De ce nu ar trebui să îţi părăseşti iubitul, în funcţie de zodia lui

Dacă motivele nu sunt atât de serioase, uneori, despărţirea nu e cea mai bună opţiune. Iată de ce nu ar trebui să îl părăseşti!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar trebui să îl părăseşti doar pentru că eşti curioasă dacă poate exista cineva mai bun decât el, pentru că e foarte puţin probabil să existe.

Cum vei putea să mai găseşti pe cineva atât de distractiv, aventuros şi atât de pozitiv precum nativul din Berbec? Poate fi super competitiv, te provoacă să fii o persoană mai bună şi te încurajează să ajungi tot mai sus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ieşi din relaţie dacă eşti mulţumită de cine eşti cu privire la poziţia ta în ea.

Taurul e atât de generos, răbdător şi de încredere încât te-a făcut şi pe tine să fii aşa. Ştii că poţi conta pe el şi e acolo când ai nevoie de el, oferindu-ţi putere şi sprijin. Ştii că e dispus să lupte pentru tine. Sentimentul de siguranţă pe care ţi-l oferă te ajută să fii mai puţin anxioasă şi stresată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te despărţi de acest nativ dacă nu aţi discutat despre neînţelegerile dintre voi.

Relaţiile de bazează pe o comunicare solidă, iar el are abilităţi uimitoare de a comunica. Dacă te gândeşti mai bine, nici nu ai ce să îi spui, dar el oricum e deschis să vorbească despre orice. Nu lua o decizie de una singură cu privire la relaţie, discutaţi şi vedeţi ce puteţi rezolva. Să îl părăseşti nu e singura soluţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu e lângă tine doar atunci când eşti fericită şi ai succes, ci e acolo şi când eşti supărată, tristă şi înfrântă.

Poate nu sunteţi căsătoriţi, dar el e mereu alături de tine ori de câte ori ai nevoie. Dacă l-ai părăsi, ai mai găsi oare pe cineva atât de plin de compasiune ca el?

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îl părăsi dacă nu îţi doreşti cu adevărat acest lucru.

Este un om foarte mândru şi poate fi o provocare să ai o relaţie cu cineva care e atât de plin de încredere în el. Dar ştii că, în adâncul sufletului, el e loial, iubitor şi amabil. Chiar dacă uneori e puţin posesiv, el nu vrea decât să fii fericită. Poate că în loc să îl părăseşti ar trebui să ai mai multă încredere pentru a păsi alături de el în lumina reflectoarelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te despărţi de acest nativ dacă problemele dintre voi pot fi rezolvate cu uşurinţă.

Nu, relaţia voastră nu e perfectă, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la ea. Unul dintre punctele sale forte e abilitatea de a se concentra asupra unei probleme şi de a găsi soluţia. De ce nu încercaţi să faceţi acest lucru împreună? Dacă ai nevoie de un ochi obiectiv, atunci puteţi să faceţi terapie de cuplu. Ştii că partenerul tău se descurcă în repararea lucrurilor stricate, de ce să nu profiţi de asta pentru a vă salva relaţia?

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te despărţi de acest nativ dacă îţi oferă tot ce ai nevoie.

Dacă te sprijină, te încurajează şi îţi oferă diferite experienţe noi, atunci e de păstrat. E posibil să te concentrezi pe un mic conflict şi să nu priveşti imaginea de ansamblu a relaţiei. El îţi oferă tot ceea ce îţi doreşti de la un partener şi merită să lupţi pentru relaţia voastră. Nu îi place conflictul şi are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele, dar dacă îi arăţi că dialogul deschis nu înseamnă negativitate şi ce artă, atunci va fi ok. Vrei ca relaţia să fie la fel de armonioasă la fel ca şi el, dar asta nu se va întâmpla dacă ignori problemele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul e o persoană foarte pasionată şi simte intens totul, iar din această cauză poate face lucruri exagerate pentru tine.

Ştii că e aşa pentru că te iubeşte. El e curajos, matur, fidel şi intuitiv, aşa că ştie ce ai nevoie înainte de a spune ceva. Odată ce ajungi să te simţi confortabil cu el, vei realiza că nu ai mai fost niciodată într-o relaţia în care să te simţi atât de iubită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti îngrijorată că el se va simţi captiv şi poate deveni agitat în ceea ce priveşte relaţia voastră.

E adevărat, Săgetătorul e o persoană care iubeşte să călătorească, să iasă şi să experimenteze. Cu toate acestea, el nu ar fi cu tine dacă nu te-ar iubi cu adevărat, altfel ar fi plecat până acum. Amândoi puteţi să vă păstraţi independenţa şi să formaţi şi un cuplu în acelaşi timp. Oferindu-i această libertate, el te va iubi şi mai mult.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu îl părăsi până nu îi dai şansa să încerce să salveze relaţia.

Acesta este un om care duce munca la extreme. Este sigur pe el, înţelept şi disciplinat, şi va dori să aibă ocazia să poate face ceva pentru a remedia problemele dintre voi. Dacă ai încredere în el, veţi putea crea o bază solidă pentru o viaţă minunată împreună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îl părăsi dacă face eforturi pentru a se schimba.

El e la fel de conştient ca şi tine de problemele din relaţia voastră, dar încearcă sincer să le rezolve. Nu e bine să te desparţi de el dacă e dispus să depună sacrificii în acest sens. Dacă doar spune şi nu are această intenţie, atunci ştii că trebuie să ieşi din asta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu îl părăsi dacă cineva din exterior pune presiune pe unul dintre voi.

Partenerul tău e probabil una dintre cele mai pline de compasiune şi creative persoane pe care ai întâlnit-o vreodată. Cu toate acestea, el are tendinţa de a avea prea multă încredere în alte persoane şi poate fi uşor de manipulat. Ştii că el ar face orice nu numai pentru tine, ci pentru oricine altcineva şi dă dovadă de altruism. Relaţia e între voi doi, aşa că nu lăsaţi pe nimeni să o ruineze. Încurajează-l să nu se lase influenţat şi să lupte pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod