Horoscop 2012: Totul despre zodia Capricorn. Ce surprize au pregătit astrele?

Liniştea şi calmul sunt două cuvinte care descriu, în general, acest an pentru nativii din Capricorn. În anul 2012 vei duce o viaţă echilibrată. Cursul vieţii tale va fi unul senin, în concordanţă cu trăirile tale interioare.
Liniştea şi calmul sunt două cuvinte care descriu, în general, acest an pentru nativii din Capricorn. În anul 2012 vei duce o viaţă echilibrată. Cursul vieţii tale va fi unul senin, în concordanţă cu trăirile tale interioare. Impulsurile lui Saturn vor continuă să aibă acelaşi efect de alinare atunci când planeta Uranus participă şi ea la configurarea acestor mari schimbări. De-a lungul acestui an vor apărea destule probleme, evaluări şi introspecţii. Vei merge pe calea spiritualităţii. Unii îşi vor descoperi adevărate ambiţii în multe domenii. Există multe discuţii şi dezbateri în perspectiva lui 2012.
Influentele astrale vor fi destul de puternice în acest an pentru nativul Capricorn. Asigură-te că nu mai faci promisiuni pe care nu le vei putea îndeplini, cei din anturajul tău s-au săturat de acest lucru. Dacă vei reuşi, totul va fi vesel şi încântător.
 
 
Social
Aspectele planetare dinamice din 2012 sunt de natură să sprijine excesele de tot felul, ceea ce poate duce la abandonarea temporară a unor proiecte. Capricornii vor avea o ambiţie şi o sete de viaţă ieşite din comun. Nu promite mai mult decât poţi face, deşi optimismul te împinge să forţezi limita. Este imperativ să fii realist. încearcă să controlezi aspectele legate de condiţiile practice ale proiectelor tale pentru a evita extremele. Vei avea parte de o pasiune scurtă, dar foarte intensă.
Uneori, micile probleme te vor deranjă, dar le vei rezolva cu uşurinţă. Chiar, îţi vei descoperi talente ascunse. Anul 2012 este la fel bun să faci studii profesionale în domeniul de specializare care îţi place, pentru că vei excelă în acesta.
Fii atent în lună martie, deoarece vei întâmpină câteva dificultăţi. Chiar şi aşa, nu este nevoie să te îngrijorezi din moment ce scopurile şi ţelurile tale sunt bine păstrate în spatele acestor dificultăţi.
Indiferent de activitatea profesională pe care o desfăşori, calităţile tale vor fi recunoscute de toate persoanele din anturajul tău. Nu uită, socializarea este foarte importantă. Vei şti exact de ce ai nevoie şi ce trebuie să faci acest an.
 
 
Dragoste
Dragoste: în materie de iubire, nativul Capricorn este intr-o poziţie favorabilă. în 2012, vei avea numai de câştigat în dragoste. Există şanse să îţi îndeplineşti visele, iar pentru cei care sunt îndrăgostiţi deja există şanse de căsătorie. Va fi un an bun pentru cei care sunt implicaţi intr-o relaţie. Totuşi, trebuie să fii atent în a două jumătate a anului, pentru că e posibil să apară probleme în familie din cauza relaţiei tale.
în general, dragostea va luă o mare importantă pentru tine în acest an. Dragostea va ieşi în prim plan şi îţi va aduce fericire pentru o perioadă lungă de timp. Impulsurile lui Pluto asociate cu cele ale planetei Saturn indică faptul că s-au îndeplinit condiţiile perfecte în care să te concentezi pe idealuri şi mai ales pe acelea pe care le-ai neglijat de-a lungul timpului. Schimbările sunt importante în viaţa ta emoţională şi vei întâlni mai multe situaţii care îţi vor dezvălui delicateţea şi capacitatea ta de a te bucura. Evenimentele tind să îţi accentueze sentimentele şi să îţi arate adevărată sensibilitate de dincolo de masca pe care o porţi uneori şi care poate înşela.
E timpul să îţi exprimi sentimentele, să faci ce vrei şi să îţi consolidezi legăturile existente. Din instinct, vei fi de acord cu ce spune inima. Acest lucru înseamnă că îţi vei face viaţă frumoasă, plină de dragoste, dacă vei fi pus intr-o situaţie ambiguă. Venus scormoneşte elemente din viaţa ta din trecut şi le aduce în faţă. Astfel, dragostea îţi va răpi mai mult timp ca niciodată. Condiţiile vor fi de aşa natură încât sentimentele tale faţă de pesoana iubită vor creste în intensitate. Aşadar, exprimă-te liber şi încearcă să evadezi împreună cu partenerul din forfotă şi aglomeraţia vieţii, petrecandu-ţi alături de el clipe cu adevărat importante. Aventuri care te vor încântă îţi vor ieşi în cale.
Entuziasmul şi energia se vor întoarce în viaţa nativului Capricorn şi te vei bucura din plin de această perioadă. Încearcă să rezolvi neînţelegerile care durează de prea mult timp, căci vei avea succes. Toate probleme voastre se vor risipi, iar romantismul şi drăgălăşenia vor predomină în acest an. Dacă eşti singur, sunt şanse mari ca anul acesta să găseşti ceea ce-ţi place.
 
 
Cariera
Pe plan profesional, anul 2012 aduce nişte veşti foarte bune pentru Capricorn. Munca ta asiduă va da rezultate excelente. Vei avea mai multe surse de venit decât înainte, mai mult respect în societate şi te vei bucura de profit în anul financiar următor. Cei care nu au de lucru, au toate şansele să obţină o slujbă. Cei implicaţi în politică şi în afaceri vor avea rezultate bune în anul 2012.
Pentru studenţi, anul 2012 este deosebit de bun. Studenţii Capricorn au şanse foarte mari de reuşită în cazul unor examene grele şi în cazul interviurilor pentru un loc de munca.
În general, nativul Capricorn va avea o imagine mai clară a activităţii sale, la o scară mult mai mare. Contactele pe care le-ai avut anul trecut îţi permit să înţelegi mult mai bine unde te situezi în cadrul companiei şi pe piaţă muncii. E timpul să îţi stimulezi creativitatea. Valoarea ei va fi recunoscută peste tot, iar şefii îţi vor aprecia seriozitatea şi entuziasmul. Nerăbdarea de a depăşi orice provocare şi de a le îndeplini intr-un mod rezonabil de bine va fi încurajată de superiorii tăi. Pentru cei care îşi vor schimba domeniul de activitate, în acest an îşi vor descoperi talente ascunse. Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă, după luna martie va fi momentul potrivit. Acest an este ideal pentru continuarea studiilor şi specializarea în ceea ce îţi place la nebunie. În luna martie, vei avea de trecut peste unele dificultăţi mascate anterior ca obiective.
 
 
Finanţe
În 2012 e bine să nu faci excese şi să nu te abaţi de la bugetul alocat fiecărei zile. În privinţa proiectele, nativul Capricorn va fi foarte inspirat şi va ajuta la simplificarea lor. Vei găsi soluţii şi vei câştiga bani cu mai multă uşurinţă, iar acest flux continuu te ajuta să te mai pui pe picioare şi să mai achiţi unele facturi. Nu vor fi nici profituri, dar nici pierderi pe care să le suporţi. Te poţi aştepta la unele câştiguri suplimentare, dar nu vor fi constante.
Îţi poţi achita toate datoriile în 2012, apoi te poţi gândi la promovare sau stimulente. Afacerile vor merge destul de bine. O învestiţie intr-un imobil sau un autoturism va fi cu adevărat o idee bună în anul 2012.
Tot ce ţine de comerţ este favorizat în primele trei luni ale anului. Efectele solare asociate cu cele ale lui Venus poziţionat în zodia ta indică creşterea veniturilor. Tot ce tine de meşteşug şi comerţ merită atenţia ta!
 
 
Sănătate
Puterea ta binecunoscută de a face faţă riscurilor din viaţa de zi cu zi este amplificată în acest an. Vei evoluă fără să tragi prea tare de tine, dar numai dacă faci eforturi în direcţia potrivita şi numai atunci când este necesar. Managementul energiei este punctul tău forte în acest an. Ai capacitatea de a distinge ceea ce este important de ceea ce este inutil. Impulsurile lui Saturn îţi asigură o calcemie mai bună decât media. Căută să mergi mai des la dentist. Nu îţi obosi ficatul, nu îl forţa să absoarbă grăsime inutile, care îţi vor încetini digestia şi reduce energia. Ultimele două luni ale anului vor fi mai liniştite în privinţa muncii, perioadă care coincide cu o nevoie mai presantă pentru relaxare mintală. Mai ales că se pot ivi probleme în zona pieptului şi la stomac.
 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniela pe 29 Dec 2012, 21:46
    despre zodia mea

    Sunt nascuta pe 6 ianuarie si chiar ma regasesc in horoscopul citit... deci, am cea mai buna si norocoasa zodie!

    0
    0

  • Elisa pe 8 Dec 2012, 21:29
    zodii

    ba nu!!!!!eu sunt berbec...uitati-va la caracteristicile sale si de ce este primul in zodiac si dupaia sa vorbiti...va spun eu..este primul pentru ca reprezinta capul si creierul lui Dumnezeu..nu mint..oricum,capricornii se lauda degeaba,am doi prieteni capricorn..unu care se mandreste cu zodia asta,si are aceiasi parere ca voi,si colegu mweu de banca...dar macar nu se lauda..matusea mea si unchul meu sunt tot capricorn..dar nu au nici o legatura..nu spun nimic,eu chiar cred ca e zodia calitatillor negative...nu zic ca e zodie rea,dar uita-te la brbec sau la leu..pt. ca sunt de 190 ori mai puternice decat capricorn

    0
    0

  • domnita pe 4 Dec 2012, 16:43
    horoscop

    eu sunt zodia capricorn pt ca m-am nascut pe 10 inuarie ced ca capricornul este cea mai buna zodie.pt horoscopul citit felicit autorul

    0
    1

  • ana pe 27 Ian 2012, 11:06
    horoscop

    Aveti dreptate fetelor si eu sunt nascuta pe 31 decembrie,avem cea mai buna zodie dintre toate.O zi buna.

    1
    0

  • Mira pe 9 Ian 2012, 22:16
    Sunt de acord cu MIKI

    Sunt nascuta pe 30 decembrie deci Capricorn si chiar ma regasesc in Horoscopul citit felicitari autorului

    3
    0

  • MIKI pe 8 Ian 2012, 11:02
    horoscop

    Sunt născut în Capricorn mai precis la 15 ianuarie şi cred că este una dintre cele mai bune zodii dacă considerăm şi pe IIsus ca fiind născut în Capricorn. Horoscopul citit mi se pare cel mai bun fiind echilibrat aşa cum este şi zodia noastră. Mă regăsesc în el. Felicitări autorului şi LA MULŢI ANI 2012.

    10
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod