Cuplul din zodiac care va trăi cea mai fierbinte poveste de dragoste vara asta

divahairro
Anotimpul pasiunilor s-a deschis cu cuadratura de pe 3 iunie dintre Venus și Marte, care a adus împreună sufletele pereche, a dat frâu liber iubirilor interzise și a creat atracții incontrolabile între semnele zodiacale.
Între numeroasele iubiri care vor lua naștere în vara lui 2020 una va fi mai puternică decât toate celelalte, surclasându-le prin intensitatea emoțiilor și prin profunzimea sentimentelor. 

Protagoniștii acestei povești romantice sunt considerați cele mai sensibile semne din întregul zodiac. Compatibilitatea lor este maximă, pentru că ambele sunt semne fluide, care pun preț pe intuiție și pe exprimarea neîngrădită a emoțiilor. Dacă ți-am trezit curiozitatea, este vremea să-ți dezvăluim care este cuplul de aur al verii.
Câștigătorii acestui titlu mult râvnit sunt Racul și Peștii, două zodii a căror întâlnire este binecuvântată de stele. 

Cel mai frumos cuplu al verii: Peștii și Racul


Aceste două zodii sunt făcute să fie împreună, pentru că se aseamănă în toate, dar mai ales în ceea ce privește iubirea. Elementul lor comun, apa, aduce aceste semne  împreună și le face să-și elibereze torentul sentimentelor. Pești și Racul au o legătură de suflet și se ocrotesc reciproc, fiind atenți unul la nevoile celuilalt.
Ambele zodii sunt predispuse să se atașeze profund de parteneri, uneori până la dependență. Familist convins, Racul caută un partener care să-i ofere acel cămin mult visat, unde să-și împlinească potențialul. Pe de altă parte, romanticii Pești beneficiază din plin de protecția și devotamentul Racului, pe care aproape că-l idealizează. 

Astrele prevestesc această dragoste fierbinte, mai ales că din 20 iunie, Soarele va intra în Rac, făcând ca pasiunea să se aprindă în sufletul și trupul său.
Racul și Peștii sunt eccelenți parteneri sexuali, care se vor bucura de plăceri intense în dormitor. Eclipsa solară de pe 21 iunie din Rac va deschide calea experimentelor erotice, care îi vor apropia și mai tare pe cei doi nativi. Același lucru în va provoca eclipsa lunară de pe 5 iulie, ținând cont că Luna este astrul călăuzitor al Racului și, în eclipsă, îl conectează cu cele mai ascunse dorințe ale sale. Citește continuarea pe divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod