Greşeala pe care o faci în dragoste, în funcţie de zodia ta

Nimeni nu este perfect, dar astrologia ne poate sări în ajutor în ceea ce priveşte greşelile din viaţa noastră amoroasă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul e un partener atât de iubitor şi romantic.

El e dipus să mute munţii din loc pentru persoana pe care o iubeşte şi e atent şi mereu de acord cu dorinţele sale. Din păcate, însă, Berbecul cere să primească exact aceleaşi lucruri pe care le oferă. Acesta este un semn energic şi pasional, însă poate fi prins în capcana de a se asigura că este iubit şi apreciat. Acest lucru poate duce la unele resentimente atunci când nu se simte la fel de admirat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este cunoscut ca fiind foarte robust.

Acesta este semnul care construieşte o casă, o familie şi care iubeşte viaţa simplă. Cel mai mare atuu al acestuia poate fi şi cea mai mare slăbiciune a sa. Înclinaţia de a avea o viaţă neschimbată şi plictisitoare poare înseamna că relaţia lui poate cădea în rutină. În timp ce unii se bucură să facă aceleaşi lucruri în fiecare zi, pentru alţii asta poate provoca o despărţire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii ştiu ce vor şi au capacitatea de fi cinstiţi în relaţii, mai ales dacă se află într-o confruntare cu partenerul.

Acest lucru le poate genera frustrare şi resentimente, care mai apoi se vor transforma într-un zid, detaşându-se de persoana iubită pentru că sentimentele lor au fost rănite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este pasional şi îi place să iubească.

Din nefericire, acest lucru poate însemna, de asemenea, că el poate să îndepărteze oamenii cu înflăcărarea lui. Dacă există un semn care trimite 30 de mesaje pe oră, Racul este acela. El are nevoie de cineva care nu este intimidat de a venerarea lui şi care să îi răspundă la fel.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este mândru, energic şi dornic de a se face plăcut.

Cu toate acestea, pentru că vrea să fie adorat, el refuză să ceară ajutorul personelor pe care le iubeşte. Încăpăţânat din fire, el vrea să fie considerat cel mai bun, dar asta poate provoca frustrare de ambele părţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara ar vrea să lucrurile să fie clare.

În timp ce asta o face să fie un prieten bun, ca partener poate fi copleşitoare. Neconcordanţele legate de locul unde ar trebui să se desfăşoare evenimentele importante sau de folosirea corectă a maşinii de spălat vase vor fi conversaţii constante în relaţia cu ea. Una dintre cele mai bune modalităţi de a avea o relaţie bună cu o Fecioară este să îi ceri să îţi arate cum ar vrea să faci anumite lucruri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţei îi place echilibrul.

Dorinţa sa pentru corectitudine îl poate face să fie nehotărât atunci când vine vorba de decizii importante. Ea vrea să ia în considerare fiecare scenariu posibil, ceea ce face dificilă finalizarea unor alegeri, cum ar fi cumpărarea unei case, unde să se căsătorească şi multe astfel exemple. Poate fi frustrant pentru cineva care e într-o relaţie cu ea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când un Scorpion se îndrăgosteşte, o face cu tot corpul şi cu toată fiinţa.

Condus de pasiune şi romantism, acesta este unul dintre cei mai atenţi parteneri pe care cineva şi l-ar dori. Problema este că nu se îndrăgosteşte prea uşor, ci ridică un zid pentru a-şi proteja inima. Odată ce acest zid e dărâmat, totul va fi grozav.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă Săgetătorului îi place să fie îndrăgostit, relaţiile sale sunt puţin dificile.

El simte de multe ori nevoia de a cuceri şi de a merge la vânătoare, chiar în detrimentul unei relaţii deja existente. E predispus la o rătăcire de acest gen, dar dacă îi este menţinut entuziasmul, atunci el nu renunţă la loialitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Să fii într-o relaţie cu un Capricorn e ca şi cum ai fi cu propria persoană.

O cunoşti mai bine decât oricine altcineva. Dorinţa lui de a fi iubit şi loialitatea intensă sunt trăsături extraordinare, dar comportamentul lui serios poate provoca rupturi între prieteni şi familie. Incapabil să poarte mici discuţii sau să liniştească pe cineva care acţionează nepotrivit, el pare slab în faţa altora.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul e un semn sensibil, de aceea poate fi dificil să îşi exprime sentimentele.

Pentru că adesea e în propria lui lume, oricine are o relaţie cu acesta ar trebui să ştie că are nevoie de spaţiu personal. El are nevoie de cineva care e dispus să îi accepte şi respecte mentalitatea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Una dintre principalele cauze ale unei despărţiri amoroase sunt banii.

Peştii, cu visurile lor şi fantezia în care se afundă nu se descurcă prea bine pe plan financiar. Fie vor ascunde sume mari de bani, fie vor câştiga extrem de puţin, cert este că aceste extreme pot fi problematice într-o relaţie. Ei trebuie să primească încurajări şi sfaturi cu privire la gestionarea banilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod