De ce îi va fi dor de tine fostului iubit, în funcţie de zodia ta

Chiar dacă v-aţi despărţit recent sau a trecut deja multă vreme de atunci, cu siguranţă fostul tău iubit încă tânjeşte după acele calităţi unice ale tale!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu aduci distracţia într-o relaţie, în timp ce îl faci pe cei de lângă tine să se simtă în largul lui.

Loialitatea ocupă un loc special pentru tine pentru că nu renunţi uşor atunci când crezi în cineva. Când ieşi dintr-o relaţie, viaţa fostului devine mult mai plictisitoare, ca şi cum şi-a pierdut acea scânteie. Să fie în jurul tău îl făcea să simtă că viaţa merită trăită cu adevărat şi că luptele sunt doar un impuls pentru a realiza ceva şi mai mare. Fostul tău iubit va uita să se bucure de lucrurile mici şi de realitate. Tu l-ai învăţat valoarea răbdării.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti cunoscută pentru încăpăţânarea ta şi pentru nevoia de siguranţă în relaţiile amoroase.

Fostul tău a simţit că trăieşti alături de tine şi că micile probleme nu au cum să vă doboare, pentru că tu lupţi şi nu renunţi uşor. După despărţire, acesta va simţi că pierde această siguranţă şi îi va fi dor de angajamentul şi resposabilitatea cu care te raportai la relaţia voastră.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ai o natură duală, raportat la tot.

Ai o perspectivă unică asupra vieţii şi ţi-ai făcut partenerul să vadă şi celalaltă parte a monedei de fiecare dată. Lui îi va lipsi capacitatea ta de a vedea lucrurile în mod diferit, iar viaţa sa va deveni plictisitoare. De asemenea, distracţia pe care o aduceai în relaţie va fi un lucru de care îi va fi tare dor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fostului tău iubit îi va lipsi dragostea pură şi necondiţioantă pe care i-o ofereai.

Ai făcut totul pentru ca el să simtă ca acasă şi ai avut grijă de el, indiferent de greutăţile vieţii. Lângă tine ştia că poate găsi calmul de care avea nevoie şi locul în care putea uita de toate grijile. Va regreta că numai tu îl puteai face să se deschidă şi se simtă bine exact aşa cum era el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană egoistă şi un lider înnăscut, dar ştii mai bine decât oricine ce să pui pe primul loc atunci când situaţia o cere.

Eşti loială în tot ceea ce faci şi spui, iar asta îi va lipsi fostului iubit. Tu ai crezut în el şi l-ai făcut să se simtă şi pe el puternic şi îi va fi dor de asta. Nu oricine va putea să îl aprecieze aşa cum o făceai tu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu i-ai îmbunătăţit viaţa în orice fel posibil. Ai un talent înnăscut de a ordona totul, ajutând cum poţi şi găsind soluţii salvatoare.

Ţi-ai făcut partenerul să creadă în el şi i-ai arătat ce înseamnă bunătatea. I-ai făcut viaţa mai bună şi mai confortabilă, prin lucruri mici şi mari. Ai fost acea persoană care l-a ghidat şi care l-a făcut să devină mai bun, chiar dacă atunci nu a apreciat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mai mult decât o persoană corectă şi echilibrată, cu toate că aceste calităţi îi vor lipsi enorm fostului tău partener.

Îi va fi greu să mai găsească pe cineva care îi va oferi acea senzaţie de completare aşa cum ai făcut-o tu. Când era cu tine se simţea complet în ciuda nesiguranţei sale. Doar alături de tine a simţit că face parte din cel mai bun şi sudat cuplu din lume.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o forţă a naturii şi iubeşti cu multă pasiune, iar aceste două calităţi îi vor lipsi enorm fostului tău partener.

Tu menţineai echilibrul în relaţie, iubitului tău fiindu-i dor de viziunea şi comportamentul fioros îmbinat cu delicateţea cu care l-ai iubit. Cu siguranţă l-ai făcut să trăiască totul la intensitate maximă şi să treacă de la agonie la extaz de fiecare dată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fostului tău iubit îi va lipsi spontaneitatea ta. Tu cauţi mereu ceva nou şi interesant şi i-ai arătat o altă semnificaţie a vieţii.

Fără tine se va simţi mai obosit, iar înainte nici nu băga de seama acest lucru. Timpul distractiv cu tine nu va mai fi înlocuit de nimic şi nimeni. Va cauta în permanenţă acea lumină strălucitoare şi latura pozitivă a vieţii pe care numai tu i-o putea arăta cu o aşa uşurinţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu eşti genul de persoană cu care toată lumea ar vrea să fie: de succes, muncitoare şi impecabilă.

Partenerul tău a trăit cea mai bună perioadă a vieţii lui alături de tine. De când v-aţi despărţit, el nu mai evoluează, ci stă pe loc. Tu l-ai făcut să aibă ţeluri, apoi ai creat modalităţi ideale de a şi le atinge. Tu eşti o persoană foarte puternică şi l-ai făcut şi pe el să se simtă la fel.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fostul tău partener şi-a descoperit cea mai bună versiune a lui atunci când a fost cu tine.

Cu siguranţă l-ai făcut să fie o persoană mai bună şi ai fost fericită să îl ajuţi. Nu toată lumea poate vedea frumuseţea, nu poate aprecia simplitatea şi nu va găsi puritatea în rutina de zi cu zi, iar generozitatea ta va pune capac pe lista regretelor lui. Va simţi că nu va mai găsi la nimeni toate aceste calităţi la un loc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai o personalitate foarte interesantă şi eşti înclinată către artă şi exprimare de orice fel.

Ţi-ai făcut fostul iubit să vadă toate bogăţiile vieţii şi, cu siguranţă, ai avut un impact major asupra lui. După despărţire, va constata că majoritatea oamenilor văd viaţa în culori atât de plictisitoare şi că tu chiar îi deschideai ochii către tot ce e frumos. L-ai făcut să înţeleagă altfel totul, la un nivel superior şi, fără îndoială, îi va lispi acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod