Femeie superbă

Expresia care te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie iese în evidenţă prin ceva anume, poate fi vorba de stilul vestimentar, de tonul vocii sau de vocabular. Pe tine ce expresie te caracterizează?

Peşti


"Ce frumos!"

Tu admiri mereu totul în jurul tău: natura, oamenii, maşinile, hainele, cântecele şi multe altele. Ai sentimente profunde şi apreciezi frumuseţea în lucrurile mărunte şi întotdeauna îţi exprimi emoţiile.

Berbec


"Meriţi mai mult!"

Pentru că eşti o fire puternică şi ai standarde ridicate, tu mereu le spui oamenilor din jurul tău că pot mai mult şi îi sfătuieşti să ţintească mai sus pentru a-şi da seamă că merită mai mult.

Taur


"Pentru că aşa am spus eu!"


Odată ce ţi-ai pus ceva în minte, nu mai poate nimeni sau nimic să te schimbe. Eşti o fire încăpăţânată mai ales atunci când faci declaraţii publice şi nu mai poţi da înapoi.

Gemeni


"Care este numărul tău? Ar trebui să ieşim!"

Întotdeauna îţi faci prieteni oriunde te duci, în fiecare zi îţi creezi contacte noi pe telefon şi este foarte posibil chiar să păstrezi legătura cu ei şi să faceţi planuri împreună imediat după aceea.

Rac


"Sunt aici pentru tine!"

Ai o inimă mare şi o personalitate protectivă, deci mai mereu sari în ajutorul celor din jur şi le oferi sprijinul tău necondiţionat.

Leu


"Eu pot s-o fac!"


Te oferi întotdeauna voluntar pentru a face lucrurile pe care alte persoane nu pot sau nu le reuşesc. Iubeşti sentimentul de salvator de după şi adori să simţi că ai reuşit să faci acele lucruri de care alţii s-au speriat şi au fugit.


Fecioară


"Lasă-mă să cercetez!"

Tu verifici pe oricine sau orice, chiar şi atunci când trebuie să mergi într-un loc nou sau te întâlneşti cu vreun admirator. Mereu cercetezi informaţiile pe care oamenii ţi le oferă.

Balanţă


"Oferă iubire!"


Natura ta echilibrată şi diplomatică te face să fii o persoană extrem de împăciutoare şi o salvatoare în multe dintre cazuri. Tu încerci mereu să îi faci pe oameni să se împrietenească, să se împace şi să se iubească unii pe alţii.

Scorpion


"Ţi-am spus eu!"

Mereu ai dreptate, sau cel puţin aşa crezi tu. De cele mai multe ori chiar aşa este pentru că eşti o persoană inteligentă care ştie să citească oamenii din jurul lui.
Intuiţia ta tinde să fie calitatea ta cea mai mare.

Săgetător


"Trăieşti doar o singură dată!"

Împingi mereu oamenii să facă lucruri distractive şi să îşi asume riscuri mai mari. Tu înţelegi că viaţa e prea scurtă pentru a fi speriată, timidă sau tristă. Tu cu siguranţă practici ceea ce predici!

Capricorn


"Lasă-mă să rezolv eu!"


Tu eşti cunoscută ca fiind o persoană care rezolvă totul, care încerci să cureţi gunoiul lăsar de alţii în urmă. Eşti o fire organizată, rece şi calmă şi ştii cum să te adaptezi în funcţie de situaţie.

Vărsător


"Nimic nu e imposibil!"

Eşti o persoană visătoare şi rebelă, crezi că doar cerul este limita şi oricine ar trebui să poată să îşi transforme visele în realitate. Împingi întotdeauna oamenii să-şi urmărească ţelurile.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod