Cum se poartă atunci când are o aventură, în funcţie de zodia lui

Indiferent cât de bine îşi ascunde infidelitatea, adevărul tot va ieşi la iveală la un moment dat. De cele mai multe ori, este un detaliu în comportamentul lui care nu are cum să treacă neobservat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă nativul din Berbec nu este deschis niciodată pentru sexul spontan, cel mai probabil are o aventură.

El este mereu pregătit pentru orice şi îi plac provocările, mai ales atunci când vine vorba de sex, deci dacă nu este fericit atunci când se iveşte o astfel de ocazie, ar trebui să îţi pui semne de întrebare. Refuzarea unei partide de sex neprogramată este un semn că primeşte ce are nevoie în altă parte în mod regulat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul tinde să fie loial şi nu este genul de persoană care înşală.

Dar, dacă el are o aventură, se va simţi foarte vinovat şi va încerca să se scuze şi să dea foarte multe explicaţii. Trebuie să-şi acopere acţiunile cu poveşti elaborate despre locul în care a fost sau cu cine a fost.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când bărbatul din această zodie are o aventură, el devine cu adevărat ciudat atunci când vine vorba de telefonul său mobil.

Mai exact, îl va lua cu el indiferent unde merge. Dacă te uiţi la el, se sperie puţin. Dacă ai observat că lista de apeluri este complet goală sau că şi-a schimbat brusc parola, el îţi va oferi o mulţime de explicaţii despre motivele pentru care nu îţi dă acces la telefonul său.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte sensibil şi sentimental atunci când este fidel, însă atunci când înşală devine ciudat şi distras.

Un Rac care nu vrea să vorbească despre sentimentele sale reprezintă dovada că ceea ce are pe suflet nu poate fi împărtăşit sau că ştie că va fi taxat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un Leu are o aventură. el va veni acasă mirosind a parfum nou.

Nu, nu va mirosi a parfum de femeie, el e prea inteligent să permită să se întâmple una ca asta. Dar, va dori să acopere orice alt miros care ar fi alarmant pentru tine. Dacă spune că a vărsat accidental întreaga esenţă pe el, atunci pune-ţi semne de întrebare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară este fidel în mod normal, dar nu reacţionează bine dacă relaţia în care e implicat trece printr-o cumpănă.

Dacă are o aventură, el se va simţi vinovat atunci când faci ceva frumos pentru el. Acest lucru se întâmplă pentru că îl fortezi să se gândească la ceea ce face.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este foarte sociabilă şi îi place să îi aibă pe toţi cei dragi alături, familie şi prieteni.

Dacă el a început să stea mai mult cu prieteni noi pe care nici nu îi cunoşti, e semn că are o aventură, mai ales dacă nu a făcut nicio mişcare de a te include în acest grup sau în oricare dintre evenimentele la care participă. Dacă te înşală, nu va vrea să îţi dea ocazia de a-i suna cunoştinţele sau de a-l face de râs în faţa lor atunci când te minte.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deşi Scorpionii iubesc sexul, ei sunt şi extrem de loiali.

Dar, chiar şi cei mai cuminţi dintre aceştia pot călca strâmb câteodată. Dacă partenerul tău din această zodie are o nouă adresă de mail sau Facebook îţi sugerează un nou cont de-a l său, aceste lucruri pot indica faptul că are o aventură. Va dori să comunice cu amanta în orice fel poate, fără să ştii tu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte filozof şi adoră să vorbească despre orice.

Dar, dacă partenerul tău din această zodie pare să vorbească în mod constant despre despărţire, asta e un semnal de alarmă. Dacă spune lucruri: "Ce ai face dacă relația noastră se va sfârși?" sau "Indiferent ce se va întâmpla, vei rămâne mereu prietena mea", acestea sunt încercări de a obține scenarii despre modul în care ai reacționa dacă te va părăsi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul îţi va face cadouri fără ocazii speciale, deşi el nu este adeptul darurilor.

Dacă partenerul tău din această zodie îţi cumpără brusc tot felul de lucruri, ar trebui să îţi pui semne de întrebare. Cadourile spontane de la el ar putea fi semnul că are o aventură şi că trebuie să investighezi toate acele nopţi târzii la birou.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă un Vărsător critică în mod constant persoanele din jur, poate că încearcă să-ţi distragă atenţia de la ceea ce face cu adevărat.

Încearcă să te facă să crezi că nu se va îndrăgosti niciodată de acea persoană sau că e imposibil să aibă o aventură cu ea. Cu toate acestea, Vărsătorul e foarte cinstit şi îţi va spune până la urmă că este infidel.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti nu prea este atent cu el, aşa că dacă începe să fie preocupat de cum se îmbracă sau cum arată, atunci ar putea fi un semn că te înşală.

Este un lucru bun că vrea să arate bine, dar nu e în regulă dacă nu te consultă despre asta şi obţine un look spectaculos, pentru că asta poate însemna că altcineva îl sfătuieşte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod