Eclipsa totală de Lună din 21 ianuarie 2019. Ce schimbări şi oportunităţi aduce?

Luna Plină din 21 ianuarie aflată sub semnul Leului este o eclipsă totală de lună.
Imprevizibilul Uranus afectează cel mai mult zodiile, aducând-le atât schimbări, cât şi oportunităţi. Evenimentele şi veştile neaşteptate pot provoca anxietate şi incertitudini cu privire la viitor. Viaţa poate părea mai agitată şi mai rapidă ca înainte.

Această eclipsă are loc într-o porţiune a cerului în care sunt doar stele întunecate, mici şi neclare. Cu toate acestea, stelele mai strălucitoare se aliniază cu Soarele pentru a oferi încredere şi curaj pentru a accepta schimbarea. Răbdarea, auto-controlul, adaptabilitatea şi o minte deschisă te vor ajuta şi vei profita de noile oportunităţi care apar în viaţă.

Care este semnificaţia eclipsei totale de lună?


Este ca o lună plină obişnuită doar că mai puternică, o eclipsă de lună care te ajută să îţi concentrezi atenţia asupra sentimentelor, relaţiilor intime şi asupra casei şi familiei. O eclipsă totală de lună are o influenţă asupra vieţii tale private. Sentimentele şi instinctele ajung la vârf în acest moment.
Acest lucru îţi permite să gândeşti obiectiv şi echilibrat cu privire la relaţiile tale apropiate. Pentru că vei fi mai în contact cu propriile nevoi şi intenţii, vei observa în mod clar orice dezechilibru care ar putea spulbera armonia din cuplu. Dispariţia lunii reprezintă o restituire a propriilor sentimente, ajutându-te să scapi de bagajele emoţionale din ultimele 6 luni.

Ce ne rezervă astrele?

 

Uranus


Uranus provoacă schimbări rapide ale dispoziţiei şi reacţii impulsive. S-ar putea să te simţi ameţit şi să trebuiască să ai puţină răbdare pentru orice lucru care necesită angajament şi concentrare. Dă cineva încearcă să te forţeze să faci ceva, e posibil să te revolţi. Rutina obişnuită poate deveni plictisitoare şi poţi fi distras de orice este nou. De asemenea, e posibil să ai probleme de relaxare din cauza neliniştii sau anticipării a ceva ce se află chiar după colţ. Nu este un moment bun pentru schimbări bruşte, mai ales în relaţiile apropiate.

Întâlnirile noi te vor satisface, dar ţi-ar da şi viaţa peste cap şi ar avea un efect negativ asupra celor dragi. Este posibil să ai izbucniri faţă de prieteni sau familie, care au nevoie de mai multă răbdare şi sensibilitate din partea ta.

Mercur

Mercur poate provoca tensiune nervoasă din cauza senzaţiei de nelinişte. Este posibil să primeşti veşti şocante sau să experimentezi ceva neaşteptat care te forţează să îţi schimbi planurile. Acesta nu este un moment bun pentru planuri sau pentru a participa la lucrări ample şi detaliate din cauza lipsei de concentrare. În comunicare pot apărea neplăceri şi neînţelegeri care au şansa de a se transforma în ceartă.

Ca parte pozitivă, ai o capacitate crescută de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită, care poate duce la idei şi descoperiri originale. Şansele de a lega prietenii sun mari, însă cele mai multe dintre ele vor fi de scurtă durată. Gândeşte-te de două ori înainte de a face declaraţii îndrăzneţe şi verifică în amănunt planurile de călătorie.

Evită deciziile spontane sau acceptarea impulsivă a unor lucruri. Aşadar, să rămâi flexibil şi deschis este cheia pentru a face faţă eventualelor evenimente neaşteptate, de la distrugerea maşinii până la blocarea imprimantei.

Stelele fixe

Steauan Pi Puppis în Leu, cunoscută şi sub numele său tradiţional Ahadi, care înseamnă având multă speranţă, stă în puntea navei Argo. Constelaţia Argo oferă o minte şi un spirit puternic, prosperitate în comerţ şi călătorii, dar, este, de asemenea, ascociată cu înecarea. Este legată de mare şi de transport, precum şi de râuri şi izvoare.

Cea mai puternică influenţă stelară vine de la principala stea fixă Altair. Această stea strălucitoare oferă o natură îndrăzneaţă, încrezătoare, înverşunată, ambiţioasă şi liberă, bogăţie mare şi bruscă, dar efemeră. Altair în conjuncţie cu Soarele oferă notorietate, onoare, favorizează relaţiile cu şefii şi prietenii, invidii care provoacă necazuri, unele boli şi pierderi, dar şi pericolul de a fi muşcat de animale veninoase.

Care este concluzia?


Eclipsa totală de lună guvernată de Mercur şi Uranus semnalează evenimente şi veşti neaşteptate care pot provoca anxietate şi incertitudini cu privire la viitor. Aşadar, menţinerea unei minţi deschise, starea calmă şi răbdarea constituie cheia pentru a face faţă acestei energii imprevizibile. În caz contrar, reacţiile impulsive, schimbarea bruscă a dispoziţiei şi comunicarea necorespunzătoare pot provoca panică şi haos. Deşi steua fixă în conjuncţie cu Soarele nu face ca această energie să dispară, ea vine în ajutor oferind încredere şi curaj. Auto-controlul şi răbdarea vor contracara tendinţa de a reacţiona exagerat şi de contrazicere în situaţii stresante.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod