Defectele care îţi aduc cele mai mari dezavantaje în 2018, în funcţie de zodia ta

Se pare că, pentru multe semne zodiacale se anunţă un an prosper, dar nici ele nu sunt ocolite de cumpene!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti agresivă, impulsivă şi foarte zgomotoasă, iar lipsa de complezitate determină oamenii să se întrebe dacă eşti sau nu o persoană ipocrită.

Toată lumea încearcă să-şi dea seama ce gândeşti, dar adevărul este, de fapt, nimic. Eşti atât de superficială încât nu arăţi nimic altceva decât furie şi frustrare. Eşti lipsită de viziune, ignorantă şi ai o părerea prea bună despre tine, ceea ce te împinge şi mai adânc în ignoranţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Egoismul tău îi face pe alţii să fugă de tine.

Contează, de asemenea, şi faptul că eşti superficială, plictisitoare şi foarte posesivă. Doreşti să ai toată atenţia din lume şi să nu ţi se spună că greşeşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti incapabilă să te concentrezi şi din această cauză nu ai o părere proprie.

Adevărul e că vei face orice şi vei merge oriunde, atât timp cât nu e necesară nicio iniţiativă din partea ta. Când trebuie să spui ceva, totuşi, toată lumea se întreabă dacă eşti o persoană reală sau eşti un fel de străin lipsit de emoţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti atât de naivă încât ajungi să ai depresie dacă cineva îţi spune altceva decât că eşti o floare delicată.

Tu crezi că eşti buricul pământului şi iei totul mult prea personal, trăind permanent pentru tine însăţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ai nicio legătură cu realitatea şi trăieşti numai pentru a atrage atenţia.

Consideri că eşti o persoană specială, care merită să fie idolatrizată doar datorită prezenţei tale. Este foarte superficială şi respecţi oamenii din jurul tău în funcţie de numărul de like-uri pe care le primeşti pe Facebook.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte vicleană şi nimeni nu reuşeşte să îţi vadă adevărata faţă.

Pentru lume, nu eşti altruistă, deşi adevărul este că faci fapte bune numai pentru a te simţi tu mai bine cu tine însăţi. Sub toată această bunătate falsă, se ascunde narcisimul pur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Manipulezi pe toată lumea, aşa că nu eşti un bun exemplu pentru nimeni.

Pari a fi o persoană plină de speranţă, dar eşti goală pe interior, îţi lipsesc sentimentele şi nu faci nimic dacă nu ai au avantaj şi nu obţii anumite beneficii. Ce poate fi mai rău decât asta?

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti un monstru răzvrătit şi toată lumea are de suferit din cauza temerilor tale.

Nu ai încredere în nimeni şi ataci pe toată lumea, înainte ca ei să aibă şansa să facă acelaşi lucru. Îţi place să vezi cum aţii suferă, pentru că asta îţi dă impresia că tu eşti mai bună decât ei şi meriţi mai mult. Eşti ca o otravă pentru tot ceea ce te înconjoară, dar toată răutatea ta se va întoarce împotriva ta în cele din urmă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Singurul lucru pe care îl faci este să repeţi ceea ce a spus altcineva, doar că pe un ton mai grav şi mai înţelept.

Uneori chiar exagerezi pentru a părea mai interesantă, dar dincolo de aceste cuvinte frumoase şi pompoase nu se află nimic. Nimic important nu se va întâmpla în viaţa ta şi, în cele din urmă, te vei plicti de omul care ai ajuns să fii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o oportunistă de zile mari şi eşti capabilă să vinzi pe oricine atât timp cât acel lucru te va urca pe scara ierarhică.

Eşti foarte egoistă şi pbsedată de statutul pe care îl ai, iar aceste ambiţii te fac o persoană extrem de periculoasă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană atât de banală, că vei fi capabilă de orice pentru a ieşi din mulţime.

Eşti în stare să te lupţi cu oricine doar pentru a spune că eşti diferită de restul. Eşti acel gen de om care arată cât de puţin îi pasă de lume şi apoi aşteaptă cu răbdare aprecierile de la cei din jur.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu efectiv înoţi în dramă.

Adori victimizarea şi nu ai curajul să îţi exprimi punctul de vedere sau să îţi ceri drepturile. Te plângi permanent de viaţa ta şi totuşi nu faci nimic pentru a o schimba, pentru că asta înseamnă să depui un efort mult prea mare pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod