Gura, fantezia barbatilor

Dulce ca mierea, gura femeilor starneste patimile barbatilor
Gura femeilor ii face pe barbati sa vibreze. Fie ca recunosc sau nu, barbatii privesc intr-un mod cu totul special gura femeilor, pentru ca este masura senzualitatii feminine, este tandra, flamanda, creatoare de pasiuni, provocatoare si incitanta.

Confesiuni masculine


Vrei o dovada? Iata o confesiune masculina. Mihai, un burlac seducator, de 40 de ani. "Iubesc femeia! Iubesc femeile! Gura lor ma seduce! O femeie poate sa ma cucereasca cu un simplu suras, cu o banala miscare a buzelor ori cu varful limbii strecurat printre buze.


Rotunde, zemoase, cuceritoare, buzele femeilor sunt irezistibile si din experienta mea pot sa va spun ca, din fericire pentru barbati, in general, femeile frumoase, femeile adevarate nu realizeaza pe deplin cat pot obtine doar cu buzele. Imi plac femeile cu buze carnoase, spornice la sarutat, dar si buzele subtiri au farmecul lor, daca stii sa le privesti"
.

Pentru ca femeile sunt de tipuri diferite, este normal ca si parerile barbatilor sa fie particularizate. Sergiu, 37 de ani (nu a vrut sa-mi spuna daca este sau nu casatorit sau daca are o relatie stabila): "Gura femeilor este fascinanta pentru un barbat.
Evident ca are legatura cu viata intima si sexul. Daca un barbat nu se gandeste la sex si mai ales la sex oral atunci cad priveste si 'evalueaza' gura unei femei, eu ma impusc!

In general, barbatii prefera femeile cu buze pline, dar nu este obligatoriu. Si buzele mai putin carnoase pot fi irezistibile, daca femeia stie sa zambeasca, daca are dinti frumosi. Eu cel putin sunt sedus de o gura cu buze fine si dinti mici, asa ca niste perlute. Ma fascineaza o anume asimetrie a gurii, cand femeia vorbeste sau zambeste"
.

Si pentru ca imaginea pe care o au barbatii despre gura femeilor sa fie cat de cat completa, sa adaugam si marturia lui Bogdan, care are 30 de ani si este casatorit: "Evident ca buzele si gura femeilor sunt un punct de atractie.
Imi plac in general buzele pline, dar le prefer pe cele naturale, rujate, dar nu strident.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JustAdreamer pe 22 Aug 2010, 23:30
    hey...

    Da....poate ca e o diferenta cam mare de varsta...dar sunt total de acord cu tine: Varsta nu conteaza....adica....conteaza daca vrei tu... daca va iubiti si vreti sa aveti un viitor impreuna, varsta nu trebuie sa fie un obstacol.... gandeste-te ca unele fete au prieteni chiar mai mici decat ele....si sunt fericite... stii de ce? PENTRU CA DRAGOSTEA N-ARE VARSTA ;)

    0
    0

  • andreea severin pe 14 Oct 2009, 20:50
    varsta nu conteaza

    iubesc si sunt iubita de un barbat de 45 de anu iar eu am 19.Stam de 1 an si ceva si e ca la inceput.E singurul care ma facut sa ma simt femeie si sa cunosc adevarata dragoste.Multi ar spune ca stau pentru bani dar faza e ca nici macar nu are cine stie ce bani si nu imi place sa imi dea.il iubesc si ma iubeste problema e ca nu pot striga in gura mare din cauza diferentei de varsta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod