De ce îţi e atât de dor de el, în funcţie de zodia lui

Poate că ar fi trebuit să fii tu cea alături de care e fericit, dar acum face parte doar din trecut. Ce te face să îţi fie atât de dor de el?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec te-a provocat să trăieşti cea mai bună viaţă şi a fost o persoană foarte optimistă.

Încrederea în el te-a inspirat şi te-a făcut să simţi că poţi face orice. Nu a avut niciodată nicio teamă, dar nu ai apreciat pe deplin forţa şi spiritul său aventuros decât atunci când a dispărut din viaţa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se asigura că eşti fericită şi că te simţi în siguranţă.

Nimănui nu îi va mai păsa atât de mult de tine, pentru că mereu a fost grijuliu şi te-a surprins cu daruri perfecte. El a fost foarte răbdător cu tine şi bănuieşti că a fost cel mai bun partener pe care l-ai fi putut avea vreodată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai simţit că sufletele voastre sunt conectate atunci când vorbeaţi despre orice.

Părea că te completează. Nativul din Gemeni a făcut ca totul să fie mai bine prin simpla lui prezenţă. Ai crezut că nu îţi va fi fidel, dar nu ştiai că în spatele acestui personaj vulcanic e cineva de o sensibilitate incredibilă.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ce a fost în capul tău? Câţi bărbaţi ţi-au oferit umărul să plângi şi câtora le-a păsat de ceea ce simţi?

Ştiai că nativului din Rac poţi să îi arăţi fiecare latură a personalităţii tale şi să îţi pui pe tavă toate sentimentele, iar el nu va fugi. El a fost plin de compasiune, loial şi nu te-ai simţit niciodată mai bine înţeleasă de atât. Te-a iubit aşa cum erai şi ţi-a dat ce aveai nevoie fără să aştepte nimic în schimb.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când erai cu el, ai simţit ceva deosebit, ca şi cum soarele era doar deasupra noastră.

A fost incredibil să fii cu cineva atât de vibrant şi care voia să se asigure că îţi dai seama că eşti cea mai importantă pentru el. Relaţiile pe care le vei avea după el vor părea întotdeauna mai puţin spectaculoase. Ai avut ce era mai bun şi ai renunţat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai greşit când ai crezut că poţi găsi uşor pe cineva în care poţi avea încredere aşa cum ai avut în el.

Din păcate, nimeni nu se compară cu nativul din Fecioară. El mereu te spijinea, te ajuta în tot ce aveai nevoie şi se asigură că te simţi iubită. Întotdeauna ştia răspunsurile chiar şi la întrebările pe care ţi-a fost teamă să i le pui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ştii că ai făcut o greşeală când l-ai lăsat să plece, încă vorbeşti despre asta cu prietenii tăi.

El a fost extrem de atent cu tine şi era romantic exact atunci când aveai nevoie. A încercat să vadă lucrurile din punctul tău de vedere şi te-a susţinut mereu. A fost diplomat, fermecător şi nu a făcut nimic în mod intenţionat ca să te rănească. A fost partenerul tău în toate privinţele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar fi trebuit să îl încui cu cheia mai degrabă decât să termini cu el.

Nu ai simţit niciodată atâta iubire ca atunci. El a fost pasional, a strălucit şi te-a făcut să te simţi iubită într-un milion de moduri. Sexul cu el a fost incredibil, te-a stimulat şi energizat. El ţi-a dovedit că poţi fi ambiţioasă şi că poţi avea o viaţă echilibrată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

El nu numai că ţi-a oferit dragoste, el ţi-a oferit totul.

Ţi-a arătat cum să trăieşti o viaţă fără restricţii, să călătoreşti şi să te simţi bine în pielea ta. El a fost atât de amuzant şi de inteligent că a putut mereu să îţi ridice moralul atunci când nu erai bine. A fost extrem de generos cu tine, nu doar cu lucrurile materiale, ci şi cu timpul, atenţia şi dragostea lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul a fost stânca ta, iar asta ţi-a permis să explorezi şi să descoperi fără să simţi teamă.

El a fost reconfortant, de încredere şi a vrut să construiască un viitor cu tine. Înţelepciunea şi disciplina lui te-au încurajat să lupţi pentru a-ţi atinge obiectivele şi pentru a reuşi în viaţă. Ai putut să te bazezi pe el pentru orice şi a fost mereu acolo pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te întrebi de ce l-ai lăsat să plece când a acceptat atât de multe lucruri la tine.

El te-a încurajat chiar să fii cine eşti tu cu adevărat şi să nu îţi fie teamă că vei fi judecată. Te-a făcut să te simţi ca şi cum ai fi o fiinţă excepţională. Vărsătorul a fost prietenul tău, iubitul tău, familia ta, iar acum este doar cel care ţi-a scăpat printre degete.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când voi doi aţi fost împreună, aţi simţit ca şi cum aţi trăi în propria voastră lume magică.

Te-a învăţat cum să-ţi exprimi creativitatea şi cum să-ţi foloseşti imaginaţia. A fost pasional, impulsiv, amabil şi ţi-a oferit dragoste decondiţionată. Ştiai că dacă ai făcut o greşeală sau ai eşuat în ceva, el te va primi în braţele lui. S-ar putea să nu fi avut relaţia cea mai realistă, dar a fost una plină de frumos, inspiraţie şi iubire. Nu poţi decât să speri că oricine ţi-a luat locul îi va oferi dragostea pe care o merită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod