Femeie cochetă

De ce este zodia Leu apreciată?

Nativii din zodia Leu sunt uşor de remarcat, ei fiind extrem de eleganţi, dar şi îndrăzneţi în acelaşi timp.
Aceşti nativi se remarcă prin eleganţă, dar sunt în acelaşi timp nonconformişti

Dichisiţi şi puşi la patru ace mereu, aceşti nativi nu ies din casă fără se uite în oglindă. Sunt foarte stilaţi, dar îndrăzneţi în acelaşi timp în ceea ce priveşte vestimentaţia lor. Sunt originali, aşa că nu îi vei vedea purtând aceleaşi haine pe care le vezi frecvent.

Leii sunt persoane devotate atât muncii lor, cât şi persoanei iubite

Aceşti nativi sunt foarte sinceri şi loiali, mai ales pe plan amoros.
Nu îşi vor minţi partenerul şi nici nu le va trece prin cap să fie infidel. În carieră, aceştia muncesc mult, sunt devotaţi şi nu se lasă până nu obţin ce şi-au propus.

Nativii din Leu sunt buni la suflet

Leii sunt miloşi şi nu ar putea sta să privească un om aflat în nevoie fără să încerce să îl ajute. Pe cât de îngâmfat e câteodată, pe atât de bun la suflet se dovedeşte când situaţia o cere.

Leul este puternic şi poate fi un lider de excepţie

Leul are mare încredere în el pentru că tot ce este şi ce a obţinut a fost prin propriile forţe.
Are tot dreptul ca uneori să fie prea plin de el, pentru că ştie când să se oprească şi nu uită niciodată de unde a plecat. Ştie când să se impună şi când să asculte, ştie să se facă uşor înţeles, dar şi să îi aducă cu picioarele pe pământ pe cei dificili atunci când este cazul.

Acesta are ţeluri măreţe şi nu se lasă până nu le atinge

Leul se pricepe cel mai bine să lupte pentru ce e important pentru el. Obiectivele lui îi depăşesc condiţia, ceea ce îl face să fie din ce în ce mai ambiţios şi mai determinat.
Nu este genul care renunţă de la primul obstacol pe care îl întâlneşte, însă nici nu continuă dacă semnele de eşec sunt evidente. Îi place să-şi folosească resursele inteligent!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod