Cum se poartă zodiile atunci când sunt îndrăgostite

Iubirea este incitantă și plină de posibilități, dar suntem cu toții familiarizați cu acea teamă descurajantă că persoana pe care o iubim s-ar putea să nu simtă același lucru pentru noi.

 

Fiecare zodie are propriul mod de se purta atunci când sunt îndrăgostite, află care este!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este unul dintre cele mai încrezătoare semne zodiacale, iar abordarea lui față de iubire este la fel de plină de încredere. Berbecul este guvernat de Marte, așa că nu se va simți descurajat nicio clipă atunci când vine vorba de a exprima ceea ce simte.

Nu este prea mult mister aici. Dacă un Berbec te place, vei ști acest lucru.

Nu îi este deloc frică să facă prima mișcare. Cu toate acestea, îi place și să flirteze și să se joace puțin, așa că confunda tachinarea lui cu dezinteresul! Totul face parte din jocul lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se știe că Taurul este încăpățânat, dar acest semn de Pământ este guvernat de Venus, așa că are sentimente profunde în ciuda exteriorului său dur. Când Taurul e îndrăgostit de cineva și îi dă târcoale, el e în căutarea unei relații adevărate.

Dragostea nu e niciodată un joc, pentru că el ia relațiile foarte în serios.

Ca semn de Pământ, Taurul favorizează intimitatea fizică, dar e subtin în abordarea ei. Atingerile discrete ale mâinilor și atingerile jucăușe sunt semne că Taurul este îndrăgostit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii din Gemeni au o fire duală, de aceea pot fi greu de citit atunci când vrei să afli dacă sunt sau nu îndrăgostiți.

Ca semn de Aer, le place să vorbească cu persoanele pe care le plac și vor fi expresivi și implicați. Totul devine confuz atunci când devin brusc distanți și reci sau flirtează cu altă persoană în prezența ta.

Natura lor caldă și rece poate fi ceva cu care greu poți ține pasul, dar dacă ești dispus/ă să intri în jocul lor, aceste semnale mixte pe care le transmit pot fi un semn că sunt interesați de tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acest semn este sensibil din fire, așa că va fi total depășit de sentimente atunci când se va îndrăgosti. De aceea, este foarte probabil să se manifeste cu timiditate, deoarece acest semn de apă este rareori vocal cu privire la ceea ce simte. Asta înseamnă că relațiile Racului pot fi deseori platonice.

În schimb, Racul își arată afecțiunea printr-un contact vizual puternic și va dori să te țină aproape.

Și chiar dacă va trebui ca tu să faci prima mișcare, tot te vei confrunta cu timiditatea lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Semnele de Foc nu știu prea multe despre subtilitate, iar Leul nu este diferit. Îi place să preia conducerea atunci când vine vorba de prima mișcare în dragoste și rareori dă târcoale în jurul tufișului.

Dacă un Leu te place, probabil că o vei ști. Dar, în cazul în care ai ratat semnele lui nu atât de subtile, fii atent/ă la modul în care se laudă, deoarece acestuia îi place să prezinte cea mai bună versiune a lui atunci când vrea să cucerească pe cineva.

Acest semn mândru este la fel de încrezător în el însuși pe cât va fi de sentimentele lui față de tine, așa că fii recunoscător/oare pentru sinceritatea lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este numai bunătăte și sprijin. Acest semn de Pământ cunoaște valoarea rutinei și a organizării. Își va face o imagine generală despre tine și îți va face mici favoruri pentru a-ți face viața mai ușoară, fără ca tu nici măcar să fii nevoit/ă să ceri.

Pentru că e obsedată de detalii, îi va fi greu să facă prima mișcare pentru o întâlnire în doi. Dar, în schimb, este mai probabil să îți ceară să petreceți timp în grupuri ocazionale pentru a te cunoaște mai bine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea este o prioritate pentru Balanța guvernată de Venus. Ea știe ce vrea în relații și în dragoste în general, așa că, chiar dacă o vezi că se comportă cu o oarecare timiditate, ea nu se va sfii niciodată în privința iubirii.

Balanța îi va imita mișcările persoanei de care e îndrăgostită pentru a se sincroniza perfect cu ea. Viața înseamnă echilibru pentru Balanță, așa că va avea nevoie ca tu să depui la fel de mult efort ca și ea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În relații, Scorpionul e cunoscut ca fiind loial, intens și pasional, dar tinde să se rețină atunci când e îndrăgostit. S-ar putea să se împotrivească uneori, deoarece își face timp să te citească și să te cunoască.

Atenție mult la contactul vizual, deoarece acesta poate fi un indicator important al sentimentelor lui pentru tine. Scorpionul are modalitatea lui de a iniția conexiunea, dar va aștepta ca tu să faci prima mișcare.

Deci, dacă simți că un Scorpion e îndrăgostit de tine, ai încredere în instinctele tale!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest semn prosperă pe baza independenței, așa că a avea o relație cu el poate fi un lucru dificil la început. Dacă Săgetătorul te invită să îl însoțești în călătoriile sau escapdele sale de unul singur, cu siguranță e îndrăgostit de tine.

Săgetătorul poate tachina și poate fi destul de jucăuș cu persoana pentru care are sentimente. El va dori ca ea să se distreze cât mai mult posibil și prețuiește fericirea ei la fel de mult ca pe a sa.

El îți va face cunoscute sentimentele în timp și nu ia în râs dragostea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

La fel ca celelalte semne de Pământ, Capricornul se va apropia încet. E rezervat și disciplinat și pornește în căutarea iubirii doar după ce e mulțumit de cariera lui.

Deci, poți spera că acesta va fi dispus să investească timp în tine odată ce își satisface celelalte priortități.

El vrea să impresioneze și să fie impresionat, și aici ne referim la cavalerismul de modă veche. Dacă e îndrăgostit, Capricornul va încerca să te facă să te simți important/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul e o fire foarte sociabilă și își prețuiește foarte mult cercul de prieteni și cunoștințe. Așa că, ar trebui să te simți flatat/ă dacă te invită în grupul lui. Este probabil un semn că este interesat de tine.

El va manifesta, de asemenea, afecțiune copilăroasă, de genul ciupiturilor jucăușe.

În mod obișnuit, Vărsătorul este relaxat și degajat, dar este posibil să observi o agitație neobișnuită și o anumită frământare atunci când e îndrăgostit.

Citește și: Ce fac zodiile atunci când încetează să-și mai iubească partenerul

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt romantici înnăscuți, așa că e destul de greu să îți dai seama dacă doar visează cu ochii deschiși ca de obicei sau chiar sunt îndrăgostiți.

Cel mai adesea, primul semn că sunt îndrăgostiți este că vor să petreacă cât mai mult timp cu persoana respectivă. Și asta e mare lucru, deoarece Vărsătorii își prețuiesc foarte mult timpul de unii singuri.

De asemenea, Peștii pot fi destul de timizi, așa că nu îți fie teamă să le dai întâlnire, deoarece probabil visează la acest moment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod