De ce nu trebuie să îl părăseşti niciodată, în funcţie de zodia lui

Multe femei sunt orbite atunci când iubesc şi e posibil să nu îşi dea seama că ar trebui să pună punct relaţiei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Partenerul tău nu e acolo pentru tine numai când eşti în vârful lumii şi eşti fericită, e acolo când te simţi trist, supărat şi înfrânt.

El e acolo atât în vremurile bune, cât şi în cele rele şi e alături de tine ori de câte ori ai nevoie. Dacă îl părăseşti, vei mai găsi vreodată pe cineva atât de plin de compasiune ca şi el?

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ieşi din relaţie dacă nu eşti convinsă cu adevărat.

Partenerul tău e un om foarte mândru şi poate fi o provocare să ai o relaţie cu un om cu atât de multă încredere în el. Ştii că e loial, iubitor şi bun, şi chiar dacă e puţin posesiv, vrea doar să fii fericită. În loc să îl părăseşti, mai bine ai avea mai multă încredere în el de a fi în lumina reflectoarelor odată cu el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu îl părăsi dacă problemele ar putea fi rezolvate cu uşurinţă.

Relaţia nu e perfectă, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la ea. Unul dintre punctele forte ale sale e abilitatea sa de a se concentra asupra unei probleme şi de a descoperi soluţia. De ce nu încercaţi să faceţi acest lucru împreună? Dacă ştii că iubitul tău se străduieşte atât de mult, de ce să nu profiţi de asta?

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ieşi din relaţie dacă ţi se oferă tot ce ai nevoie. Dacă te sprijină, te îmcurajează şi îţi oferă noi experienţe, atunci e de păstrat.

E posibil să te concentrezi asupra unui mic conflict, dar ar trebui să priveşti imaginea de ansamblu a relaţiei. El îţi oferă tot ceea ce vrei şi merită să lupţi. Nu îi place conflictul şi are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele, dar ştie că un dialog deschis nu trebuie să însemne negativitate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o persoană foarte intensă şi ar face orice pentru persoana de lângă el.

El are atât de multe calităţi, este curajos, matur, credincios şi intuitiv. Intensitatea lui poate fi ceva neobişnuit, dar vei realiza că nu vei avea niciodată o relaţie în care te-ai simţit atât de iubită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti îngrijorată de faptul că ar putea să se simtă captiv şi că va deveni neliniştit în cadrul relaţie.

Este adevărat că iubeşte să călătorească şi să experimenteze tot mai multe lucruri. Cu toate acestea, el nu ar fi cu tine dacă nu te-ar iubi cu adevărat, ci ar fi plecat până acum. Dacă nu încerci să îl controlezi, te va iubi şi mai mult.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu îl părăsi înainte de a-i da şansa de a lucra la relaţia voastră.

Acesta este un om extrem de muncitor, serios, înţelept şi disciplinat, şi şi-ar dori să îi dai ocazia să se implice mai mult. Dacă ai încredere în el, aţi putea crea o bază solidă pentru o viaţă minunată împreună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îl părăsi dacă face eforturi să se schimbe. El ştie la fel de bine ca şi tine că există o problemă în relaţia voastră, dar încearcă sincer să o rezolve.

Nu e bine să te desparţi de el atunci când îşi dă silinţa. Dacă e doar vorba de el şi nu are nicio intenţie de a se schimba, atunci trebuie să ieşi din relaţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ieşi din relaţie dacă cineva din exterior exercită presiune asupra unuia dintre voi.

Partenerul tău e probabil una dintre cele mai creative şi pline de compasiune persoane pe care le-ai întâlnit vreodată. Cu toate acestea, el are tendinţa de a crede prea mult în alţii şi de a se lăsa condus. Ştii că el ar face orice nu numai pentru tine, ci pentru oricine altcineva, fiind extrem de altruist. Încurajează-l să nu se mai lase influenţat de alţii şi să lupte pentru tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu trebuie să îl părăseşti doar pentru că eşti curioasă dacă există cineva mai bun decât el.

Cum vei găsi pe  cineva care este la fel de distractiv, aventuros şi cu o astfel de perspectivă pozitivă în viaţă ca el? Poate fi super competitiv, dar te provoacă să fii o persoană mai bună şi te încurajează să-ţi atingi ţelurile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ieşi din relaţie dacă îţi place cum te simţi în ea.

El e atât de generos, răbdător şi de încredere, ştii că poţi conta pe el când ai nevoie, oferindu-ţi putere şi sprijin. Este piatra ta şi ştii că va lupta pentru tine. Sentimentul de securitate pe care ţi-l dă te ajută să fii mai puţin anxios şi stresată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ieşi din relaţie fără să discutaţi despre motivul despărţirii voastre.

Relaţiile se bazează pe comunicare solidă. Dacă te gândeşti la asta, nu lua decizia de una singură, ci trebuie să discutaţi pentru că puteţi trece peste orice dacă sunteţi deschişi unul cu celălalt. Părăsindu-l nu e o alternativă bună pentru tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod