De ce sunt Peştii atât de greu de înţeles

De cele mai multe ori, Peştii îşi ţin bine ascunse gândurile şi cu greu poţi ajunge să îi cunoşti.
Ei sunt oameni blânzi, iubitori, grijulii şi au o inimă de aur, dar pot fi uşor năpădiţi de propriile sentimente şi gânduri conflictuale. În capul lor derulează o altă lume pe care vor să o exploreze la maximum. Peştii sunt, cu siguranţă, visătorii zodiacului, şi au o latură creativă extrem de puternică. Cu toate acestea, ei se simt deseori neînţeleşi de către cei din jurul lor şi, astfel, pot deveni uşor deprimaţi dacă simt că vocea lor nu este auzită. Peştii au multe de oferit oamenilor, doar că aceştia trebuie să încerce să îi înţeleagă.  

De ce sunt Peştii atât de greu de înţeles?


Se închid prea mult în ei înşişi

Ei doresc ca oamenii să îi înţeleagă, dar nu au întotdeauna cuvintele la ei pentru a exprima exact ceea ce simt sau ceea ce au nevoie. Cu siguranţă, aceştia gândesc prea mult, ceea ce îngreunează contactul cu ceilalţi.
Peştii se deschid în cele din urmă, dar au nevoie de timp. Tratează-i cu dragoste, respect şi înţelegere şi vor avea încredere în tine în cele din urmă. Ei sunt uşor de copleşit de lume şi găsesc consolare în creativitatea şi imaginaţia lor. Începe să vorbeşti despre fantezie, artă sau orice altceva creativ şi vei vedea că ei revin la viaţă şi se alătură conversaţiei.

Peştilor le place să fugă de realitate destul de des

Peştii pot deveni repede dezinteresaţi de lumea modernă, pentru că e prea extenuantă pentru ei. Lumea se mişcă atât de repede încât le e greu să ţină pasul, aşa că le place să se refugieze în propriile gânduri. Peştii nu vor să fie nepoliticoşi sau distanţi, dar lumea îi oboseşte. Întelege acest lucru despre ei şi veţi putea fi tovarăşi în lumea lor de vis.


Vor să se apropie de oameni, dar le e frică că vor fi răniţi

Pentru că sunt atât de grijulii, oamenii profită adesea de bunătatea lor. Ei vor să aibă relaţii strânse, dar pentru că au fost răniţi în trecut, ei trăiesc cu teama de a se apropia de cineva. Dacă le dai o şansă, şansele de a avea o relaţie frumoasă cu ei vor creşte.

Peştii sunt foarte sentimentali

Ei oferă inima oricui simt că o merită. Se îndrăgostesc cu uşurinţă şi, din această cauză, sunt răniţi. Peştii încearcă să vadă ce e mai bun în oameni şi continuă să facă acest lucru chiar şi după ce au fost răniţi. Cu toate acestea, odată ce le-ai făcut un rău, ei vor ierta, dar nu vor uita niciodată. Ei au aşteptări mari în relaţii şi cad adesea la pământ din cauza standardelor lor.
Vor să creadă într-o lume mai bună, dar după ce au fost răniţi de atâtea ori, răbdarea şi speranţa lor încep să scadă.

Au nevoie de mult timp singuri

Peştii obosesc repede din cauza agitaţiei din jurul lor şi au nevoie de mult timp pentru a-şi reîncărca bateriile. Cu toate acestea, ei îşi doresc, de asemenea, relaţii, sprijin şi dragoste, deci au nevoie de un echilibru sănătos. Indiferent dacă le eşti prieten sau iubit, nu uita să nu îi laşi să se îndepărteze prea mult. La urma urmei, Peştii nu ar supravieţui fără relaţiile lor, dar, de asemenea, nu ar funcţiona corect fără singurătate. Oferă-le spaţiu personal, dar nu uita să fii în preajmă atunci când vor să iasă din sanctuarul lor fericit.

Sunt foarte independenţi

Peştii îşi doresc să aibă relaţii apropiate, dar, din punctul lor de vedere, ei funcţionează cel mai bine singuri.
Ei sunt uneori copleşiţi de aşteptările din relaţii şi au nevoie de timp pentru a se concentra asupra a ceea ce îi face fericiţi. Nu vor să se înstrăineze de ceilalţi, dar, uneori, ei nu au energia necesară pentru altcineva în afară de ei înşişi. Nu le place să se bazeze pe alţii şi preferă să-şi folosească propriile resurse pentru a face lucrurile.  


 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod