Cum va fi nunta ta, în funcţie de semnul tău zodiacal

Planificarea nunţii poate fi un lucru destul de complicat. De aceea, zodia ta îţi poate dezvălui ce se potriveşte cel mai bine personalităţii tale şi te va ajuta să ai parte de nunta perfectă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi este teamă de nimic şi acţionezi în orice situaţie cu mult curaj, iar nunta ta nu va fi excepţia de la regulă.

Oferă-le oaspeţilor tăi un subiect de care să tot vorbească. Cum ar fi ca locul în care are loc ceremonia să fie înconjurat de torţe? Sau ca evenimentul să se desfăşoare într-un parc de distracţii? Găsirea rochiei perfecte ar putea fi cea mai mare provocare pentru tine, din moment ce urăşti banalitatea. Cine a uitat de trena lui Mariah Carey atunci când s-a căsătorit cu Tommy Mottola? Cam de asta ai nevoie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luxul clasic ţi se potriveşte cel mai bine.

De la aranjamentele florale până la sala evenimentului, nunta ta trebuie să fie de plimă clasă. Te imaginezi într-o fabrică veche de secole, mergând pe culoar într-o rochie de catifea fină, care să ducă invitaţii cu gândul la Audrey Hepburn. Rochiile domnişoarelor de onoare ar trebui să fie simple şi în tonuri neutre. Totul arată perfect, delicat şi elegant, iar fotografiile de nuntă vor di spectaculoase.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru tine, alegerea unei singure teme ar putea fi o sarcină imposibilă.

Alege o fuziune a mai multor lucruri care te atrag şi renunţă la regulile convenţionale. Rochiile albe nu sunt obligatorii, aşa că alege una care să omagieze o vedetă pe care o apreciezi. Optează pentru dantelă crem şi te vei simţi minunat. La recepţie, o mică formaţie live trebuie să încânte publicul. Nu face o listă de invitaţi, dă o petrecere cu toate persoanele care îţi fac viaţa magică.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nunta ta trebuie să fie o ceremonie intimă.

Vrei să te simţi liberă şi nicidecum înţepenită, şi asta e posibil doar dacă te laşi îmbrăcată de prieteni şi de familia ta. Prinţesa Diana, Rac şi ea, a fost atât de stresată în timpul nunţii încât a greşit numele lui Charles în timpul jurămintelor, şi tu nu vrei să ajungi aşa. Cum eşti foarte sentimentală, te poţi căsători în casa părinţilor tăi sau într-un loc care ţi-e drag. Un buchet roşu şi o rochie cu mâneci, iar inelul trebuie să fie neapărat o moştenire de familie. Vrei ceva comod şi chic în acelaşi timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrei ca lumina reflectoarelor să fie asupra ta, ca de fiecare dată.

Nu contează banii, totul trebuie să fie la superlativ. Nunta ta de vis ar putea fi la fel de grandioasă ca o nuntă regală, cu fanfară şi o ceremonie fastuoasă. Căsătoria ar trebui să aibă loc într-un castel, iar evenimentul în sala de bal. Poţi, de asemenea, să te măriţi în holul unui teatru de epocă, cu candelabre şi draperii de catifea, nu există niciodată limită pentru creativitatea ta. Fiind un Leu, te încântă şi ideea de aer liber, aşa că ai putea să o încerci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te căsătoreşti pentru a-ţi arăta dragostea veşnică, dar şi superputerile tale de planificare a evenimentelor, nu?

Semnul tău modest are nevoie de intimitate, aşa că poate jurămintele vor avea loc doar în faţa familiei. Apoi urmează petrecerea grandioasă. Vei fi o mireasă clasică, cu o rochie elegantă care îţi va pune în valoare formele. Ca semn de pământ, vei alege ca evenimentul să se desfăşoare în natură, cum ar fi o grădină botanică, o vinărie sau un parc frumos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Inima ta bate pentru toate lucrurile ciudate, iar când te vei căsători, vei urla efectiv de pe acoperişuri.

Vei vrea ca nunta ta să fie mare şi opulentă, luxoasă şi elegantă. Poţi apela la serviciile unui cvartet şi poţi alege un tort spectaculos. Ca semn al balanţei, îţi place să te joci cu echilibrul. Încearcă o rochie de mătase cu decolteu adânc pentru a ieşi uimitor în fotografii, nu degeaba ai ales un profesionist. Cuvintele înseamnă totul pentru tine, aşa că fă-ţi timp pentru jurămintele perfecte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O nuntă pe plajă e tot ce ai nevoie.

După ce ai spus da cu picioarele goale în nisip, vei dansa pe muzica unui Dj până dimineaţa. Fiind misticul zodiacului, poţi folosi cristalele în decor şi poţi apela la serviciile unui cititor în cărţi de tarot pentru oaspeţi. Rochia ta ar trebui să fie sexy, dar simplă în acelaşi timp. Nu te opri doar la alb, o notă de culoare nu strică. Vrei ca ceremonia să fie cât mai intimă, nu ai nevoie de rude pe care nu le suporţi în jurul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te gândeşti mai mult la petrecerea burlăciţelor decât la nunta în sine.

Dar, când te îndrăgosteşti iremediabil, nunta ta poate fi una impulsivă, undeva la o capelă din Vegas. Cu toate acestea, îţi vei dori ceva şi alături vastul tău grup de prieteni, dar destinaţia va fi tot una inedită, cum ar fi Bali. Din moment ce eşti mai mult vizionar decât un manager de proiect, vei opta pentru serviciile unui planificator de nunţi. Ai putea să te căsătoreşti desculţă într-o rochie fluidă. Ceremonia trebuie să fie neapărat scurtă, iar petrecerea cât mai lungă posibil.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu cravată neagră sau semi-formală, nunta ta trebuie să fie un eveniment de clasă.

Optezi pentru tradiţional atunci când vine vorba de ceremonii, indiferent dacă ritualul constă într-un tatuaj Mendhi sau un simplu schimb de inele. Vei fi elegantă şi sofisticată, de la jurăminte până la îmbrăcăminte. Locul ideal pentru eveniment ar putea fi o cabană uluitoare la munte sau o vilă pe litoral construită pe stânci. Cracteristicile arhitecturale de lux sunt cele pentru care vei opta în ziua nunţii tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Deşi profiţi de orice ocazie pentru a-ţi petrece timpul alături de grupul vast de prieteni pe care îl ai, nu eşti o mare fană a mişcărilor în public sau a tradiţiilor.

Ce zici de o recepţie deloc formală într-un parc de distracţii, unde tu şi cele mai apropiate persoane să vă simţi ca la petrecerea aniversară a unuia dintre voi? Lucrul în echipă face ca visul tău să se îndeplinească, aşa că implică-ţi invitaţii în planificare. Lasă muzica şi decorul pe mâinilor lor. Atunci când alegi rochia, optează pentru una scurtă sau una pe un singur umăr.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o romantică incurabilă.

Alege pentru ceremonie un decor cum ar fi un muzeu plin de costume şi antichităţi, oaspeţii se pot plimba pentru o doză de istorie şi pot avea apoi ce discuta cu cei alături de care vor sta la masă ulterior. Muzica este o obsesie pentru tine şi vei vrea să te ocupi exclusiv de playlist. Pentru mese, flori şi alte decoraţiuni, creează o atmosferă de vis cu nuanţe oceanice. Rochia trebuie să fie stil sirenă, lungă, din dantelă şi cristale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod