de ce iubim barbatul leu

De ce iubim bărbatul Leu

Cel mai puternic și masculin semn din întreg zodiacul, bărbatul Leu are o mulțime de calități care ne fac să îl iubim!
Leu sunt cei născuți între 23 iulie și 22 august.  Leul este generos, iubitor și grijuliu, trăsături care îl fac să fie bărbatul ideal, fără doar și poate. Defectele lui sunt insesizabile și pălesc în fața atâtor caracteristici bune cu care s-a născut.

De ce iubim bărbatul Leu?

Pentru că este generos

Un bărbat Leu nu trăiește doar pentru el, ci și pentru cei din jur. El este foarte darnic, așa că te va răsfăța cu vin, flori, cadouri scumpe și ajutor atunci când ai nevoie. Nu se uită la bani atunci când vine vorba de cei dragi și își rupe din timpul său prețios pentru a-ți fi alături.

Pentru că este loial

Bărbatul Leu va avea întotdeauna admiroatoare, pentru că, pur și simplu, este irezistibil. El emană masculinitate prin toți porii, așa că este un cuceritor fără să depună prea mari eforturi în acest sens. Cu toate acestea, vestea bună este că, deși el se bucură de o foarte mare atenție din partea sexului frumos, el va rămâne fidel persoanei pe care o iubește.

Pentru că impune respect

Indiferent dacă acest lucru reiese din comportamentul său sau din acțiunile sale, un bărbat Leu impune întotdeauna respect. El are principii, este puternic și e lider înnăscut.
Rar îți va da motive să regreți că l-ai întâlnit.

Pentru că este foarte priceput în dormitor

Un Leu nu se teme să încerce lucruri noi și interesante în pat. Nu te vei plictisi niciodată cu el, singura condiție este ca tu să fii deschisă propunerilor lui. 

Pentru că este direct

Bărbatul Leu este foarte sincer și natural, așa că ceea ce vezi este ceea ce vei primi. Nu va exista niciun joc și e foarte hotărât și ferm atunci când vine vorba de relația voastră.

Pentru că este optimist

Bărbatul Leu are multă încredere în el, așadar este întotdeauna optimist.
Însă, partea cea mai bună este că el va avea grijă de tine indiferent de evoluția lui și de ceea ce îi pregătește viața.

Pentru că are puterea de a ierta și de a uita

Atât timp cât recunoști că ai greșit, acest bărbat te va ierta. Un Leu este ultima persoană care ar putea ține ranchiună sau care ar continua să creeze conflicte pe baza unor probleme din trecut. El preferă să privească spre un viitor împreună.

Pentru că adoră să se distreze

În spatele exteriorului său puternic se află un om jucăuș. Un bărbat Leu iubește distracția și nu este atras de nimic mai mult decât de o petrecere alături de tine.
Trebuie doar să îl lași să fie regele serii. Leii sunt recunoscuți și pentru simțul umorului, fiind regii zodiacului la acest capitol.

Pentru că este protector

Știm că femeile adevărate nu au nevoie de protecție, dar, dacă există vreodată o situație care te face să suferi, atunci un bărbat Leu va veni la tine să se asigure că nu vei mai fi rănită.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod