De ce îţi va frânge inima, în funcţie de zodia lui

Dacă vrei să descoperi ce te aşteaptă alături de partenerul tău, îndreaptă-ţi atenţia către semnul lui zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău din Berbec se îndrăgosteşte repede şi iubeşte pătimaş, însă după doar o săptămână sau două se va simţi plictisit.

Îşi pierde cu uşurinţă interesul, mai ales dacă tu nu eşti aventuroasă şi nu cauţi tot timpul acţiune aşa cum o face el. El vrea să vadă totul şi să meargă peste tot, dar nu oricine poate ţine pasul cu el. Dacă nu eşti ca el, vei sfârşi cu inima frântă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tău din Taur este îngrozit de ideea de a fi rănit şi nu vrea ca cineva să îi vadă latura vulnerabilă.

De aceea, de îndată ce începe să se ataşeze de cineva, se închide în el. Nu are probleme în a oferi dragoste, pentru că e extrem de loial şi iubitor, dar nu se va deschide prea uşor pentru a se cruţa de suferinţă. Astfel, el îţi poate răni inima.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mintea partenerului tău din Gemeni este peste tot.

El conştientizează că nu ştie ce vrea, dar nu are nicio problemă cu asta. Acesta este frecvent întrebat de către partenerele lui dacă este sau nu interesat de relaţie, pentru că, la fel cum se întâmplă şi în cazul tău, el transmite semnale mixte tot timpul. Ar trebui să se hotărască în ce direcţie să meargă, însă până atunci, indecisivitatea sa îţi poate frânge inima.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul ar face orice pentru a-i mulţumi pe cei din jurul său, iar când vine vorba de relaţia sa amoroasă, tot ceea ce vrea este ca familia lui să accepte alegerea pe care a făcut-o.

Dacă familia sa dezaprobă relaţia în care s-a implicat, în acest caz cu tine, nu se va gândi de două ori înainte de a pune punct. Pune prea mult preţ pe ceea ce spun prietenii şi rudele sale, pentru că se gândeşte că aceştia îi vor doar binele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este prea plin de el. Ştie că nu există loc decât pentru o singură persoană sub lumina reflectoarelor şi aceea este el.

Cu siguranţă s-a îndrăgostit de tine pentru că eşti mereu în centrul atenţiei, dar, vine un moment în care va vrea să preia el acest rol. Ca un adevărat Leu, va râde şi te va împinge în spate. Acest lucru te poate tulbura şi îţi poate frânge inima.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău din Fecioară pare mereu dat peste cap.

În mod constant răstălmăceşte lucrurile şi analizează totul exagerat de mult. Din această cauză, te poate face să suferi. El te poate părăsi fără un motiv anume, pur şi simplu va simţi că vrea să se despartă de tine şi atât. Dacă îi vei cere explicaţii, nu va reuşi să îţi ofere niciuna.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din Balanţă întâmpină probleme atunci când se implică într-o relaţie cu cineva care îi îndeplineşte aşteptările nebuneşti.

Dacă asta se întâmplă şi în cazul tău, el va începe să simtă că preia controlul asupra ta şi că trebuie să te elibereze. Este bun şi corect, de aceea va prefera să te lase să pleci, lucru care îţi va frânge inima.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este brutal de cinstit. Îţi va spune exact ce aşteptări are de la relaţia cu tine şi, dacă nu îi îndeplineşti condiţiile, el va pune punct.

De asemenea, dacă îl deranjează ceva la tine, te va confrunta fără să stea pe gânduri. În cazul în care nu te schimbi, se va despărţi de tine foarte direct şi dur.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din Săgetător se pune mereu pe primul loc.

Îţi va răni inima pentru că nu se va consulta cu tine cu privire la deciziile importante de viaţă care vă afectează pe amândoi. E foarte libertin şi nu se gândeşte prea mult la ce va face, ci doar va acţiona. Îşi poate schimba foarte uşor mediul şi oamenii cu care obişnuia să-şi petreacă timpul. Dacă nu poţi accepta acest lucru, te va părăsi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un perfecţionist şi un sclav al termenelor limită.

Dacă nu eşti dispusă să îi fii alături în goana după succes, se va rupe de tine. Şi-a planificat întreaga viaţa şi, dacă nu rezonezi cu programul lui, se va despărţi de tine şi va continua să caute pe cineva care să o facă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte profundă şi inteligentă.

Vrea ca tu să fii la fel ca şi el şi să îl stimulezi intelectual, să simtă că poate purta conversaţii semnificative cu tine. Dacă nu îi satisfaci standardele înalte, nu va avea nicio problemă să se despartă de tine. El nu are nici cea mai mică intenţie de a se schimba pentru altcineva.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Datorită spiritului său artistic, nativul din Peşti caută pe cineva care să îi înţeleagă modul de exprimare.

Vrea ca tu să fii la fel de creativ ca şi el şi să îl sprijini în ceea ce face. Dacă nu poţi ajunge la nivelul dorit de el, nu va ezita să pună punct relaţiei şi să îşi îndrepte atenţia în altă parte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod