Cum va fi anul 2019 pentru zodia Gemeni

Mulţi Gemeni îşi vor căuta un nou loc de muncă sau vor face o schimbare pe plan profesional în 2019.
Gemenii, al treilea semn astrologic al zodiacului, sunt guvernaţi de planeta Venus. Gemenii sunt un semn de aer, la fel ca Balanţa şi Vărsătorul.

Decanii zodiei Gemeni


21 mai-1 iunie

Cei născuţi în primul decan al Gemenilor sunt guvernaţi de Jupiter şi Mercur. Nativii născuţi în această perioadă se vor bucura de mult succes în relaţii şi mariaj.

2 iunie-11 iunie

Cei născuți în al doilea decan al Gemenilor sunt influenţaţi de Marte şi mercur. În 2019, nativii născuţi în această perioadă vor fi foarte ambiţioşi şi dedicaţi carierei lor

12 iunie-21 iunie

Cei născuți în al treilea decan al Gemenilor sunt conduşi de Soare şi Mercur.
Nativii născuţi în această perioadă vor fi orientaţi, în special, spre relaţiile cu alte persoane.

Oportunităţi personale pentru Gemeni:


Venus va rămâne în această zodie de pe 4 aprilie până pe 7 august, iar această perioadă va fi plină de oportunităţi în ceea ce priveşte banii, dragostea şi relaţiile. Ele pot fi îmbunătăţite în tot acest timp.

Limitări personale pentru Gemeni:


Venus va fi retrograd între 17 mai şi 30 iunie. Acest lucru ar putea să îţi aducă restricţii pe plan financiar, dar, acest lucru depinde de deciziile pe care le vei lua între 4 aprilie şi 16 mai.

Cum stau Gemenii cu banii?


Din nou, unele decizii pe care le vei lua din aprilie până în iunie vor determina dacă te poţi încadra în buget sau dacă îl depăşeşti. Afacerile îţi pot oferi unele avantaje, dar pe perioade scurte de timp.


Cum stau Gemenii cu dragostea?


Venus îşi arată din nou influenţa, iar relaţiile personale şi de dragoste ar putea trece prin unele schimbări în mai şi iunie. De asemenea, poţi întâlni mulţi oameni importanţi şi oameni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Problemele vechi şi cicăleala pot strica armonia din cuplu în august şi septembrie. De la sfâşitul lunii septembrie se va cunoaşte o îmbunătăţire şi o extindere a parteneriatelor.

Cum stau Gemenii în carieră?


Venus poate fi implicat aici numai dacă eşti în căutarea unui salariu mai bun şi dacă cererea ţi se va respinge. În acest caz, o schimbare ar putea avea loc în mai şi iunie.
Cei născuţi în perioada 21-28 mai ar putea decide să îşi schimbe complet domeniul de activitate de la sfârşitul lunii martie. Zilele celor născuţi între 1-7 iunie sunt cele mai bune pentru căutarea locurilor de muncă în domeniul creativ sau artistic.

Cum stau Gemenii cu sănătatea?


Gemenii născuţi în iunie ar putea da semne de slăbiciune. Fii conştient că lipsa de exprimare a sentimentelor adevărate este un factor care îţi influenţează mult starea, aşa că ai grijă să înlături pe cât poţi răul din jurul tău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod