Frica pe care nu o recunoşti, în funcţie de zodia ta

Frica este un sentiment pe care majoritatea oamenilor îl trăiesc zilnic. Poate că nu e evident pentru ei, dar este acolo, bine ascuns în psihicul lor!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te temi de înfrângere.

Nu vrei să pierzi nimic, indiferent că e vorba doar de un argument. Faci orice într-o luptă şi vrei să fii câştigător cu orice preţ. Ar fi bine pentru tine să fii mai selectiv atunci când vine vorba de bătăliile tale, deoarece cantitatea de energie şi de adrenalină investită de fiecare dată poate fi dăunătoare pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ţi-e frică că poţi fi considerat un trişor.

Tu te ocupi de tot şi poţi vorbi despre orice. Cea mai mare frică a ta este, însă, că vei fi luat la puricat şi că toată lumea va vedea că nu eşti aşa cum ai pretins. Ştii multe şi intenţiile tale sunt bune, dar dacă nu te pricepi la ceva, e bine să recunoşti asta. Dacă eşti mai cinstit cu privire la vasta ta cunoaştere, atunci nu va fi deloc înfricoşător atunci când cineva te provoacă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te temi de singurătate.

Nu e vorba că vrei să fii înconjurat constant de oameni, dar ai nevoie de câteva persoane pe care ştii că te poţi baza oricând, care să te asculte şi care să te mângâie. Te temi de singurătate, de sentimentul că nimeni nu te înţelege sau că nu are grijă de tine. Atunci când ai această temere, te porţi destul de ciudat şi ai o dispoziţie proastă. Această atitudine nu îţi va garanta că nu vei fi singur, ci mai degrabă ar putea să îndepărteze oamenii din jurul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ţi-e teamă să fii expus.

Pentru toată lumea, tu eşti o persoană încrezătoare şi sigură pe ea. Nu ai nevoie de nimeni să îţi spună cât de spectaculos eşti, dar adevărul e că ai nevoie de oameni care să-ţi spunp cât de mare eşti şi de câte lucruri eşti capabil să construieşti. Te temi că dacă oamenii te-ar cunoaşte mai bine, ar afla că nu e deloc aşa. Nu eşti fabulos datorită modului în care te prezinţi, ci pentru că ai o inimă mare şi un creier uimitor, şi meriţi să te simţi bine cu tine însuţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ţi-e frică de înstrăinare.

Atât timp cât te concentrezi să spui şi să faci numai bine, fiind prietenul, partenerul şi angajatul perfect, ţi-e teamă să nu dai greş şi să fii înlăturat. Îţi place să îţi petreci timpul singur, dar nu vrei să fii un ciudat în societate. Nu îţi face griji, indiferent de imperfecţiunile tale, vei găsi grupul de oameni care să te accepte şi care să te iubească aşa cum eşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ţi-e frică de succes.

Tu vrei să ai succes şi să obţii măreţie, dar te temi că odată ajuns în vârf nu vei putea să rămâi acolo. Poţi avea câte reuşite ţi-ai dorit, dar când vine vorba de asta, nu crezi pe deplin în tine şi iese la iveală o latură a ta care nu crede că meriţi acel succes.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ţi-e frică de schimbare.

Eşti foarte dedicat şi pasionat atunci când porneşti să faci ceva, treci printr-un proces lung de verificare şi în cele din urmă laşi garda jos. Dacă cineva se desparte de tine, îţi pierzi locul de muncă sau trebuie să te muţi, te simţi pierdut şi nu ştii ce să faci. Modificările mari, schimbările bruşte şi schimbările sentimentale te sperie mai mult decât orice pe lume. Nu vei recunoaşte că acest lucru te sperie, nici măcar ţie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ţi-e teamă că o să fii prins în capcană.

Nu vrei să simţi că eşti captiv, aşa că sentimentul de a fi prins sau legat este foarte înfricoşător pentru tine. Angajamentul nu este lucrul tău preferat, dar îi poţi face faţă atât timp cât îţi păstrezi o doză libertate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ţi-e frică de instabilitatea financiară.

A avea o bază financiară sigură este extrem de important pentru tine şi nu vrei să cunoşti niciodată acel sentiment de a nu mai avea nimic şi de nevoie de a-ţi reveni. Trebuie să ai un fond de economii pentru zile mai puţin bune pentru că ştii că va veni momentul când computerul se va strica sau cineva drag se va îmbolnăvi şi va trebuie să ai grijă de el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ţi-e frică că devii depăşit.

Vrei să ţii pasul cu cele mai noi tehnologii şi eşti o fire inovatoare tocmai din acest motiv. Adânc în sufletul tău, însă, ţi-e teamă că toate acestea ar fi prea mult pentru tine şi te vei simţi depăşit exact ca discul floppy. Nu vrei să îmbătrâneşti şi să simţi că nu eşti util societăţii.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ţi-e teamă de iubirea dură.

Eşti o persoană sensibilă, deşi oamenii nu îşi dau seama întotdeauna de asta. Nu ai nevoie să îţi dea cineva lecţii sau să fie prea critic cu tine pentru binele tău. Ai prefera să eviţi o confruntare dacă ştii că cealaltă persoană este mult prea direct şi nu îţi ia în considerare sentimentele. Te temi de dragostea dură atât de mult cât îţi place dragostea necondiţionată. Te întrebi de multe ori de ce e atât de dificil să obţii iubirea pe care ţi-o doreşti, nu pe cea de care ceilalţi oameni cred că ai nevoie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ţi-e frică de acea combinaţie de plictiseală şi oboseală.

Pentru tine acest sentiment este extrem de înspăimântător. Niciodată nu ai vrea să fii prins în acest mod în viaţa ta, pentru că scopul tău e să evoluezi şi să fii mereu în mişcare. Dacă iei o pauză prea lungă, ţi-e teamă că se va instala monotonia care îţi va aduce nemulţumire, oboseală şi simţi că aici îţi e sfârşitul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod