Greșelile prin care îl faci să nu te mai iubească, în funcție de zodia lui

Unele greșeli pe care le faci într-o relație ar putea să-l facă pe partenerul tău să-și piardă treptat sentimentele pentru tine. Află care sunt acestea, în funcție de zodia lui.

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec adoră acțiunea, îi place mereu să fie cu un pas înainte și să încerce lucruri noi. O parteneră care nu este niciodată dispusă să încerce noi experiențe, care preferă să fie sedentară și să stea cât mai mult timp în casă îl plictisește peste măsură pe nativul din zodia Berbec. Dacă vrei să nu-și piardă treptat sentimentele pentru tine trebuie să poți ține pasul cu el.

Taur

Stabilitatea este elementul cheie în viața nativilor din zodia Taur. Au nevoie de siguranță, de rutină și de liniște, iar o parteneră care nu îi poate oferi toate acestea devine o sursă majoră de stres pentru el. Taurul iubește armonia și se bucură de toate plăcerile mici ale vieții. Dacă nu se poate bucura de toate acestea pentru că are de-a face cu o iubită sau o soție care se confruntă permanent cu fluctuații emoționale, sentimentele lui se estompează treptat.

Gemeni

Gemenii au nevoie de comunicare. Pentru un bărbat din această zodie este un adevărat coșmar să fie într-o relație cu o femeie care nu este dispusă să comunice, care nu consideră importantă împărtășirea ideilor sau care se închide în sine. Începe să se simtă tot mai singur și să se întrebe de ce se află alături de o persoană care nu îl satisface din punct de vedere intelectual.

Rac

Pentru persoanele născute în zodia Rac, familia, copiii și căminul sunt cele mai importante lucruri din lume. Bărbații din zodia Rac sunt familiști convinși și își doresc o parteneră care are aceleași valori ca și ei. Nativul din Rac își va pierde sentimentele pentru partenera sa dacă aceasta nu este dispusă să se dedice vieții de familie. De asemenea, pentru că este sensibil și fragil emoțional, nu poate tolera o persoană insensibilă. 

Leu

Bărbatul din zodia Leu este orgolios și își alege ca parteneră de viață o femeie de care poate fi mândru. În același timp, are nevoie de o parteneră care să-i răspundă cu aceeași monedă: își dorește să fie admirat, apreciat și adoră să fie lăudat din când în când. De aceea, își va pierde rapid interesul pentru o femeie care nu este fascinată de el și realizările lui, care nu îi arată că îl admiră și îl apreciază pentru tot ce face.

Fecioară

Fecioara este o zodie pragmatică și rațională. Acești nativi pun preț pe tot ceea ce este fizic, tangibil și practic. De aceea, pentru un bărbat din zodia Fecioară poate fi un adevărat coșmar să se afle într-o relație cu o femeie visătoare, mereu cu capul în nori. Este un perfecționist și îi place să facă planuri, iar o parteneră care nu ia nimic în serios poate fi foarte dificil de tolerat pentru el.

Balanță

Balanța iubește liniștea și armonia, iar o parteneră alături de care se poate bucura de cele mai frumoase lucruri în viață este tot ceea ce-și dorește în plan sentimental. Dar dacă are de-a face cu o femeie conflictuală, care găsește un motiv de ceartă din orice și este veșnic nemulțumită, pentru acest nativ va fi foarte dificil să reziste în relație. Chiar dacă este foarte îndrăgostit inițial, sentimentele lui se vor degrada în timp și își va pierde interesul.

Scorpion

Pentru persoanele născute în zodia Scorpion sinceritatea este extrem de importantă. Un bărbat din Scorpion vrea să știe totul despre partenera sa și vrea să se asigure că între ei doi nu există secrete sau lucruri ascunse. Își va pierde treptat sentimentele de iubire pentru o femeie dacă află că aceasta are planuri ascunse, îl minte sau încearcă să-l manipuleze. 

Săgetător

Săgetătorul este un adevărat explorator. Persoanele născute în această zodie nu pot sta în același loc pentru prea mult timp. Vor să călătorească, să încerce lucruri noi și să experimenteze diferite lucruri. Bărbatul din zodia Săgetător își dorește o parteneră care este dispusă să facă toate acestea alături de el. Se va simți captiv într-o relație alături de o femeie care nu își dorește să încerce lucruri noi, care preferă să stea cât mai mult acasă în loc să călătorească sau să încerce experiențe noi.

Capricorn

Pentru persoanele din zodia Capricorn statutul social este deosebit de important. Bărbații născuți în această zodie pun preț pe evoluție personală sub diferite forme, fie că este vorba de educație sau carieră. O femeie care încearcă tot timpul să se dezvolte, să evolueze și să devină pe zi ce trece o variantă mai bună a sa reprezintă idealul nativului din Capricorn. De aceea, dacă are de-a face cu o parteneră care nu este dispusă să facă toate acestea va fi dezamăgit, iar sentimentele sale vor dispărea treptat. 

Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer care adoră să-și împărtășească ideile și să le dezbată. Are nevoie de o parteneră de viață care este dispusă nu doar să-l asculte, ci care să-l stimuleze din punct de vedere intelectual. Chiar dacă nu îi place să fie contrazis, va fi fascinat atunci când cineva aduce argumentele perfecte. Se va plictisi de moarte alături de o femeie care nu este interesată de ideile sale și își va pierde interesul într-o astfel de relație.

Pești

Bărbatul din zodia Pești este sensibil, chiar dacă în general încearcă să ascundă ceea ce simte. Are nevoie de o parteneră care îi înțelege această latură și care îl susține din punct de vedere emoțional. Îi va fi foarte greu să reziste într-o relație cu o femeie care îi neagă nevoile emoționale, care este rece și distantă. Chiar dacă este inițial foarte îndrăgostit, se va retrage treptat în lumea lui și va deveni indiferent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod