De ce eşti sexy pentru ceilalţi, în funcţie de zodia ta

Te-ai gândit că poate cei din jur te cunosc mai bine decât o faci tu? Descoperă de ce aceştia te consideră sexy!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti apreciată pentru amabilitatea ta, uneori aceasta devenind extrem de sexy mai ales în ochii bărbaţilor.

Eşti blândă şi îţi place să îţi arăţi afecţiunea şi dragostea ori de câte ori simţi, adori să asculţi oamenii din jurul tău, dar şi să fii ascultată. Ce este cel mai atractiv la tine este faptul că nu cazi niciodată în naivitate atunci când vine vorba de bunătate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte tăcută şi misterioasă, două lucruri care te fac extrem de sexy.

Îi atragi pe cei din jurul tău cu firea secretoasă, pentru că de cele mai multe ori eşti rigidă şi trăieşti în lumea ta. Doar câtorva persoase le permiţi să intre în ea, iar pe ele cu siguranţă le iubeşti nespus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană foarte capricioasă, mofturile tale devenind uneori gesturi sexy.

Faptul că nu eşti de acord cu majoritatea lucrurilor care se întâmplă în jurul tău te fac să ai propriile obiceiuri şi să fii apreciată pentru unicitatea ta. Ai un mod diferit de a vedea viaţa şi de a-i iubi pe cei din jur.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană extrem de flexibilă şi eşti plăcută şi admirată pentru asta.

Indiferent de planurile pe care le ai, tu reuţeţti întotdeauna să o scoţi la capăt şi să împaci pe toată lumea. Îţi place să stai în umbră şi să îi urmezi pe celilalţi, însă nu eşti naivă şi nu permiţi nimănui să calce peste tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Celor din jurul tău li se pare foarte atractivă pasiunea şi impulsivitatea de care dai dovadă.

Te aprinzi repede şi vrei o viaţă într-o continuă mişcare. De asemenea, independenţa ta este apreciată şi mulţi râvnesc la stilul tău libertin şi la curajul de a acţiona doar după propriile reguli!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti o persoană de succes şi aceasta e calitatea pe care o remarcă prima oară cei din jur.

Atitudinea de lider şi statutul te fac foarte sexy în ochii celorlalţi, ba chiar eşti invidiată pentru asta! Ce te face specială este faptul că nu uiţi niciodată de unde ai plecat şi vei fi mereu amabilă cu cei pe care îi iubeşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Înţelepciunea ta este un lucru pe care cei din jur îl văd ca fiind foarte sexy.

Poveştile şi ideile tale sunt încântătoare şi este o plăcere ca lumea să te asculte. Cu toate acestea, farmecul tău şi modul în care vorbeşti pot fi risipite din cauza inventivităţii tale exagerate şi a plăcerii de a crea scenarii ireale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană imprevizibilă şi pentru mulţi este o trăsătură sexy.

Atragi prin modul de a-i suprinde pe cei din jur, însă mai ales pe cei pe care îi cunoşti mai bine. Îţi place aventura, libertatea, însă există şi o parte negativă a tuturor acestor calităţi: eşti indecisă! Dacă până la un moment dat e distractiv, de la un punct trebuie să ştii să dai dovadă de seriozitate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană şarmantă, plină de farmec şi eleganţă atât în gesturi, cât şi ca înfăţişare.

Eşti ca un magnet pentru cei din jur şi îi vrăjeşti chiar şi pe cei mai mari duşmani ai tăi. Faptul că ai încredere în tine şi acţionezi cu mândrie indiferent de context, te face să fii foarte sexy!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Inteligenţa ta este foarte sexy pentru cei din jur şi cu siguranţă nu eşti conştientă de acest lucru.

Firea ta modestă împletită cu gândirea logică şi analiza te fac extrem de atractivă în ochii multora. Nu e nimic mai impresionant decât o persoană care ştie întodeauna ce să facă şi cum să facă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mai sensibilă decât vrei să recunoşti, însă acest lucru poate fi atractiv pentru cei din jur.

Îţi place să ajuţi pe oricine are nevoie, dar nu înainte de a vedea dacă merită sau nu. Firea ta săritoare iese în evidenţă, uneori chiar exagerând cu amabilitatea de care dai dovadă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană misterioasă şi ai o latură întunecată de care nu ştie nimeni.

Îţi trăieşti viaţa la intensitate maximă, îţi place să ai mereu parte de acţiune, însă păstrezi ceva doar pentru tine. Acest lucru poate fi foarte sexy la început, însă pe parcurs poate speria persoana iubită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod