Cum va fi anul 2019 pentru zodia Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de planeta Mercur şi simbolizează schimbarea.
Semnele compatibile cu această zodie sunt Capricornul, Scorpionul, Racul şi Taurul. 2019 va fi un an special atât în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, cât şi prin parteneriate şi relaţii. Schimbarea se resimte încă din septembrie 2018 şi va continua şi în acest an.

Decanii zodiei Fecioară


23 august-3 septembrie

Cei născuţi în primul decan al Fecioarei sunt influenţaţi de Soare şi de Mercur. În 2019, aceştia vor face lucruri la care alţii nici nu se gândesc, pentru că ştiu că acestea trebuie făcute.

4 septembrie-13 septembrie

Nativii născuţi în cel de-al doilea decan sunt influenţaţi de Venus şi de Mercur. Ei vor uimi pe toată lumea cu talentul lor narativ şi cu natura lor inventivă.


14 septembrie-23 septembrie

Cei născuţi în cel de-al treilea decan sund conduşi de Mercur de două ori. În 2019, ei vor căuta relaţia potrivită, familia ideală şi vor dori un job perfect.

Oportunităţi personale pentru Fecioară:


Dacă vei crede în tine şi ai o atitudine pozitivă faţă de viaţă, oportunităţile nu vor întârzia să apară în acest an. Jupiter rămâne în semnul tău până la sfârşitul lunii septembrie şi îţi va aduce beneficii dacă vrei să avansezi. De mai mult noroc vei avea parte la mijlocul anului.

Limitări personale pentru Fecioară:


Le permiţi persoanelor noi să intre în viaţa ta fără să te simţi ameninţat şi înveţi să fii mai stăpân pe tine. Nu ai niciun motiv să te mai slab decât ceilalţi oameni acum, pentru că eşti la fel ca toţi ceilalţi membri ai echipei la care te alături în 2019.


Cum stă Fecioara cu banii?


Poţi evolua în acest an datorită eforturilor pe care le depui, dar şi a norocului care vine odată cu munca în echipă. De asemenea, poţi încheia un nou parteneriat financiar începând din aprilie. Fii conştient de angajamentul pe care ţi-l iei şi citeşte cu atenţie toate documentele importante înainte de a le semna pe tot parcursul lunii august.

Cum stă Fecioara cu dragostea?


Evenimentele şi situaţiile imprevizibile sunt prezente în viaţa ta amoroasă în acest an. E de la sine de înţeles că în acest sector va avea loc schimbarea. Eşti atras acum de acei oameni care sunt diferiţi, astfel încât apar noi prietenii şi grupuri.
Mulţi nativi vor începe noi relaţii de dragoste începând cu luna mai. Dacă eşti în căutarea unui partener, călătoreşte sau priveşte departe de locurile pe care le freventezi de obicei. Zilele din jurul eclipsei solare din 14 octombrie vor avea o semnificaţie deosebită pentru tine.

Cum evoluează Fecioara în carieră?


E posibil ca în acest an să te ocupi de două locuri de muncă, în special în perioada aprilie-august. De la mijlocul lunii august până la sfârşitul lui septembrie vei avea o energie suplimentară pentru muncă şi vei fi mai aglomerat decât de obicei. Recompensele financiare pot veni în septembrie.

Cum stă Fecioara cu sănătatea?


Vei fi mai concentrat pe sănătate în acest an, cu o singură excepţie. Îţi plac petrecerile şi plăcerile nevinovate, de aceea te poţi alege cu câteva kilograme în plus.
Totuşi, pentru conştientizarea sănătăţii, va trebui să începi un regim alimentar echilibrat încă din luna mai.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod