De ce să iubești o Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță sunt parteneri și prieteni excelenți, de aceea sunt atât de iubite de toată lumea!

Ele sunt într-o permanentă căutare de echilibru între muncă și familie. Își sacrifică propriile nevoi pentru alții și sunt fericite dacă ceilalți sunt fericiți.

Dacă ai pus punct recent unei relații cu o Balanță, iată de ce o vei regreta:

E frumoasă atât la interior, cât și la exterior

Balanța este frumoasă din toate punctele de vedere. E o persoană sociabilă și pasională. Ținutele ei sunt clasice, echilibrate și subtile, nu are nevoie de haine extravagante pentru a transmite un mesaj. Iese în evidență într-un mod plăcut prin simțul umorului. De asemenea, se bucură de cele mai fine lucruri din viață și apreciază arta. Te vei mândri mereu atunci când ești văzut/ă la brațul ei!

Este romantică

 

Să fii cu o Balanță e ca și cum ai trăi într-un film de dragoste. Ca partener(ă), Balanța e cel mai romantic semn din întreg zodiacul. Ea are o imagine de poveste despre iubire și relație și, ca atare, ia dragostea foarte în serios.

Inima ta va fi mereu în siguranță cu o Balanță. În relațiile sale, ea înțelege și ia întotdeauna în considerare punctul de vedere al celeilalte persoane, încercând să rezolve orice problemă prin compromis. Deseori e dispusă să ia vina asupra ei, decât să strice o relație.

Vrea ca persoana de lângă ea să fie fericită, iar iubirea ei necondiționată și inima sa darnică o fac să aibă o relație foarte puternică cu aceasta. Balanța este genul de om care lasă amprente serioase în viața celor pe care îi întâlnește. Ea adoră să-și surprindă partenerii, reținând mereu chiar și cele mai mici detalii pentru a-i face să se simtă minunat. Există un farmec neobișnuit în relațiile ei și mereu te va face să te simți ca o stea. Are o inimă foarte blândă și, uneori, oamenii profită de ea. Se va schimba doar dacă e rănită!

Este grijulie

E posibil ca Balanța să nu fie de acord cu ceea ce ai făcut, dar te poate înțelege. Ea trebuie să se simtă conectată emoțional pentru a se apropia de cineva.

Dacă acest lucru lipsește, dezechilibrul resimțit o înnebunește. De asemenea, e rațională, ceea ce înseamnă că urletele și certurile toxice nu vor funcționa în cazul ei. În schimb, preferă discuțiile liniștite.

E o persoană sensibilă care apreciază bunele maniere, sarcasmul și care adoră să îi distreze pe ceilalți. Ea e adesea cea care spune cele mai tari povești și toată privirile sunt asupra ei. Balanța e foarte atentă și înțelege lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le poate pătrunde. Este foarte grijulie cu persoana iubită, dar are pretenția să primească același lucru în schimb.

E încrezătoare


E nevoie de o persoană cu multă stimă de sine pentru a putea rezista lângă o Balanță. Ea e un lider înnăscut și atrage atenția celorlalți fără să facă mare lucru. Naturalețea ei este reconfortantă, primitoare și distractivă. Oamenii se apropie de ea pentru că se simt bine în preajma ei.

Balanța oscilează între independență și supunere, în funcție de ce consideră corect la momentul respectiv. Își dorește un partener care îi poate oferi sfaturi, sprijin și care vrea o relație sănătoasă, armonioasă și serioasă. Ea își dorește pe cineva care îi poate fi cel mai bun prieten, dar și cel mai bun partener. Balanța nu e superficială, deși îi plac lucrurile frumoase și are un gust fin. Atunci când vine vorba de dragoste, ea privește adânc în sufletul unei persoane. Dacă ești nesigur, vei avea probleme să fii într-o relație cu ea. Balanța nici nu își dă seama că se află sub lumina reflectoarelor, dar oamenii se vor grăbi să o considere narcisistă, deși, în realitate, Balanța este doar cine trebuie să fie!


Este demnă de încredere


Balanța este cel mai de încredere semn zodiacal. Nu îi plac bârfele abosolut deloc.

Nu va trebui să îți faci griji că te va înșela, pentru că ea iubește cu pasiune și vrea relații de lungă durată. Balanța vrea atenție, dar doar din partea unei singure persoane. Îi poți spune un secret și poți paria că nu-l va dezvălui chiar dacă relația voastră se va termina prost sau nu vă veți mai vedea niciodată. Balanța înțelege lumea într-un mod cum nu mulți o fac. Te va iubi și va avea grijă e tine ca de nimeni altcineva. E cea mai specială persoană pe care o vei întâlni vreodată. Iubește necondiționat și pune pasiune în orice își investește timpul, fie că e vorba de oameni, muncă, artă sau dragoste. Adesea, e înțeleasă greșit.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin pe 14 Iun 2020, 01:57
    Zodia Balantei!

    Sunt cãsãtorit de 47 de ani cu o Balantã.

    0
    0

  • Roxana pe 25 Apr 2020, 16:51
    Foarte Adevărat

    Foarte adevărat tot ce este scris despre zodia balanta..eu sunt zodia balanta si chiar ma descris perfect în toate

    0
    0

  • Rada pe 12 Ian 2020, 15:08
    Adevărat!

    Foarte adevărat, cine nu vrea sa recunoască poate spune altceva!

    0
    0

  • Ghiață pe 10 Ian 2020, 17:15
    Despre zodie

    Foarte adevarat ce se spune despre balanta , eu sunt balanta si ma descrie perfect

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod