Hobby-uri care te fac mai sexy

Mai multe studii au aratat ca un hobby este o cale extrem de usoara de a te deconecta, de a te descoperi pe tine insati, iar aceste “detalii” sunt cele care te imbogatesc...
Mai multe studii au aratat ca un hobby este o cale extrem de usoara de a te deconecta, de a te descoperi pe tine insati, iar aceste “detalii” sunt cele care te imbogatesc si te pun in valoare. Specialistii de la Yourtango.com sustin ca exista unele pasiuni pe care barbatii le “apreciaza” mai mult decat pe altele, tocmai prin incarcatura sexuala pe care ei o “citesc” in aceste preocupari.

Cantatul la un instrument
Evident sunt necesare cateva “daruri”: sa ai ureche muzicala, sa ai o cat de mica inclinatie pentru muzica si interes pentru a studia un instrument.
Conform celor care au studiat efectele, cele mai sexy instrumente sunt vioara, flautul si chitara.

Gatitul
Stii vorba aceea veche care spune ca dragostea trece prin stomac? Exista si o varianta mai noua, care te indeamna sa stai in raza vizuala a partenerului tau atunci cand te invarti printre oale si transformi niste “banale” ingrediente intr-o savuroasa cina. Pentru el este foarte “apetisant”. Puncteaza ritualul cu un pahar de vin rosu, degustat impreuna intre doua invarteli in cratita.

Baletul si gimnastica
Jerry Seinfeld a facut un episod intreg in care a dezbatut calitatile si abilitatile unei gimnaste, in intimitate.
In plus, castigul este dublu, si in dormitor, si in ceea ce priveste conditia ta fizica. Lasa-ti iubitul sa inteleaga ca pasiunea ta pentru miscare si mobilitatea castigata in urma antrenamentelor sunt detalii folositoare in pat.

Masajul
Invata sa faci masaj! In principiu, nu este foarte greu, nu trebuie decat sa tii minte cateva din trucurile sedintelor de masaj cu care te-ai desfatat tu. Poate ceva lectii pe net? Apoi, aplica hobby-ul tau iubitului. Iti garantez ca se va relaxa si vei putea face cu el ce vrei tu.

Yoga 
Este un hobby de toata lauda. Avantajele sunt evidente, fie ca este vorba despre sex-exercitii, fie ca este vorba despre tehnici de intretinere.
Iti vor da multa incredere in tine, te vor face sa te simti sigura si capabila sa infrunti toata lumea. Inclusiv pe iubitul tau, care va culege roadele binefacerilor exercitiilor yoga.

Voluntariatul
Este recomandat aproape orice domeniu unde iti poti oferi serviciile. Logica masculina spune ca voluntariatul este o forma de a te darui. El trage de aici alte concluzii decat ai putea intelege tu. El vede partea sexy.

Sporturile extreme 
Mecanismul care te face sexy este descarcarea de adrenalina. Iubitul tau iti poate fi partener, antrenor, coechipier, dar si o sursa de adrenalina obtinuta in moduri mult mai dulci.

Gradinaritul
Obraji rumeni, putina oboseala si satisfactiile concrete ale efortului.
“Detalii” care se vad diferit in functie de sex. Tu vezi efortul si caloriile arse, el vede perseverenta ta si faptul ca acesta este incununat de rezultate. Plus ca rosiile din gradina ta, plantate, ingrijite si culese de tine, pot fi ingredientul principal in mancarea pregatita pentru el. Satisfactiile sunt garantate.

Tu ce hobby ai? Crezi ca iubitul tau il considera sexy?
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ale pe 19 Aug 2011, 23:44
    un hobby mai ciudat pt fete :D

    Am un hobby mai ciudat , cand scap d agitatia orasului fug la tara unde ma asteapta un cross minunat .Prietenul meu conidera sexy acest hobby si e foarte mandru de mine.Si din cate am observat eu nu doar lui ii face placere sa priveasca o asemenea fata.Multi baieti raman"uau"cand ma vad pe motor poate si din cauza hobby-ului acesta foarte rar in cazu fetelor.Asa ca baietilor nu le plac doar fetele "pitzi" le plac si genu de fete mai "baietoase"care nu stau ore intregi in fata oglinzii .Am avut multe de castigat datorita hobby-ului meu , multi prieteni si experiente de viata care cu singuranta nu le aveam in fata oglinzii.Eu cred ca mai mandra esti cand castigi un concurs pe munca ta si pe cazaturile tale decat sa castigi o coronita pe munca doctorilor care ti-au pus silicoane.Parerea mea:D.

    1
    0

  • Adda pe 3 Feb 2011, 15:59
    Sonya

    Sonya ai dreptate !!!!

    1
    1

  • Sonya pe 2 Nov 2009, 08:52
    Pitzi sau Lady

    Diana draga, esti ori o "pitzi" , ori pe cale de a deveni! Cum puteti lua de bune sfaturi care sa ne invete sa fim femei??E in natura noastra! Nu avem nevoie de scoala pt asa ceva! Poti fi extrem de sexy schimband becul in lenjerie intima, cu unghiile lacuite sau nu si parul natural sau coafat... Un prieten bun imi spune cat de mult adora o tipa dintr-o reclama TV in care ea gaureste un perete sa puna un tablou. Lui i s-a parut mai sexy decat o stripteuza in dormitor, cu baticul ala pe cap, suvitele iesind neglijent si salopeta! Poftim! Suntem sexy si feminine pt ca asa ne simtim interior, si ceea ce simti se reflecta automat asupra celorlalti! Degeaba iti doresti sa fii sexy si cuceritoare, artificial, nu o sa pacalesti pe nimeni! Cel putin nu pt mult timp! Erotismul nua re nimic de-a face cu hainele sau ungiile lacuite! E ceva interior! Acel ceva numit SEX-APPEAL! Pe care barbatii il simt ca pe o aroma extrem de atragatoare si puternica! O femeie sexy poate fi imbracata modest si nearanjata si poate atrage multe priviri, si o femeie lipsita de sex-appeal poate sa arate ca un fotomodel si sa nu intereseze mai mult decat o papusa expusa intr-o vitrina, sa lase o impresie rece si goala... Ce aratati voi in articolul de mai sus e acea superficialitate care nu pacaleste multa vreme pe nimeni, care se simte ca un miros urat. MAN, cand o sa vad si eu vreodata articole inteligente la voi, nu doar aceleasi reproduceri din ultimii 20 de ani, aceleasi sfaturi stupide si rasuflate, care nu mai sunt de actualitate!

    0
    2

  • deea pe 30 Oct 2009, 10:02
    re:diana

    Diana, mie mi se pare sexy sa schimbi becu si sa repari tot felul de chestii imbracata feminin.

    2
    0

  • Diana pe 30 Oct 2009, 02:42
    chic' !

    am observat ca iubitul meu apreciaza cand pictez, cand ingrijesc florile de acasa si ma minunez de ele cum au crescut, cand ma duc sa imi fac unghiile ori cand ma machiez, cand ma invart ore in sir in oglinda cu diferite haine ori cand imi pun niste accesorii chic: o palarie, o basma pe cap, o curea lata neobisnuita, niste cercei mari. in alte cuvinte cu cat suntem mai femei cu atat ne plac mai mult. daca imi permiteti sa va dau un sfat, ...pentru numele lui dumnezeu, renuntati in a incerca sa fiti barbati, nu va pierdeti vremea schimband becuri, reparand un scaun ori studiindu-i fiecare miscare si vorba, etc. Suntem oricum asa de ocupate cu a fi feminine ca ma si intreb cum am avea timp de altceva...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod