Feng Shui: 6 trucuri ca să ai mai multă energie şi chef de viaţă. Află ce să faci

Tradiţia Feng Shui spune că fiecare persoană are la naştere o anumită cantitate de energie pe care trebuie să o folosească de-a lungul vieţii şi pe care trebuie să o gestioneze corect.
Tradiţia Feng Shui spune că fiecare persoană are la naştere o anumită cantitate de energie pe care trebuie să o folosească de-a lungul vieţii şi pe care trebuie să o gestioneze corect.

Îţi poţi pierde vitalitate foarte uşor, prin gesturi simple, pe care nici nu le conştientizezi. Un gând nevinovat pe care îl ai dimineaţa cu privire la faptul că iar trebuie să mergi la birou şi simţi că nu ai chef, îţi taie de fapt câteva procente din nivelul de energie din ziua respectivă. Chiar şi faptul că eşti nemulţumită de felul în care arăţi la prima oră poate avea efecte negative asupra vitalităţii tale.


Iată cum să foloseşti sfaturile Feng Shui pentru a avea mai multă energie şi poftă de viaţă:

Organizează-ţi dormitorul


Optimismul este cel care îţi încarcă bateriile şi te ajută să te bucuri de viaţă. Dar nu este totul. Un dormitor dezorganizat, inadecvat din punct de vedere energetic ar putea să blocheze somnul odihnitor şi circulaţia energiei pozitive, care să te ajute să-ţi reîncarci bateriile. Menţine ordinea în camera ta, eliberează zona de sub pat şi renunţă la unele obiectele de mobilier, dacă îţi îngrădesc libertatea de mişcare.

Fără televizor şi computer


Televizorul, computerul sau aparatele de fitness nu au ce căuta în dormitor. Sunt obiecte care emană energie activă care îţi perturbă somnul şi te împiedică să te odihneşti.

Lasă aerul să circule


În tradiţia chineză, Feng Shui nu numai că promovează un stil de viaţă organizat, dar şi unul igienic. De aceea, circulaţia aerului este foarte importantă dacă vrei ca energiile benefice să-ţi ofere o stare de bine.
Aeriseşte în fiecare dimineaţă şi nu păstra în dormitor odorizante puternice, sintetice.

Renunţă la plante


Deşi se spune că trebuie să ai cel puţin o plantă în casă, tradiţia Feng Shui interzice plasarea acestora în dormitor, în apropierea patului. Poţi aşeza câteva pe pervaz, dar numai dacă patul este departe de fereastră.

Alege imagini adecvate pentru dormitorul tău


Tablourile, statuetele sau alte decoraţiuni din dormitorul tău au un puternic efect asupra energiei tale benefice. Evită imaginile triste, dezolante sau violente pentru că îţi perturbă fără să realizezi starea de spirit şi îţi influenţează viaţa.


Foloseşte culori odihnitoare


Culorile Feng Shui potrivite dormitorului, pentru o circulaţie adecvată a energiilor care contribuie la un somn odihnitor şi la o viaţă sexuală echilibrată sunt cele care se aseamănă nuanţelor naturale ale pielii. Iar cum acestea pot varia de la roz pal şi până la brun, ai la dispoziţie o gamă variată de culori cu care îţi poţi decora dormitorul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod