Genul de femeie cu care te va înşela, în funcţie de zodia lui

Dacă partenerul tău e predispus la infidelitate, ar fi util să cunoşti tipul de femeie cu care ar fi posibil să te înşele!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este dificil pentru un Rac să înşele, dar dacă o face, va fi cu o femeie bună la suflet, pe umărului căreia poate să plângă.

El nu poate să îşi înşele partenera doar fizic, ci şi emoţional, pentru că el simte totul foarte intens.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul Leu ştie să facă diferenţa între iubire şi sex, aşa că dacă trişează, va fi o relaţie pur sexuală.

Un Leu nu vede vreo problemă în asta şi chiar ar putea fi surprins dacă partenera ar afla şi ar suferi din această cauză.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din această zodie tinde să fie monogam şi rar se întâmplă să fie infidel.

Dacă ar fi necredincios, ar merge la o femeie care l-a făcut să se simtă apreciat şi care i-a gâdilat orgoliul. Acea femeie nu trebuie să fie cea mai frumoasă din lume, dar va fi atractivă şi genială.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din Balanţă poate fi afemeiat şi nu i se pare nimic rău în asta.

Îşi iubeşte de obicei soţia, dar îi place şi să le arate altora cât de fabulos e. Va fi atras de o femeie care e la fel de fermecătoare şi amuzantă ca şi ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În timp ce Scorpionii au un apetit sexual ieşit din comun, ei sunt, de asemenea, monogami.

Dacă partenera sa nu e la fel de activă ca şi el în dormitor, atunci ar putea fi o problemă. În general, acesta nu va înşela, ci va pune punct relaţiei înainte. Dacă o va face, va fi cu o femeie care are un apetit sexual crescut.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte spontan, aşa că, dacă o femeie îl excită la momentul potrivit, mai mult ca sigur va înşela.

Ea, ca şi el, mai mult ca sigur nu ar lua relaţia în serios şi ar fi mai mult o afacere cu beneficii de ambele părţi decât o legătură amoroasă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dintre toate semnele, Capricornul este cel mai puţin probabil să înşele.

Cu toate acestea, dacă o va face, motivul ar putea fi pura răzbunare. Probabil ar face-o cu cineva exact opusul partenerei sale, o combinaţie între distracţie şi prostie şi care nu ia prea multe lucruri în serios.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din această zodie nu e deloc posesiv şi tinde să îi ofere multă independenţă partenerei.

Dacă iubita l-ar înşela, acesta nu ar avea nicio problemă să rămână în continuare cu ea, dar va fi cu siguranţă necredincios de atunci înainte. Pentru că Vărsătorul e unic, cel mai probabil va înşela cu o femeie care nu mai e ca nimeni alta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti nu doresc să înşele, dar dacă simte că partenera lor nu îi mai apreciază, va căuta pe cineva care să îi spună cât de uimitor e.

Va înşela cu o femeie care are o fire artistică, cum ar fi o dansatoare sau o actriţă, care are o viaţă plină şi care îl face să se simtă important şi dorit.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă viaţa intimă cu partenerul tău din această zodie a devenit plictisitoare, el te poate înşela cu o femeie mai interesată de sex decât de sentimente.

Berbecii iubesc aventura, aşa că dacă ea e genul de femeie care e interesată doar de plăcerea ei şi nu de greşelile pe care le comite, atunci ar putea fi tentat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din Taur trebuie să se simtă în siguranţă şi dacă nu primesc asta de la partenerul lor, va merge în altă parte.

Tipul de femeie care îl va păcăli nu va ieşi în evidenţă, însă îl va face să se simtă ca şi cum ar fi zeul sexului şi că nimeni nu o va face să se simtă atât de bine ca el!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni experimentează multe şi va încerca totul, şi uneori poate fi vorba şi de oameni.

Dacă acesta te va înşela, ar putea să o facă cu orice altă femeie. El nu are un tipar, dar are tendinţa de a fi foarte afemeiat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod