Cerere în căsătorie

De ce să te căsătoreşti sau nu cu el, în funcţie de zodia lui

Înainte de a face pasul cel mare, ar fi bine să ştii exact în ce te bagi. Aici găseşti argumente pro şi contra pentru căsătoria cu fiecare zodie!

Peşti


Peştii sunt drăguţi, ascultători excelenţi, romantici, pasionali şi îşi dau şi sufletul pentru iubire. Cu toate acestea, uneori nu este mare lucru că au atâtea calităţi, pentru că pot fi profitori. Pot trece de la o stare la alta foarte repede şi nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lor.

Berbec


Din fericire pentru tine, cu un Berbec nu te vei plictisi niciodată, deoarecere este distractiv, sălbatic şi interesat de noutate. Pe de altă parte, el este setat pe anumite idei de la care nu vrea să se abată, un pic egoist şi autoritar.


Taur


Taurul este loial, muncitor şi va fi acasă în fiecare seară la aceeaşi oră. Este un tip integru pe care oamenii pot conta şi îi place să se bucure de micile plăceri ale vieţii. Pe de altă parte, se poate dovedi a fi o companie extrem de plictisitoare.

Gemeni


Nativul din Gemeni este foarte sociabil, interesant şi inteligent. Cu toate acestea, faptul că vorbeşte prea mult te-ar putea enerva şi îţi va fi foarte greu să asculţi tot ce spune. De asemenea, îi place varietetea.

Rac


Racul este drăgălaş, îşi iubeşte mama şi înţelege mereu ce simţi. În ceea ce priveşte argumentele contra, el te va compara de multe ori cu mama lui şi va vrea să îi semeni, deci are aşteptări mari şi anormale.
Uneori poate fi destul de morocănos.

Leu


Nu există niciodată un moment de plictiseală cu un Leu. El este maestru animator, dinamic şi sufletul petrecerii mereu. Atunci când nu este el în centrul atenţiei şi îi iei faţa, e posibil să se transforme într-o persoană vulcanică în sensul rău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod