Horoscop 2012: Totul despre zodia Berbec

Se pare că berbecii vor avea, în general, un an calm în 2012. Dar nu vă lăsaţi păcălite de asta, pentru că vor avea loc, cu siguranţă, multe schimbări, iar unele chiar cu caracter permanent.

Se pare că berbecii vor avea, în general, un an calm în 2012. Dar nu vă lăsaţi păcălite de asta, pentru că vor avea loc, cu siguranţă, multe schimbări, iar unele chiar cu caracter permanent.

 

O reîntoarcere la armonie este anunţată încă de la începutul anului 2012. Vei simţi o dorinţă puternică de a renunţa la toate lucrurile inutile din viaţa ta şi va trebui să acţionezi în această manieră pentru că eşti pe direcţia cea bună. Simţul realităţii este foarte puternic, lucru ce te va ajuta să-ţi pui în practică proiectele.

Prietenii vor fi alături de tine şi te vor ajuta când vei avea nevoie, iar tu, la rândul tău, îi vei sprijini de fiecare dată.


Succesul eforturilor nativului Berbec va fi cunoscut în februarie. Luna septembrie este perioada când ar trebui să fii atentă la orice modificare majoră. E de aşteptat să-ţi schimbi cariera sau să obţii o promovare. Influenţele astrale din acest an te vor încuraja să iei deciziile corecte. Vei fi extrem de expresivă, chiar şi în momentele de relaxare.

 

Social

În acest an vei da dovadă de curaj, ambiţie şi raţiune. Este recomandată o doză suplimentară de diplomaţie şi o moderare a impulsivităţii, care tinde să pună stăpânire pe tine. Bineînţeles, ca orice Berbec, trebuie să ţii cont de dorinţele şi de nevoile tale, dar trebuie să înfrunţi şi realitatea, astfel încât să te faci înţeleasă şi să găseşti modalităţile potrivite pentru a-ţi îndeplini dorinţele.

Anul acesta, nativii Berbec vor avea de înfruntat situaţii care necesită calm şi reflecţie. Nu trebuie să iei nicio decizie definitivă bazându-te pe impulsul de moment, ci fă un efort şi calmează-te atunci când este nevoie pentru a evita eventualele probleme.


Acest an se va dovedi foarte armonios. Acţionează cu înţelepciune. Totul pare calm la suprafaţă, dar schimbări vizibile vor începe să-şi facă simţită prezenţa din luna septembrie încolo. Până în februarie anul următor, lucrurile vor creste ca ritm. S-ar putea să apară o schimbare graduală, fie o schimbare a profesiei sau a ariei tale de expertiză. Vei fi mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jurul tău.
 
 
Dragoste
Viaţa sentimentală va fi, de asemenea, plină de satisfacţii, atât pentru nativii singuri, cât şi pentru cei care au o viaţă de cuplu. Previziunile acestui an arată posibilitatea implicării intr-o relaţie amoroasă de lungă durată. Cu toate acestea, pot să apară câteva probleme în lunile iulie, octombrie şi noiembrie, când sunt mari şanse să-ţi înşeli partenerul sau să fii înşelată.


În general, cursul vieţii sentimentale a Berbecului este stabil în acest an. După furtuna din anul trecut, vei avea parte de mai multă linişte şi vei reuşi să te concentrezi mai bine. Energia ta spontană îţi va permite să faci mari progrese. Ideile preconcepute ale anului trecut sunt deja date uitării, iar relaţia cu partenerul va merge mult mai bine.

Dacă eşti singură, întâlnirile amoroase vor fi impresionante şi se vor potrivi dorinţelor tale, iar prietenii te vor sprijini mai mult ca niciodată în viaţa sentimentală.

Vei trăi momente amoroase pline de pasiune. Te poţi gândi la o viaţă de cuplu stabilă, căci la sfârşitul anului s-ar putea să te căsătoreşti.

 

Berbecii care au deja o relaţie trebuie să fie atenţi. Acum este momentul potrivit să vorbeşti deschis cu partenerul tău sau să petreci cât mai mult timp cu el. Acest fapt va întări relaţia voastră. Dialogul va curge uşor, iar înţelegerea va fi perfectă. Vei face tot ce-ţi va stă în putere să aduci bucurie în viaţa de cuplu. Oriunde te vei afla, vei fi în măsură să realizezi multe lucruri în pe plan sentimental, dar cu condiţia să fii de acord să-ţi deschizi mai mult inima şi să te arăţi lumii aşa cum eşti cu cu adevărat.


În privinţa iubirii, după turbulentele emoţionale ale anului trecut, acest an va fi relativ mai calm şi lucrurile vor fi sub control. încearcă să nu te gândeşti prea mult la ceea ce s-a întâmplat înainte. Sunt lucruri care aparţin trecutului. Concentrează-te pe ceea ce se întâmpla acum.
 
 
Cariera
Anul acesta trebuie să fii pregătit pentru toate evenimentele fericite ce vor avea loc în viaţa ta profesională. Profiturile pot fi semnificative pentru nativii care au afaceri, veniturile le vor permite accesarea anumitor servicii care le-au fost refuzate până acum. Pentru Berbecii implicaţi în politică sau în administraţie, calităţile profesionale le vor fi recunoscute şi se vor bucura de o mai mare vizibilitate. în orice caz, lună iunie va avea atât rezultate pozitive, cât şi negative în acest domeniu.
Cariera nativilor Berbec va începe să se dezvolte începând cu a doua jumătate a anului.

Aparent totul este liniştit, calm şi regulat, dar în realitate drumul îţi este presărat cu numeroase schimbări ce vor începe să se facă simţite începând cu luna iunie, iar în septembrie vor avansa semnificativ. Va trebui să iei în considerare o schimbare importantă în cariera ta, dar oricare ar fi aceasta, dorinţa pentru progres se va regăsi în acţiunile tale.
 
 
Finanţe
în privinţa banilor, lucrurile vor lua o întorsătură bună. Cine va dori să înceapă afaceri pe cont propriu poate să o facă, dar trebuie să fie precaut. Ar trebui să primeşti înapoi lucrurile care ţi se cuvin de mult timp. Anul acesta, banii îţi vor intra cu uşurinţă în buzunar. Marte, Jupiter şi Mercur îţi vor influenţa situaţia materială, risipindu-ţi toate îndoielile financiare. Exprimându-ţi talentele şi adoptând o atitudine modestă - iată modalitatea cea mai sigură ca anul acesta să poţi obţine venituri suplimentare care să-ţi permită să cumperi diverse obiecte de valoare pentru locuinţă.

Fiind înzestrată cu o inteligentă mult mai mare decât majoritatea oamenilor din jurul tău, trebuie să eviţi situaţiile în care nu ar trebui să te implici, chiar dacă îţi doreşti acest lucru. Ajutorul oferit celorlalţi ar trebui să fie limitat la o anumită sumă.


Situaţia materială în anul 2012 va fi destul de bună, dar asta nu te va împiedica să te orientezi doar spre uşile pe care le poţi deschide. Puţin materialism nu-ţi strică. De fapt, aspectele puternice ale lui Jupiter, Marte şi Mercur îţi vor aduce numeroase oportunităţi financiare.

Acum este momentul ideal pentru a obţine ceea ce crezi că meriţi.

Pe la mijlocul anului, tranzacţiile financiare sunt favorizate. Prin urmare, dacă eşti implicată în afaceri, poţi încheia afaceri profitabile. Tot ce are legătură cu cercetarea sau cu tranzacţiile financiare va fi favorizat şi se va încheia cu succes. Foloseşte-ţi talentele native, arată-ţi curajul şi îndrăzneala, căci smerenia nu îţi va aduce nimic bun.
 
 
Sănătate
Pe tot parcursul acestui an, nativii Berbec vor fi plini de energie, iar variaţiile vor depinde, în primul rând, de starea lor emoţională. Sensibilitatea şi clarviziunea sporită îţi vor consuma mare parte din energie, dacă vei vedea lucrurile doar intr-un mod negativist, iar problemele cu care te vei confrunta pot fi închipuiri, dar în final vei reuşi să fii obiectivă şi să ieşi cu bine din orice situaţie.

 

Rezistă tentaţiei de a crea adevărate drame casnice din orice amănunt. Mânia nu este un bun consilier, căci după asemenea scene te vei simţi lipsită de putere, fără niciun pic de energie.
Cheia este să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie, iar luarea unor decizii pripite sau trecerea bruscă de la o stare la alta ar trebui evitată. O surpriză plăcută te aşteaptă de fiecare dată.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elisa pe 8 Dec 2012, 21:39
    zodii

    adevarat e,e buna zodia asta,sunt berbec..dar pt mai multe detalii,maria,poti da pe zodiac european,bafta!

    0
    0

  • maria pe 8 Oct 2012, 21:26
    previziuni 2013

    descrierea evenimentelor din 2012 sunt interesante. dar astept previziunile pentru 2013

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod