională anul acesta. De fapt, efectele lui Saturn îţi vor permite mai multă libertate de acţiune fără să fii costrans de timp, şi asta se va vedea cel mai bine. Arăta mai bine ambiţiile tale şi vei fi în stare să stabileşti proiecte considerabile anul acesta. Tot ce are legătură cu autorităţile administrative, în acord cu legea, o recunoaştere oficială este prevăzută pentru tine. împiedică planurile care nu sunt legale, nu da credit tuturor cuvintelor. Unii oameni încearcă să sprijine proiecte dubioase sau utopice.
 
 
Finanţe
Pot apărea o multitudine de întrebări legate de partea materială anul acesta. Acest fapt nu-i va opri pe nativii Varsator să-şi atingă ţintele, în special pe cei care deschid uşi. De fapt, aspectele puternice ale lui Jupiter, Marte şi Mercur vor aduce un val de oportunităţi de a încasa bani. Este timpul ideal să începi, din 2012, să îţi faci planuri să-ţi schimbi slujba sau să o stabilizezi pe cea pe care o ai deja, chiar şi pentru o perioadă medie. Asta îţi va aduce facilităţi rezonabile în afară căminului tău. Tot ce faci, legat de profit, în cercetare sau tranzacţii financiaret este favorabil. Simte-te liber să îţi găseşti talentele, modestia nu îţi va aduce nimic.
Influenţele astrale ale acestui an îţi vor aduce o îmbunătăţire semnificativă a situaţiei financiare.
Cu alte cuvinte, nativul Varsator va avea avea noroc în toate activităţile financiare din acest an. O majorare de salariu, o promovare sau chiar poţi câştiga la loterie, toate acestea ţi se pot întâmpla în primul trimestru al anului 2012, după care ritmul se va încetini şi în decembrie va creşte din nou. Poţi moşteni ceva valoros.
 
 
Sănătate
Metabolismul nativului Vărsător va cere mai multă prudenţă, paradoxal, în nevoile tale, şi excesul în alte domenii. De fapt, cheltuieşte o parte din energia ta intr-un mod precis şi numai atunci când este nevoie. Că să te opui curentului nu merită, şi tu ştii asta instinctiv pentru că este foarte important în practică. Impulsurile lui Jupiter produc efectele lor în direcţia unei energii morale durabile şi stabile. Cu toate acestea, tu trebuie să monitorizezi sănătatea dinţilor şi a oaselor, care tind să fie mai vulnerabile. Sistemul digestiv este, în realitate, mai puţin tolerant cu condimentele şi mai vulnerabil la stres. Ar fi bine să faci o uşoară gimnastică cu scopul de a face mai elastice ligamentele.
Corectitudinea este necesară atunci când vine vorba de sănătatea ta. Trebuie să acorzi atenţie sporită sistemului osos. Vei avea nevoie de măcar o vizită la medicul stomatolog. Anul acesta, majoritatea deciziilor pe care le vei luă în legătură cu sănătatea ta vor fi corecte. Nu uită să urmezi un regim alimentar echilibrat şi în concordanţă cu nevoile tale specifice. Te va ajuta mai mult decât oricând.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lania pe 9 Ian 2012, 16:53
    Finante

    la capitolul" Finante" trebuie corectat Astromax,deoarece in loc de varsator ai scris capricorn...se poate corecta usor...

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod