Zodia Fecioară

De ce zodia Fecioară este cea mai bună?

Calităţile unei Fecioare nu au cum să nu iasă în evidenţă, ea este extrem de ordonată şi are o inteligenţă care o scoate din anonimat!

Ce calităţi are zodia Fecioară?


Fecioara este extrem de ordonată

Nu există zodie mai ordonată ca Fecioara, şi asta o ştie bine toată lumea. Este obsedată de curăţenie, de organizare, de aceea este şi extrem de punctuală şi îşi respectă mereu cuvântul. Indiferent de planul vieţii sale, Fecioara are grijă ca totul să fie pus la punct şi nu poate trăi în haos. Chiar dacă are tendinţa de a exagera, aceasta este un bun exemplu pentru cei din jurul său şi este mai mult apreciată decât judecată.

Nativii din zodia Fecioară iau decizii raţionale

Niciodată nu o să vezi o Fecioară care ia decizii în grabă.
Ele întotdeauna analizează înainte şi se opresc la varianta cea mai practică şi realistă. Dacă ai un prieten adevărat născut sub acest semn zodiacal, atunci cu siguranţă te poţi baza pe sfaturile lui. Această atitudine o adoptă atât pentru ea, cât şi pentru cei din jurul său.

Zodia Fecioară iese în evidenţă printr-o inteligenţă timidă


Nativii din această zodie sunt extrem de deştepţi, însă modeşti şi timizi în acelaşi timp. Niciodată nu se vor lăuda cu ideile lor sclipitoare, ci vor aştepta să fie remarcaţi fără să facă nimic în acest sens.
Sunt foarte atenţi la detalii şi pun cap la cap informaţii pe care alţii le-ar ignora din start. Memoria lor este ieşită din comun şi vei fi suprinsă de cât de repede îşi dau seama de adevăr.

Fecioara are atenţie distributivă şi este foarte devotată


Fecioarele sunt foarte atente şi corecte. Îşi amintesc atât de multe lucruri şi pot anticipa acţiuni ori intenţii ale persoanelor din jur. Atenţia lor distributivă le ajută să fie nişte detectivi de excepţi şi nişte persoane mereu prezente.
Pe ele te poţi baza întotdeauna fără teama de a fi tradat, iar această calitate se aplică atât în viaţa sentimentală, cât şi în cea profesională ori socială.

Cei născuţi în acest semn zodiacal sunt strângători şi chibzuiţi

Economia face parte din viaţa acestor nativi, însă cea făcută cu cap, nu dusă la extrem. Întotdeauna vor avea o rezervă pentru zile mai puţin bune şi vor ştii pe ce să cheltuie banii. Nu aruncă cu ei impulsiv, ci analizează mereu înainte dacă chiar merită să investească sau nu.
Lângă o astfel de persoană poţi construi multe!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod